Mercedes-Benz Citan

ZIE HET GROOTS.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

De nieuwe Citan

De Mercedes-Benz Citan is verkrijgbaar als Tourer voor personenvervoer en als Gesloten Bestelwagen voor goederenvervoer. Daarmee is het een veelzijdige alleskunner. Het is een compacte bestelbus die aantoont dat comfortabel rijden en laadvermogen prima samen gaan. Het is een slimme combinatie voor de moderne ondernemer. De Citan is ook leverbaar als 100% elektrische eCitan.

Bekijk aanbod
De nieuwe Citan

Mercedes-Benz Citan occasion

In ons aanbod vind je ook jong gebruikte Citan modellen met het Mercedes-Benz Certified label. Zo stap je in een tweedehands Citan met de zekerheid van een nieuwe. Je krijgt onder andere inzicht in de volledige historie van de auto, tot 24 maanden garantie en je hoeft je de eerste 6 maanden of 10.000 km geen zorgen te maken over het onderhoud. Vind jouw Citan in combinatie met Mercedes-Benz Certified.
2,35 m2Laadruimoppervlak
2,5 - 2,9 m3Laadruimvolume
782 kgMax. belasting
Mercedes-Benz Citan occasion

Vernieuwd uiterlijk

De Mercedes-Benz Citan is volledig vernieuwd. Hij oogt nog altijd als een robuuste bedrijfswagen, maar is toch compact. Bovendien heeft Mercedes de nieuwe Citan helemaal onder handen genomen. Het model dat al sinds 2012 in de markt is, is aantrekkelijk voor ondernemers in vele sectoren. Dat geldt zowel voor de Tourer uitvoering voor personenvervoer als de bestelwagen-variant.

Lengte

De Mercedes-Benz Citan is te vergelijken met de Renault Kangoo, Opel Combo en de Volkswagen Caddy. Inmiddels is de tweede generatie Citan op de markt verschenen. Nog steeds afgeleid van de Renault Kangoo, maar nu met een duidelijke Mercedes identiteit. Compact gemak met een lengte van 4498 mm en een wielbasis van 2716 mm als standaard. Een langere versie is optioneel.

Mercedes neus

Met een opvallende grill, strakke(re) bumpers en een plattere voorruit, heeft de nieuwe Citan nu toch echt een Mercedes uitstraling. De gehele wagen is wat platter en zakelijker uitgevoerd. De voorkant kan eventueel als extra optie voorzien worden van Mercedes LED-koplampen.

Schuifdeuren

De optioneel dubbele schuifdeuren zorgen voor veel gemak en comfort. Passagiers stappen eenvoudig in en uit. Ook het in- en uitladen van je vracht gaat zo soepel en vlot. Ondanks zijn compacte uitstraling levert de Citan bovendien voldoende laadvermogen en verrassend comfort.

Onder de kap & binnenin

De Mercedes-Benz Citan is een bedrijfswagen voor elke sector. Een werkpaard dat veilig, milieubewust en zuinig rijdt. Met de aanpassingen in deze tweede generatie Citans is ook de binnenkant volledig veranderd. Het interieur is daarnaast helemaal naar wens aan te passen. In de Tourer versie kunnen zitbanken ingeklapt worden. In de bestelwagen zijn verschillende deuren mogelijk.

Veiligheid

Standaard is de nieuwe Mercedes-Benz Citan Tourer voorzien van een uitgebreide veiligheidsuitrusting. Denk aan vijf assistentiesystemen en zeven airbags, inclusief een midden airbag. Afhankelijk van het gebruik, kunnen meerdere uitrustingsopties toegevoegd worden. Zo kan er gekozen worden voor de actieve afstandsassistent DISTRONIC. Ook kun je kiezen voor een actieve stuurassistent. Een achteruitrijcamera is het perfecte hulpmiddel. Dit geldt zeker als je vaak moet parkeren of manoeuvreren. Handig in binnensteden met nauwe straten!

Communicatie

De infotainment apparatuur in de nieuwe Citan ondersteunt jou als ondernemer met belangrijke functies. Dit levert goede bereikbaarheid onderweg en veel productieve kilometers. Centraal middelpunt is het multimediasysteem MBUX. In dit systeem zijn navigatie en smartphone bij elkaar gebracht.

Varianten

De Mercedes-Benz Citan is met verschillende diesel- en benzinemotoren verkrijgbaar. Mercedes-Benz verwacht daarnaast een elektrische eCitan in de tweede helft van 2022 te kunnen leveren. Als je echter meer personen wil vervoeren, kies dan de grotere T-variant. Tot slot is er een versie met een langere wielbasis beschikbaar. Alle versies zijn te verkrijgen als Tourer en als gesloten bestelwagen.

Koop een Mercedes-Benz Citan bij Louwman Bedrijfswagens

Voor de Mercedes-Benz Citan of de 100% elektrische eCitan ben je aan het juiste adres bij Louwman Bedrijfswagens. Geniet van advies op maat, persoonlijk contact, een ruim aanbod, diverse financieringsmogelijkheden en inrichting op maat. Koop je je bedrijfswagen online? Dan wordt hij gratis geleverd.

Bekijk aanbod
Koop een Mercedes-Benz Citan bij Louwman Bedrijfswagens

Ervaar de Mercedes-Benz Citan.