Home Autoschade
 

Schadeherstel bij Louwman Peugeot

Schade aan uw Peugeot? Louwman helpt u graag.

Het kan ons allemaal overkomen, schade aan de auto. Hoe vervelend het ook is, Louwman helpt en hersteld de schade snel en vakkundig. Of het gaat om een klein krasje, ruitreparatie, parkeerdeukjes of een grote schade, Louwman kan het netjes verhelpen. 

Naast het vakkundig oplossen van de schade, regelt Louwman dat u weer zo snel mogelijk onderweg kunt. En in de tussentijd krijgt u van ons een vervangende auto.

Maak hier direct een afspraak

Louwman, uw schadeherstelbedrijf

In geval van schade hebt u vaak als eerste contact met uw verzekeraar. Zij zullen u in veel gevallen naar een schadeherstelberijf sturen waar zij zaken mee doen. De keuze voor een herstelbedrijf is echter helemaal aan u. Indien u zekerheid wilt hebben dat alles goed en vooral vakkundig voor u wordt opgelost. Kies daarom gewoon voor Louwman ook al bestaat de mogelijkheid dat uw verzekeringsmaatschappij een andere partij aan wijst.

In geval van schade nemen we u graag alle zorgen uit handen, zodat u snel weer in een perfect herstelde auto rijdt die weer doet wat hij moet doen!

Hieronder een overzicht van al onze werkzaamheden.
 • Cosmetisch schadeherstel
 • Merkherstel
 • Autospuiten
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Wagenparkbeheer
 • Ruitschadeherstel en ruitvervanging
 • Spotrepair
 • Herstel van interieurschade
 • Herstel van velgen
 • Complete reiniging in- en exterieur
 • Inwendige motorreiniging
Uitdeuken zonder spuiten  Spotrepair  Ruitschade

Vervangende Peugeot

Schade is al vervelend genoeg. Louwman begrijpt dat u niet zomaar zonder auto kunt, ook niet als uw auto voor schadereparatie staat. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende Peugeot.

Schadeherstel

In geval van schade nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u snel weer in een perfect herstelde auto rijdt. Bij alle Louwman Dealerbedrijven mag u rekenen op:

 • Vakkundig, FOCWA-erkend schadeherstel of BOVAG-erkend schadeherstel.
 • Gebruik van originele onderdelen en behoud van uw garantie.
 • Altijd gratis vervangend vervoer tijdens de herstelperiode (ongeacht uw verzekeringsmaatschappij).
 • Volledige ondersteuning bij de administratieve afwikkeling van de schade.

Uitdeuken zonder spuiten

Een kleine schade is vaak heel vervelend en snel denkt u aan hoge kosten. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Met uitdeuken zonder spuiten kunnen we u in veel gevallen al snel en goedkoop helpen. In veel gevallen is het zelfs klaar terwijl u wacht onder het genot van een kop koffie.

Vaak schrikt u bij het constateren van een beschadiging aan uw auto en denkt u direct aan dure herstelwerkzaamheden. Wanneer het echter een klein deukje betreft hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Bij een deukje zonder lakschade moet u denken aan een kleine parkeer- of transportschade of hagelschade. Het zijn deukjes die wij er meestal uit kunnen 'drukken' of 'masseren' met speciaal gereedschap en zonder dat er (deels) gespoten moet worden.

Voordeel:
Het grote voordeel van uitdeuken zonder spuiten? Natuurlijk de kosten en tijd. Er hoeft niet geplamuurd en gespoten te worden. De auto hoeft niet voor langere tijd naar het schadeherstelbedrijf en het is in veel gevallen 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren. Zo wordt de lak bespaard/gespaard en onnodige hoge kosten voor uw portemonnee vermeden.

Helaas zijn niet alle deuken middels deze techniek te verwijderen. Onze adviseurs zullen dan ook altijd samen met u de beschadiging bekijken en beoordelen. Samen met u zullen de mogelijkheden dan worden bekeken. Mocht het niet via uitdeuken zonder spuiten verholpen kunnen worden, dan kunnen wij u altijd alternatieve reparatiemogelijkheden bieden. U krijgt altijd op voorhand een juiste indicatie van de reparatie en informatie over uw schade.

Waar kan ik dit laten doen?

Voor uitdeuken zonder spuiten kunt u te allen tijde terecht bij uw eigen Louwman Peugeot vestiging. Onze service adviseurs zullen u dan een passend advies geven en de mogelijkheden met u bespreken.

Ruitschade aan uw Peugeot

Een sterretje of beschadiging in de ruit is in de meeste gevallen bijna onzichtbaar te herstellen. Onze medewerkers beschikken over professionele apparatuur om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren. De fabrieksgarantie blijft vanzelfsprekend gewoon geldig. Bij eventueel noodzakelijke vervanging wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Doordat gebruik wordt gemaakt van vaste tarieven, weet u vooraf precies wat de reparatie gaat kosten.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade dan is de ruitreparatie of -vervanging in veel gevallen zelfs gratis. Veel verzekeringsmaatschappijen hechten belang aan schadeherstel door getrainde professionals met de vereiste systeemkennis en sturen u bewust naar de dealer, met de toepassing van originele onderdelen als grote voordeel. Wij verzorgen dan ook de volledige afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer uw verzekeraar eigen risico in rekening brengt, komen wij u daar graag in tegemoet.

De voordelen op een rij

 • Vakkundige, professionele reparatie of vervanging
 • Reparatie van uw voorruit wordt veelal volledig door uw verzekeraar vergoed
 • Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen
 • Voorkomen van dure ruitvervanging

Spotrepair

Even met de sleutel tegen de deur gekomen? De boodschappenkar tegen de bumper gestoten? Of een parkeerschade opgelopen en geen dader in de buurt? In alle gevallen helpen wij u graag snel en tegen lage kosten weer schadevrij op weg dankzij onze spotrepair-service.

Bij spotrepair spreken we van het verhelpen van kleine schades waarbij de auto altijd nog rijdbaar is. Vaak een schade dit valt binnen de maat van een A4-papier. Het kan hierbij mogelijk gaan om bumpers, schermen, portieren of bijvoorbeeld spiegels.

Omdat deze schades klein zijn en niet speciaal in een spuitcabine hoeven te worden behandeld, kunnen we ze tegen zeer scherpe tarieven voor u herstellen. Door onze professionele uitgevoerde spotrepair hoeft niet een hele bumper of portier en vaak ook een naastliggend carrosseriedeel meegespoten te worden. Het beperkt zich tot het deel waarop de schade zich bevindt.

Leasen

Leasen via Louwman Peugeot. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Louwman Peugeot. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Financieren

Een Peugeot voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen? Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, bij Louwman Peugeot staan wij voor u klaar!