Home Onderhoud Onderhoudsbeurt
Onderhoudsbeurt
 

Uw Peugeot onderhoudsbeurt

Waarom een onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud laten plegen is van belang om met uw Peugeot veilig en betrouwbaar op weg te kunnen houden. Is uw Peugeot al toe aan een onderhoudsbeurt? Bij Louwman helpen wij u graag met de juiste onderhoudsbeurt. Onze Peugeot gespecialiseerde serviceadviseurs vertellen u graag meer over de verschillende onderhoudsbeurten. 

Voor slechts € 39,95 bieden wij pechhulp door heel Europa! Zo blijven u en uw auto volledig up to date en geniet u jarenlang van een veilige en betrouwbare auto tegen voordelige en transparante tarieven.

- Werkplaatsafspraak maken

Onderhoudsbeurt bij Louwman

Waarom kiezen voor een onderhoudsbeurt bij Louwman? Als officieel Peugeot dealer is Louwman een betrouwbare partner. Wij komen de afspraken die wij met u maken na én geven u vooraf informatie over de mogelijke kosten. Daarnaast werken wij uiteraard met originele Peugeot onderdelen.

Tijdens de onderhoudsbeurt controleren onze monteurs uw Peugeot op 50 tot 100 belangrijke punten. Zo blijft uw auto in optimale conditie. 

Wanneer is mijn Peugeot toe aan een onderhoudsbeurt?
In het onderhoudsboekje van uw Peugeot kunt u de geplande onderhoudsintervallen zien. Het onderhoud aan uw auto wordt voorgeschreven op basis van het Peugeot model dat u rijdt. Van een kleine of een grote onderhoudsbeurt is tegenwoordig niet echt sprake meer. Daarnaast wordt iedere beurt bijgehouden in het onderhoudsboekje van de betreffende Peugeot, zo kan er exact bijgehouden worden wanneer de auto aan reparatie en onderhoud onderhevig is geweest. Uiteraard is dat ook ideaal als u uw Peugeot wilt inruilen, want dat ziet de nieuwe eigenaar exact hoe goed uw auto is onderhouden. 

Vraag over uw onderhoudsinterval?
Neem gerust contact op met onze serviceadviseurs bij één van onze vestigingen. Zij vertellen u graag meer over de onderhoudsinterval van uw Peugeot.

Vervangend vervoer bij Louwman

Wij informeren u zo goed mogelijk vooraf over de verwachte tijdsduur van de werkzaamheden, zodat u zelf kunt bepalen of u wilt wachten tot de auto gereed is. Daarnaast stellen wij u graag passend vervangend vervoer ter beschikking tegen een kostendekkend tarief. In overleg is het mogelijk gebruik te maken van de gratis haal- en brengservice of een gratis leenfiets. Wilt u meer weten over vervangend vervoer? Neem dan contact op met één van de Louwman-vestigingen.
Bij Louwman Peugeot betaalt u altijd het vaste lage tarief van € 29,95 voor uw APK.
actie
Maak een werkplaatsafspraak