Filters
Meer filters
Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota Verso

De Toyota Verso is een relatief nieuw Toyota model. In 2002 kwam de eerste generatie op de markt: de Toyota Corolla Verso. Hierna zijn nog drie andere, nieuwere generaties op de markt gekomen in 2004, 2009 en 2013. . Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige en vooral ruime gezinsauto, kan de Toyota Verso voor u wel eens de juiste keuze zijn.

De Toyota Verso te koop bij Louwman

Als u op zoek bent naar een Toyota Verso, bent u bij Louwman op de juiste plek. Wij verkopen verschillende Verso occasions tegen een erg fijne prijs. De Toyota Verso prijs begint bij ons al onder de €10.000.

Als u graag een nieuwe auto wil aanschaffen, om welke reden dan ook, is het belangrijk om goed te weten wat u wilt en waar u naar op zoek bent. Gaat u de auto vaak gebruiken? Wilt u vooral korte afstanden rijden of gaat u ook regelmatig langere afstanden rijden? Waarvoor gebruikt u de auto? De antwoorden op deze vragen zijn belangrijk in uw keuze voor een bepaalde auto.

Een auto is een aankoop waarmee u jaren vooruit moet kunnen. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat u een auto koopt die bij u past.


De verschillende typen van de Toyota Verso

In 2002 bracht het Japanse automerk Toyota de eerste Toyota Verso op de markt: de Toyota Corolla Verso. Niet veel later, in 2004, werd de tweede generatie gelanceerd na wat kleine aanpassingen. De Toyota Verso kent een hoge instap, veel laadruimte en een goede kwaliteit. De auto is heel erg geschikt als gezinsauto.

In 2009 verscheen de derde nieuwe generatie Toyota Verso op de markt. Het design van de auto is aangepast ten opzichte van het model uit 2004. De vierde generatie Verso kwam in 2013 op de markt. De voorkant van deze Toyota Verso werd aangepast ten opzichte van de voorganger uit 2009. Deze auto werd beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: een 5-deurs, een 7-deurs en een 2-persoons bedrijfsauto met extra laadruimte. Ieder model wat opnieuw op de markt werd gebracht, kwam beschikbaar als automaat en handgeschakeld.

Wanneer u graag een wat kleinere auto rijdt, kunt u het beste kiezen voor een Toyota Verso-S. Deze auto is net iets kleiner dan de standaard Toyota Verso. De Verso-S is alleen uitgebracht met een benzinemotor met een vermogen van 99 pk. Ideaal voor korte afstanden.

Bent u op zoek naar een auto waarmee u langere afstanden kunt rijden? Dan kunt u mogelijk beter kiezen voor een auto met een dieselmotor. De Verso-S is op de markt gekomen als handgeschakelde auto met zes versnellingen en als automaat. Beide auto’s rijden heel erg zuinig. Een groot voordeel van de Verso-S is dat de auto, ondanks dat het een kleinere auto is qua omvang, veel bagageruimte heeft. Op de achterbank zit u heel ruim en de kofferbak heeft een dubbele bodem waardoor u voldoende spullen kunt meenemen wanneer u dat wilt.

Toyota Verso automaat

De Toyota Verso kwam op de markt als automaat en als schakelauto. Bij Louwman hebben we beide uitvoeringen als occasion beschikbaar. Wanneer u in een automaat rijdt, hoeft u natuurlijk veel minder handelingen te verrichten dan in een handgeschakelde auto. Daardoor kunt u veel meer focussen op wat er om u heen gebeurt. Dit maakt dat het rijden in een automaat wat dat betreft veiliger is dan in een handgeschakelde auto.

In een automaat kunt u uzelf volledig focussen op het verkeer, maar in een handgeschakelde auto heeft u meer controle over de auto. Of u liever rijdt in een automaat of juist in een handgeschakelde auto is helemaal aan u. Beide vormen van rijden kennen voor- en nadelen. Kies hierbij vooral wat u het fijnst vindt, wat u gewend bent en waar u zichzelf goed bij voelt.

Wanneer een Toyota Verso een automaat heeft, gaat het meestal om een traploze automaat. Dit heet ook wel Continu Variabele Transmissie (CVT).

De Toyota Verso 7-zits

De Toyota Yaris is beschikbaar in een 5- of 7-zits. De 7-zits is ideaal voor grote(re) gezinnen of wanneer u bijvoorbeeld regelmatig veel spullen moet vervoeren. De Toyota Verso voor 7 personen is ontzettend ruim en heeft naast 7 zitplaatsen ook nog veel bagageruimte.

De Toyota Corolla Verso is door Toyota gemaakt met een benzine of een dieselmotor. Ook kunt u bij deze uitvoering de keuze maken voor automaat of handgeschakeld.

Bent u op zoek naar een Toyota 7-persoons occasion? Dan is de Toyota Verso 7-persoons auto wellicht iets voor u!

Bekijk de tweedehands Verso’s

Inmiddels wordt de Toyota Verso gezinsauto niet meer geproduceerd. Uiteraard kunt u nog wel een Toyota Verso occasion bij ons aanschaffen. Zo kunt u alsnog profiteren van deze mooie, ruime gezinsauto. Toyota is één van de meest stabiele automerken. Deze auto’s kennen weinig storingen en daardoor ook een stuk minder reparaties en onderhoud in vergelijking met andere auto’s. Dat maakt het een goede keuze om te kiezen voor een Verso occasion.

Op deze pagina vindt u de actuele voorraad van de Toyota Verso occasions die we op voorraad hebben. De Verso is niet beschikbaar in een hybride uitvoering, alleen in diesel of benzine. De meeste Verso’s die op de markt zijn gekomen, hebben een benzinemotor. Wel bestaan er ook Toyota Verso’s met dieselmotor.

Is de Toyota Verso iets voor u?

Wanneer u een Toyota Verso op het oog heeft, dan kunt u altijd een afspraak hebben bij een van onze vestigingen. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van de auto en bekijken we of de auto die u gezien heeft passend is bij uw wensen.

Heeft u een auto gezien die niet in een Louwman vestiging bij u in de buurt staat? Dan kunnen we ook altijd een video afspraak plannen, zodat u de auto wel alvast kunt zien.
 
sluiten
 
6 resultaten tonen