Blauwendaal is per 1 april Louwman Peugeot Lees meer
Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
Home iDeal
Online betalingsmogelijkheden
 

iDeal

Eenvoudig online betalen

Bij Louwman maken we het u graag gemakkelijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eenvoudig online te betalen via iDeal. Daarnaast kun u ook betalen middels internetbankieren, reguliere bankoverschrijving, via een pintbetaling in de showroom of contant. Hier lees u alles dat u dient te weten.

Online betalen via iDeal

Betalen via iDeal is mogelijk tot een maximaal bedrag van € 50.000,-. iDeal betalen is de meest populaire en veilige methode om online te betalen. U betaalt vooraf thuis of op de dag van de aflevering in de showroom (op de werkplek van de verkoper), voordat u de auto in ontvangst neemt. 

Hoe werkt het?
Kies hieronder de desbetreffende vestigiging. U vult de factuurgegevens in (factuurnummer en factuurbedrag) en uw persoonsgegevens. Vervolgens kiest u het te betalen product. Wanneer alle gegevens in de vertrouwde website-omgeving van uw bank heeft ingevuld vindt de betaling plaats. Voor het uitvoeren van de iDeal-betaling dient u naast uw bankpas ook uw eigen identifier mee te nemen om de betalin uit te voeren. In onze showrooms kunt u gebruik maken van de identifier. Wij beschikken uitsluitend over een identifier van ABN AMRO bank. Indien de betaling succesvol is verlopen krijgen een bevestigingsmail dat de betaling is uitgevoerd en gelijktijdig het bewijs dat u betaald heeft. U krijgt als klant, indien u het e-mailadres ook heeft vermeld, een bevestigingsmail dat de betaling is uitgevoerd.

Kies uw vestiging

Louwman Peugeot Hellevoetsluis

 Louwman Hellevoetsluis
KvK: 64531414
IBAN: NL86 ABNA 0426 4398 21

Louwman Peugeot Naaldwijk

 Louwman Hellevoetsluis
KvK: 64531414
IBAN: NL22 ABNA 0426 4376 75

Louwman Peugeot Ridderkerk

 Louwman Hellevoetsluis
KvK: 64531414
IBAN: NL86 ABNA 0426 4398 21

Louwman Peugeot Rotterdam / Louwman Occasion Center

 Louwman Hellevoetsluis
KvK: 64531414
IBAN: NL86 ABNA 0426 4398 21

Louwman Peugeot Schiedam

 Louwman Hellevoetsluis
KvK: 64531414
IBAN: NL86 ABNA 0426 4398 21

Overige betalingsmethoden

Internetbankieren
U kunt ook middels internetbankieren betalen. Het maximale bedrag is afhankelijk van de waarbij u bankiert. Houd hierbij rekening met één werkdag vertraging door het verwerken van bank naar bank.

Reguliere bankoverschrijving
U kunt er ook voor kiezen om middels een reguliere bankoverschrijving te betalen. De verwerkingstijd bij de bank is meestal 3-5 werkdagen.

Pinbetaling
Wanneer u een auto koopt of een werkplaatsfactuur wilt betalen kunt u deze ook afrekenen door middel van een pinbetaling. Wanneer u uw nieuwe auto wilt afrekenen middels pinbetaling dient u dit van tevoren met uw verkoopadviseur af te spreken. Via de bank kunt u tijdelijk uw pinlimiet (paslimiet) verhogen. 

Contante betaling
Naast de overige opties kunt u er altijd voor kiezen om uw factuur contant te betalen. Bedragen boven € 15.000,- dienen wij te melden volgens de Wft wet.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze betalingsmogelijkheden? Neem dan contact op met uw Louwman-vestiging. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!
 
Louwman
Blauwendaal is nu Louwman Peugeot
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondingen dat wij per 1 april 2020 onze dienstverlening zullen voortzetten onder de naam Louwman Peugeot. Daarmee laten wij zien dat wij onderdeel zijn van een bijzonder familiebedrijf.