Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Mijn auto verkopen

Mijn auto verkopen

Inruilwaarde berekenen bij Louwman
 

Mijn auto verkopen

Ontvang vrijblijvend de verkoopprijs van uw auto

Wilt u uw auto verkopen? Verkoop uw auto dan aan Louwman Peugeot. Een auto verkopen kan een tijdrovende en bovendien ingewikkelde klus zijn. Louwman maakt het u makkelijk. Vraag daarom bij ons een gratis bieding op. Wij geven u binnen 24 uur een competitief en vrijblijvende bieding per e-mail of telefoon. 

Elke auto is welkom

Wij kopen elke auto in, ongeacht het merk, bouwjaar of staat. Vraag daarom gerust een vrijblijvend bod op via ons onderstaande aanvraagformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geen gedoe en een goede prijs voor uw auto!

Mijn auto verkopen in regio Rotterdam - Louwman

Voeg foto's toe om een accurater bod te ontvangen op uw auto.

Weten hoe u de beste foto's maakt? Bekijk hier de handleiding.

Vul uw gegevens in en ontdek wat blauwendaal voor u kan betekenen.


Auto inkopen

Verkoop uw auto aan Louwman

Welkom bij blauwendaal.nl. Hier kunt u zonder stress uw auto verkopen. Met 7 vestigingen in regio Rotterdam bieden wij hoogwaardige service aan iedereen die van zijn of haar auto af wil. Binnen 24 uur na uw aanvraag ontvangt u van ons een marktwaardige bieding op uw auto.

Doe hier een aanvraag en ontdek wat uw auto waard is. Maak daarna een afspraak bij één van onze 7 vestigingen voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Op locatie wordt uw auto in een half uur getaxeerd. In de tussentijd kunt u genieten van een kopje koffie of rondkijken tussen onze scherp geprijsde voorraadauto’s of wie weet komt u een mooie occasion tegen waar u uw auto tegen zou willen inruilen.

Gaat u akkoord met ons bod, dan kopen wij uw auto graag in. Wij verzorgen alles in dit proces. Wij zorgen direct voor een vrijwaring en maken het geld naar uw rekening over.

Ik wil mijn auto verkopen, wat heb ik nodig?

 • Kentekenbewijs inclusief overschrijvingsbewijs in geval papieren kentekenbewijs of tenaamstellingscode (9 cijfers) in geval van een kentekencard.  
 • (Geldig) APK Keuringsbewijs
 • Onderhoudsboekjes of rekeningen / facturen van reparaties en onderhoud
 • Het reservewiel
 • Zomerbanden en indien aanwezig ook de winterbanden
 • Reservesleutel met of zonder afstandsbediening
 • Handleidingen en instructieboekje
Om ervoor te zorgen dat u direct online een accuraat bod op uw auto krijgt is het belangrijk dat u het aanvraagformulier secuur invult. Bekijk vooraf uw auto zelf goed en maak een lijstje van eventuele schades. Maak 6 foto's van de auto om mee te sturen. U kunt deze vanaf uw smartphone direct oploaden. Maak vier foto's van elke hoek van uw auto en zorg ervoor dat eventuele schades goed in beeld zijn. Maak ook een goed belichte foto van het interieur van de auto zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de staat van bijvoorbeeld de bekleding. Schiet daarbij ook een foto van uw tellerklok met daarop de kilometerstand van uw auto. Goede voorbeeldfoto's vindt u hier.

Waarom uw auto verkopen aan Louwman?

Alle voordelen op een rij:
 • Wij betalen direct het overeengekomen bedrag uit op uw bankrekening.
 • Met 7 vestigingen in regio Rotterdam altijd goed bereikbaar.
 • Door jarenlange ervaring hebben wij veel expertise op het gebied van taxatie en autoverkoop.
 • Wij verzorgen alle administratie wanneer u uw auto verkoopt aan ons. U ontvangt direct van ons een vrijwaring, uw wegenbelasting wordt stilgezet en u kunt hiermee ook uw verzekering opzeggen.
 • Een vertrouwd adres. Louwman is onderdeel van Louwman en staat bekend als één van de beste dealerbedrijven van Europa.
 • U bent nergens toe verplicht. Wilt u uw auto toch liever niet verkopen? Geen probleem, alles is geheel vrijblijvend en het kost u niks.
 • Wij bieden u na het inleveren van de auto een thuisbrengservice indien u in een straal van 25 km bij de vestiging vandaan woont. Anders bieden wij u wegbrengservice naar een dichtbijzijnde trein- of busstation. 

Auto inkopen
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.