Op 27 april (Koningsdag) zijn al onze vestigingen gesloten. Uiteraard zijn onze online showrooms wel geopend. Klik hier voor het actuele aanbod.
 

Het gebouw krijgt vorm!

15 Apr, 2019
De ruwbouw is klaar en de komende weken zal er behoorlijk hard worden gewerkt om de afwerking aan de binnen en buitenzijde op het gewenste niveau te krijgen.
We zien het gebouw met de showrooms en werkplaats vorm krijgen terwijl er aan de binnenkant hard wordt gewerkt om alle ruimtes en technische installaties op tijd klaar te krijgen. Komende week zullen de trappen en dakluiken in de showrooms worden geplaatst en tevens het tegelwerk in de werkplaats worden afgerond om vervolgens verder te kunnen met de afwerking van de vloer.

Buiten is men ondertussen begonnen met het grondwerk. Aan de voorzijde wordt een keerwand geplaatst in de vijver waarop we aansluiten met de 1e parkeerplaatsen bij de showrooms.

De eindfase komt in zicht
De ruwbouw is klaar en de komende weken zal er behoorlijk hard worden gewerkt om de afwerking aan de binnen en buitenzijde op het gewenste niveau te krijgen. Daarna moeten we alle ruimtes inrichten en de beleving rondom de merken Toyota, Suzuki en Peugeot verder vormgeven.