BOVAG Garantie

Kies voor zekerheid, kies voor een gebruikte auto bij Louwman

Betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie, dat is waar het BOVAG-keurmerk voor staat. Eigenschappen die één op één aan onze dienstverlening toe te wijzen zijn. Het zal u dan ook niet verbazen dat Louwman al jaren een vertrouwd BOVAG-bedrijf is. Zekerheden die u een veilig gevoel geven bij de aanschaf van een occasion. De voorwaarden van de BOVAG garantie zijn opgesteld in samenwerking met én goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond.

BOVAG occasion garantie

Al onze leveringen en werkzaamheden gebeuren onder strikte BOVAG-voorwaarden. Op een Louwman occasion krijgt u daarom van ons dan ook standaard 6 maanden BOVAG Garantie*. 

Uiteraard kunt u de standaard 6 maanden BOVAG Garantie (tegen meerprijs) ook uitbreiden met een extra 6 of 18 maanden. Zo bent u 12 of wellicht zelfs 24 maanden verzekerd van een zorgeloze occasion. 
Naast 6 maanden garantie bij de aanschaf heeft u ook 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud. Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden wordt op passende wijze in uw vervoersbehoefte voorzien. U krijgt daarnaast gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG. Hier leest u de garantiebepalingen voor het BOVAG-garantiebewijs.

Mocht u een jonge occasion bij ons aanschaffen dan kan het zijn dat deze nog is voorzien van fabrieksgarantie. In dat geval blijft deze uiteraard geldig tot het einde van de garantietermijn. Onze verkoopmedewerkers kunnen u hier, voor de occasion van uw keuze, meer informatie over verstrekken.

*mits anders staat omschreven in de advertentie van de geadverteerde auto.