Blog

De heipalen zitten in de grond
Tijd voor een nieuwe update over ons nieuwe pand in Rotterdam-Zuid. De heipalen zitten inmiddels in de grond.
Louwman start bouw duurzaamste dealerbedrijf van Nederland
Op 19 september is Louwman Group gestart met de bouw van het duurzaamste dealerbedrijf van Nederland. De nieuwe locatie, Louwman Rotterdam-Zuid, zal de regionale dealeractiviteiten voor de merken Toyota, Suzuki en Peugeot (Blauwendaal) vertegenwoordigen en valt onder de Louwman Dealer Group. Hier is het straks mogelijk om efficiënter te werken en met nog meer focus op de wensen van de klant. De flagshipstore wordt gebouwd op bedrijventerrein Cornelisland. De opening staat gepland in juni 2019.
Plattegronden nieuwbouw Louwman Rotterdam-Zuid
Louwman Rotterdam-Zuid wordt gebouwd volgens het BREEAM-NL certificeringsprincipe. Op deze pagina vindt u een overzicht van de plattegronden van het nieuwe pand.
Louwman bouwt duurzaamste dealerpand van Nederland
Wij starten aan de Schaapherderweg in Ridderkerk (bedrijventerrein Cornelisland) met een nieuwbouwproject voor de merken van Toyota, Suzuki en Peugeot in Rotterdam. Op deze centrale en goed bereikbare locatie zullen de huidige Toyota- en Suzuki-activiteiten van Louwman Rotterdam, Ridderkerk en Poortugaal en de Peugeot-activiteiten van Blauwendaal Poortugaal en Ridderkerk worden gecentraliseerd, waarbij elk merk afzonderlijk zijn eigen identiteit behoudt. Verder komt er één grote showroom voor de verkoop van gebruikte auto’s en één gedeelde moderne werkplaats.
Presentatie medewerkers
Onze medewerkers zijn middels de presentatie bij Lexus Rotterdam op de hoogte gebracht van de bouw van Louwman Rotterdam-Zuid. Het pand zal gebouwd worden op de Schaapherderweg in Rotterdam en staat in het teken van duurzaamheid. Het wordt het eerste autobedrijf dat zal voldoen aan de hoogste norm voor duurzaam bouwen.