Blauwendaal is per 1 april Louwman Peugeot Lees meer
Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Garantie
 

Occasiongarantie bij Louwman Peugeot

Zekerheden voor uw gebruikte auto

Het kopen van een gebruikte auto brengt altijd enige onzekerheid met zich mee. De auto heeft immers al een verleden en u kunt niet altijd alle gebruiks- en slijtagesporen zien. Louwman begrijp dat als geen ander en doet er daarom alles aan om eventuele onzekerheden bij u weg te nemen.

Al onze leveringen en werkzaamheden gebeuren onder strikte BOVAG-voorwaarden. Op een Louwman occasion kunt daarom kiezen voor 6 maanden BOVAG Garantie*. 

Occasions met garantie

Hieronder treft u een overzicht aan van de garanties die u kunt kiezen op de door ons aangeboden gebruikte auto's. Wilt u meer informatie over een specifieke garantie, klikt u dan hieronder door naar de extra toelichting.

 

*Mits anders staat omschreven in de advertentie van de geadverteerde auto

Vragen?

Heeft u vragen over één van de garantiepakketten bekijk dan de specifieke pagina's van het garantiepakket/label voor meer informatie. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om al uw vragen op dit gebied voor u te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met uw verkoopadviseur bij één van onze vestigingen.

 
actie
Occasions bij Louwman Peugeot
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.