Home Financieren

Financieren bij Louwman Peugeot

financieren
 

Financieren bij Louwman Peugeot

Peugeot Financieren

Mogelijk is het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte Peugeot één van de grootste uitgaven die u doet. U spaart er lange tijd voor en doet uw aankoop uiteraard uiterst zorgvuldig. U kunt uw geld immers maar één keer uitgeven. Gezien wij bij Louwman begrijpen 

Heeft u een nieuwe of gebruikte Peugeot op het oog? U kunt bij Louwman zowel een nieuwe als gebruikte auto financieren. Ongeacht of het zakelijk of particulier is. 

Wij bieden verschillende financieringsvormen aan en bekijken graag met u naar een passende oplossing. Onze adviseurs adviseren u graag over een passende financiering die aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

- Neem contact op

Welke financiering past bij u?

Bij Louwman komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij staan te allen tijde voor u klaar met Peugeot Finance en bieden u professioneel en duidelijk advies. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en producten:

 • Aflopend krediet (zie onderstaand)
 • Private lease
 • Uitgestelde betaling
 • Leasen
 • Overname bestaande leningen

Zo werkt een aflopend krediet

Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde tijd af. Uw kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Zo weet u van tevoren wanneer u alles heeft afbetaald en u weet ook precies waar u aan toe bent. Bij Peugeot Finance kunt u kiezen uit twee aantrekkelijke soorten aflopend krediet:

 • Peugeot Betaalplan
  U betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf is afgesproken. Na de laatste betaling is de auto van u. Omdat uw dealer zeker weet dat u de eigenaar wordt, kan hij u een voordelige aanbieding doen.

 • Peugeot Betaalplan met restantbetaling
  Ook hier betaalt u elke maand een vast bedrag. Alleen lost u niet het hele bedrag af met deze maandelijkse betalingen. Er blijft een afgesproken bedrag open aan het eind: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt uw auto inruilen. En eerlijk is eerlijk, de auto is dan meestal meer waard dan het restant.

Meer weten over Peugeot Finance?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag.

 
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van verschillende automerken voor u beschikbaar.