Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home Blauwendaal wordt Louwman Peugeot
Blauwendaal wordt Louwman Peugeot
 

Blauwendaal wordt Louwman Peugeot

Per 1 april 2020

Blauwendaal heeft groot nieuws! Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondigen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.

Louwman Dealer Group behoort met meer dan zeventig vestigingen tot de grootste dealergroepen van Nederland. Het familiebedrijf hecht veel waarde aan haar klanten, en wil zo de herkenbaarheid en duidelijkheid voor hen vergroten: door één merknaam te gebruiken.

De definitieve naamswijziging van alle vestigingen van Blauwendaal, die sinds 2016 tot Louwman Group behoren, is gedreven door onze strategie om alle dealerbedrijven binnen de Louwman Group vanuit de merknaam Louwman te laten opereren.

Wat betekent dit voor u?

Per 1 april kunnen wij als onderdeel van het grote Louwman netwerk onze dienstverlening nog verder verbeteren en vernieuwen.

Onze telefoonnummers, medewerkers en locaties blijven ongewijzigd en daarmee blijft de vertrouwdheid die u van Blauwendaal gewend bent behouden. Echter zullen wij vanaf april online te vinden zijn op louwman.nl/peugeot in plaats van blauwendaal.nl. Daarbij zullen alle emailadressen van Blauwendaal veranderen naar @louwman.nl. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Huidige e-mailadres
[email protected]
Per 1 april
[email protected]
 
Emailadressen directe contactpersonen
[email protected]
Per 1 april
[email protected]

Vragen over Louwman Peugeot?

Indien u vragen heeft over onze naamswijziging kunt u direct contact opnemen met één van onze vestigingen of contact opnemen met onze klantenservice , dit kan telefonisch op 088-7129129 of [email protected].
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.