APK bij Blauwedaal
 

APK bij Louwman Peugeot

Laat uw auto keuren voor € 29,95

Is het weer tijd om uw Peugeot te laten keuren? Bij de vestigingen van Louwman kunt u terecht voor een nieuwe APK voor slechts € 29,95 all-in Dat betekent dat deze prijs inclusief wettelijke afmeldkosten zijn en dus zonder bijkomende kosten! Wilt u ook gelijk onderhoud laten uitvoeren aan uw Peugeot? De APK-keuring is gratis in combinatie met groot en klein onderhoud. U betaalt dan enkel de wettelijke afmeldkosten.

Wanneer moet ik mijn auto laten keuren?

Indien u in het bezit bent van een auto kunt u te maken krijgen met de Algemene Periodieke Keuring. Hoe vaak uw auto moet worden gekeurd hangt af van het soort auto dat u rijdt. Zo vindt de eerste APK-keuring voor een nieuwe benzineauto of een hybride variant plaats na vier jaar en na de eerste APK-keuring dient de auto om de twee jaar gekeurd te worden tot het moment dat ze acht jaar oud is: dan geldt er een jaarlijkse controle. Een nieuwe dieselauto moet na een periode van drie jaar gekeurd worden. Na deze drie jaar moet u uw dieselauto jaarlijks laten keuren.

Wat houdt de Algemene Periodieke Keuring in?

Een APK is een controle van uw auto om te zien of deze nog aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Zo worden onderdelen als verlichting, ruitenwissers, banden, remmen, en stuurinrichting gecheckt om er voor te zorgen dat het voertuig niet voor onveilige situaties kan zorgen in het verkeer. Daarnaast wordt er op deze wijze tevens rekening gehouden met het milieu, want een auto die teveel schadelijke stoffen uitstoot komt niet door de keuring.

Controlepunten

De keuring van uw auto neemt ongeveer een half uur tot een uur in beslag. De mogelijkheid bestata echter dat bij een RDW-steekproefcontrole de APK-keuring tot anderhalf uur meertijd in beslag gaat nemen. Uw auto wordt op de volgende punten gecontroleerd:

 • Registratie: toetsing kenteken- en autogegevens aan RDW kentekenregister
 • Banden en wielen
 • Wielophanging
 • Uitlaat
 • Vergrendeling
 • Voorruit
 • Spiegels
 • Uitlaatgassen
 • Stuurinrichting
 • Autogordels
 • Remmen
 • Carrosserie
 • Verlichting
 • Claxon

Waarom uw Peugeot laten keuren bij Louwman?

Bij Louwman weet u exact waar u aan toe bent en bieden we net dat beetje extra. Zo betaalt u bij ons voor het uit laten voeren van een APK ook echt € 29,95 zonder bijkomende kosten! 

Naast de scherpe prijs houden wij u tijdig op de hoogte wanneer uw auto weer aan een nieuwe APK toe is. Dat is wel zo makkelijk. Overigens kunt u uw auto tot twee maanden voor de verplichte keuringsdatum laten keuren, zonder dat de volgende keuringsdatum wordt vervroegd. Bij Louwman houden we van transparantie voor u en voor ons, want mocht er eventuele noodzakelijke reparaties aan de orde zijn dan zult u hier altijd vooraf van op de hoogte worden gebracht. Zo beslist u zelf over eventuele extra kosten. Laat uw auto goed keuren tegen een voordelig tarief bij Louwman!

Waar kan ik mijn keuring laten uitvoeren?

Bij alle vestigingen van Louwman kunt u uw Peugeot APK laten keuren. U kunt dus voor uw keuring terecht in Hellevoetsluis, Naaldwijk, Rotterdam, Ridderkerk en Schiedam. Selecteer de gewenste vestiging die het dichtste bij u in de buurt is. Op onze vestigingspagina's kunt u alle directe contactgegevens vinden, maar u kunt natuurlijk ook gemakkelijk zelf al online uw afspraak maken.


- APK afspraak maken

actie
Maak een werkplaatsafspraak
actie
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
Wat kost uw onderhoudsbeurt?
U wilt weten wat u voor onderhoud & reparatie moet betalen, dat vinden wij logisch. U kunt daarom online bij ons een offerte voor onderhoud aanvragen.