Hoogste punt nieuwe Mercedes-Benz truckvestiging in Gilze bereikt

06 Apr, 2021
De nieuwbouw van de Louwman Mercedes-Benz truckvestiging in Gilze heeft het hoogste punt bereikt!
In aanwezigheid van de directie van Louwman Mercedes-Benz en een afvaardiging van Mercedes-Benz Trucks Nederland werd op vrijdag 2 april 2021 de vlag gehesen.

Op het nieuwe bedrijventerrein Midden-Brabant Poort heeft LOUWMAN Real Estate een kavel van 8600 meter gekocht om daar, in eigen beheer, een nieuwe werkplaats te realiseren. Bij de ontwikkeling van deze hypermoderne trucks werkplaats voor Mercedes-Benz is ook rekening gehouden met de komst van zowel elektrische als waterstof aangedreven Trucks en Bussen die vragen om een aangepaste en gespecialiseerde werkomgeving.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A58, is uitstekend ontsloten en een aanwinst voor Zuid-Nederland. Vooruitstrevende frisse energieke bedrijven zijn er reeds gevestigd.

Alle medewerkers vanuit de huidige locatie aan de Urkstraat in Breda verhuizen mee naar de nieuwe locatie in Gilze. Zij gaan samen met de truckafdeling uit Tilburg op de nieuwe locatie aan de slag. De verwachting is dat er ook nieuwe medewerkers nodig zijn, teneinde de grotere capaciteit in de werkplaats optimaal te kunnen benutten.

De bouw van de nieuwe truck vestiging in Gilze gaat gestaag vooruit! Naar verwachting kan medio 2021 intrek genomen worden in dit nieuwe pand.

Klik hier voor al onze vestigingen
Blijf op de hoogte van al ons nieuws via Facebook, Instagram en Linkedin

Zelf Mercedes-Benz rijden?
Mercedes-Benz Cars Mercedes-Benz Vans Mercedes-Benz Trucks