Home Leasen

Leasen bij Louwman Peugeot

Leasen bij Louwman
 

Leasen bij Louwman Peugeot

Een Peugeot leasen?

Of u zakelijk of prive wilt leasen, bij Louwman bent u daarvoor aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor zowel Private Lease als Full operational & netto operational, financial lease en zelfs Short Lease. Welke vorm van mobiliteit u ook wenst, bij Louwman hebben wij de oplossing voor u. 

Lees hieronder alles over de verschillende leasevormen. 

Financial Lease. De uitkomst voor ondernemers.

Wij zorgen dan uiteraard voor een financieel gunstige regeling! Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease! Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s en auto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe Peugeot op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

Financial Lease met slottermijn

Financial Lease met een slottermijn houdt uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert een stuk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan gebruiken bij de aanschaf van een volgende Peugeot, met Financial Lease. Blijft u liever in uw huidige Peugeot rijden? Ook dat is mogelijk; u kunt de slottermijn voldoen of herfinancieren.

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Denk aan het regelen van het onderhoud, eventuele reparaties en verzekeringen. Alle optionele diensten vallen dus buiten de overeenkomst. De voordelen blijven: u heeft van tevoren zekerheid over de vaste maandelijkse vergoeding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent

Full Operational Lease

Dit is de meest uitgebreide leasevorm en met name interessant voor de wat grotere bedrijven. Hiermee laat u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons over. De verhouding eigen-vreemd vermogen wordt niet verstoord, omdat de auto(’s) niet op uw balans komt/komen. Voor een vast bedrag per maand nemen wij u alle zorg uit handen. Uw Peugeot-dealer maakt voor u niet alleen het leasecontract met daarin onderhoud en reparatie in orde, maar zorgt ook voor uw verzekering, houderschapsbelasting, Assistance en vervangend vervoer. Hierbij bepaalt u zelf wat er in het leasecontract wordt opgenomen. Optioneel kunt u hier nog de Peugeot Lease Travelcard, winterbanden of vervangend vervoer aan toevoegen.

Short Lease

Heeft u tijdelijk extra auto’s nodig? Bijvoorbeeld voor nieuwe medewerkers die nog in hun proefperiode zitten, of vanwege seizoensinvloeden in uw bedrijfsvoering? Dan is Short Lease de oplossing. Bij Louwman Ridderkerk kunt u Short Lease-overeenkomsten voor maximaal twaalf maanden afsluiten. Qua voorwaarden komt Short Lease overeen met Full Service Operational Lease. Het enige verschil is dat de maandelijkse vergoeding iets hoger ligt. De afschrijving van uw auto is in het eerste jaar immers het hoogst. Wel kunt u de Short Lease-overeenkomst na die twaalf maanden omzetten in een leasecontract voor langere tijd. Wij zorgen dan uiteraard voor een financieel gunstige regeling!

Bekijk de Short Lease tarieven hier

Peugeot Private Lease

Peugeot Private Lease is gebaseerd op Operational Lease. Dit betekent dat u geen aanbetaling doet en de volgende zaken in de leaseprijs zijn verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud en eventuele reparatie door een erkend Peugeot servicepunt, ruitbreuk, hulpdienst, BTW. Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag.

Peugeot Private Lease bij Louwman

Louwman Zakelijk

Maak uw keuze

Maak hieronder uw keuze en vind de informatie die u zoekt. Heeft u vragen, neem dan contact op met de vestiging van uw voorkeur. Onze zakelijke markt adviseurs staan voor u klaar om antwoord te geven op alle vragen die bij u leven. Klik op onderstaande button voor direct contact met onze zakelijk adviseurs.

Louwman Zakelijk

Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.