Home Onderhoud Banden
Banden bij Louwman
 

De juiste banden bij Louwman Peugeot

Ga veilig op weg met de juiste banden

Het is het enige contact tussen uw Peugeot en de weg waarop u onderweg bent, uw autoband. Het is daarom erg belangrijk om veilig op weg te gaan met de juiste banden. De Louwman bandenservice is transparant. U ontvangt, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, te allen tijde een all-in prijsopgave; inclusief de- en monteren van de banden, balanceren, nieuw ventiel, afvalbeheersbijdrage en BTW. Indien u zelf niet genoeg bekend bent op het gebied van bandenmaten, belastingindex of snelheidssymbolen, vraag dan één van de service adviseurs om advies.

Louwman bandenservice

Veiligheid van u en natuurlijk ook uw passagiers en medeweggebruikers staan voorop. Daarom is het van groot belang dat de banden van uw Peugeot van goede kwaliteit zijn en dat ook blijven. Zodra de banden zijn versleten en u met te weinig profiel de weg op gaat, zorgt dit voor verhoogd risico op ongelukken / ongemakken. Regelmatige controle op profiel en bandenspanning zijn daarin erg belangrijk. Laat regelmatig uw banden controleren bij Louwman. 

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Twijfelt u over de kwaliteit van uw banden, wilt u uw bandenspanning of profieldiepte laten controleren, of is het tijd voor nieuwe banden, dan staan onze service adviseurs voor u klaar om u het juiste advies te geven. Even langsrijden behoort tot de mogelijkheden. Wij helpen u uiteraard direct. Wilt u direct een bandenwissel? Plan dan direct een afspraak in.

Nieuwe winterbanden of winterwielen nodig?

Louwman kent altijd scherpe aanbiedingen. Kijk voor ons volledige aanbod onze bandenzoeker. Hier staan onze aanbiedingen voor bijna iedere Peugeot.


-Bekijk alle aanbiedingen

 
actie
Wissel tijdig uw banden
actie
Online zelf kiezen
Online zelf kiezen
Met onze online bandenkiezer kunt u zelf de juiste banden voor uw auto selecteren en direct bestellen. Een koppeling met onze werkplaatsmodule stelt u in staat direct een afspraak voor montage te maken.
actie
actie
actie
Band repareren of vervangen?
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.