De Mercedes-Maybach GLS

The wealth of independence.

 • Direct naar:
 • Specificaties
 • Exterieur
 • Interieur
 • Prijslijst

De Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC vertegenwoordigt een nieuwe vorm van luxe in het SUV-segment. Hij breidt het portfolio van het merk Mercedes-Maybach uit door het carrosseriedesign en de technische basis van de GLS te combineren met de luxe van een eersteklas sedan. Het ruime interieur met de allerbeste materialen en uiterst effectieve geluidsisolatie zorgt voor een stijlvolle, cocon-achtige feel-good sfeer.

Offerte aanvraag
557 PK + 22 PKVermogen
250 km/uTopsnelheid
13,3 l/100kmTotaal verbruik (gecombineerd)
specificaties op basis van:
MERCEDES-MAYBACH GLS 600 4MATIC

Dergelijke luxe kan alleen een Mercedes-Maybach bieden.

De imposante grille van de Mercedes-Maybach met fraaie, verticale spijlen zorgt direct al voor enthousiasme en verbazing. Ontdek de overige exclusieve uitrustingen, zoals sfeerverlichting in de interieurhemel, en geniet van ultieme luxe op de vier exclusieve, afzonderlijke stoelen.
 
 
 
 

Mercedes-Maybach grille met opschrift.

De Mercedes-Benz ster siert op klassieke wijze de motorkap, terwijl de fijne, verticale chromen steunen van het Maybach radiatorrooster een krijtstreepeffect creëren.

Uitlaatsierstukken en bodembeschermingsplaat in chroom.

De uitlaatsierstukken met kleine dwarsribben benadrukken de identiteit van het model als een Mercedes-Maybach. Hetzelfde geldt voor het merkembleem, dat op verschillende punten is gepositioneerd, zoals op de D-stijl.

Exclusieve tweekleurige carrosserielak.

Chromen accenten rond de zijruiten en de chromen inzetstukken in de zijdorpelpanelen geven het profiel waardigheid en elegantie. De 22 of 23 inch wielen zijn exclusief voor dit model ontwikkeld, waarbij de 23 inch versie het krijtstreep-thema weerspiegelt.

MAYBACH - ICONS OF LUXURY

Passend bij de nieuwe look van de Mercedes-Maybach, vertonen alle producten in de collectie het tweekleurige kleurenschema - bijvoorbeeld in satijnrood / zijdebeige, titaangrijs / zijdebeige of diepzeeblauw / zijde -beige. Tijdens de productie wordt alleen echt autoleder gebruikt en verwerkt met geavanceerde handwerkmethoden. Alle producten zijn gevoerd met geweven voering met het exclusieve Fleurs-de Maybach-patroon.
 • Voorzijde
 • Achterzijde
 • En profil
 • Icons

Een luxe jacht, een directiebureau, een wellness-oase.

Het interieur van de nieuwe Mercedes-Maybach GLS kan alles voor u betekenen, met topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak met verzilverde champagneflûtes.
 
 
 
 

Mercedes-Benz User Experience

De nieuwe Mercedes-Benz User Experience gaat u ongetwijfeld fascineren. Bij elke blik, elke aanraking, en elk woord. De imposante widescreen cockpit vormt hierbij het raamwerk voor een fascinerende ervaring op bedienings- en weergavegebied.

Comfort op topniveau

Het interieur van de nieuwe Mercedes-Maybach GLS kan alles voor u betekenen, met topklasse high-end entertainment, eersteklas zit- en ligcomfort en een koelvak met verzilverde champagneflûtes.

U voelt zich helemaal thuis

De absolute top van reiscomfort ervaart u op de standaard executive stoelen, die met een druk op de knop in een uiterst comfortabele ligstand kunnen worden gezet. De stoel biedt bovendien uitstekende ondersteuning voor de benen, waarbij u zich ondertussen kunt laten verwennen door een hotstonemassage en bovendien kunt genieten van de stoelverwarming en -ventilatie.

MBUX Command Center Rear

Met behulp van het standaard MBUX Command Center Rear kunnen functies voor de comfortsystemen achter direct vanuit het achtercompartiment met een tablet worden aangestuurd.
 • MBUX
 • High-end
 • Achtercompartiment
 • CCR

Ervaar de Mercedes-Maybach GLS

Mogelijk interessant voor u:

Mercedes-Benz Certified
Verwacht per 29-04-2024
AMG 63 4-MATIC+ Nightpack 7 persoons
2021 / Hybride / 67.845 km
€ 167.450
Mercedes-Benz Certified
400 d 4MATIC Premium Plus AMG
2020 / Diesel / 106.705 km
€ 99.950