Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

Herkenbaar

11 Jun, 2019
Herkenbaar
De herkenbare signalisatie van Toyota wordt zichtbaar op ons nieuwe pand terwijl ook de bestrating aangelegd wordt en de gevels worden gesloten. Door de prachtige zichtlocatie van onze nieuwe vestiging is deze signalisatie opvallend en voor veel mensen zeer herkenbaar waardoor we ook veel nieuwe bezoekers verwachten. We zullen iedereen vol trots ontvangen!
Ook de werkplaats is al grotendeels ingericht met nieuwe bruggen, rollenbanken en de modernste technische equipment om een verdere efficiency  en kwaliteitsslag mogelijk te maken. We zijn ook hier klaar voor de toekomst die ongetwijfeld grote verandering gaat brengen mede door de komst van elektrische en waterstof aangedreven automobielen. 

Zoals u op de foto’s kunt zien wordt er op dit moment nog hard gewerkt om onze nieuwe vestiging in Rotterdam-zuid klaar te krijgen. Ondanks alle inspanningen blijft het spannend maar naar het zich nu naar uit laat zien zullen we in juli 2019 daadwerkelijk gaan verhuizen. Zodra er een definitieve datum bekend is zullen we deze ook direct gaan communiceren met onze klanten en relaties. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte.