Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota Verso-S

Bent u op zoek naar een compacte auto met veel binnenruimte? Wellicht is de Toyota Verso-S iets voor u. De Verso-S is een verrassende en veelzijdige MPV van minder dan 4 meter. De ideale auto voor rijden in de stad, dat is de Toyota Verso-S.

De Toyota Verso-S te koop bij Louwman

Van de Toyota Verso-S is maar één generatie leverbaar geweest in Nederland. Dit was tussen 2011 en 2016. Bij Louwman hebben we verschillende occasions van de Verso-S die in die periode geproduceerd zijn, te koop staan. We hebben zowel automaten als handgeschakelde auto’s beschikbaar. Het aanbod van de Toyota Verso-S auto’s die wij te koop hebben staan bij Louwman wisselt regelmatig. Daarom is het goed om deze pagina in de gaten te houden voor het actuele aanbod. De prijs van de Toyota Verso-S occasions bij Louwman hangt af van verschillende zaken. Dit heeft te maken met de verschillende uitvoeringen van de auto (bijvoorbeeld een Verso-S Dynamic of een Verso-S Aspiration), maar ook van het aantal kilometers dat op de teller staat, het bouwjaar van de auto, of het een automaat is of handgeschakeld en ga zo maar door. Bent of gaat u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is het belangrijk om goed te weten wat u wilt. Op welke manier bent u van plan de auto te gebruiken? Gaat u dagelijks rijden of minder vaak? Is de auto bedoeld voor korte afstanden of ook voor lange reizen? Allemaal zaken die u in uw achterhoofd moet houden bij de keuze voor een nieuwe auto. Zo kunt u het beste bepalen welke auto past bij u. Bij Louwman denken we graag met u mee, zodat we samen tot de beste auto voor uw situatie komen.

De fijne Toyota Verso-S automaat

De Toyota Verso-S is beschikbaar als handgeschakelde auto en als automaat. Ideaal, want zo kunt u zelf kiezen wat u het fijnste vindt rijden. Beide manieren van rijden hebben hun eigen voor- en nadelen. Laten we eerst even ingaan op wat een automaat precies is. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een auto met een automatisch schakelsysteem. Zoals bij een handgeschakelde auto heeft een automaat geen versnellingspook tussen de bestuurder en de bijrijder zitten, maar een bedieningshendel. Hiermee geeft u aan of u de auto in zijn vrij wil zetten, in parkeerstand, en of u voor- of achteruit wil rijden. Een ander groot verschil met een handgeschakelde auto zijn de pedalen. Waar een handgeschakelde auto drie pedalen heeft, heeft een automaat er twee. Logisch te verklaren, want bij een automaat heeft u natuurlijk geen koppeling nodig. Wilt u weten of een Toyota Verso-S automaat voor u handig is? We zetten de voordelen en de nadelen van een handgeschakelde auto en van een automaat voor u op een rijtje. Voordelen handgeschakelde auto U heeft zelf helemaal de controle over de auto. Alle handelingen voert u zelf uit. U heeft meer dan bij een automaat echt het idee dat u helemaal zelf rijdt. Hoe snel u iemand inhaalt of wegrijdt bij een stoplicht heeft u immers helemaal zelf in de hand. Nadelen handgeschakelde auto Filerijden is een stuk minder praktisch. U bent continu zelf aan het schakelen. Daarnaast zijn we geneigd om in de file continu de koppeling ingedrukt te houden, terwijl dit heel slecht is voor zowel de koppeling als de transmissie. Handgeschakelde auto’s zijn vaak een stuk minder zuinig dan een automaat. Voordelen automaat Het rijden is heel erg comfortabel. Doordat u niet hoeft te schakelen, hoeft u minder handelingen te verrichten. Dit zorgt ervoor dat u veel beter op het verkeer kunt letten en ziet wat er om u heen gebeurt. Een automaat is in de file een stuk praktischer dan een handgeschakelde auto, omdat u niet steeds hoeft te schakelen. Een auto met een automaat is een stuk zuiniger dan een handgeschakelde auto. Dit komt doordat een automaat automatisch schakelt op het juiste moment en hierdoor altijd het meest optimale toerental rijdt. Nadelen automaat Een automaat is qua aanschafkosten duurder dan een handgeschakelde auto. Maar daar tegenover staat wel dat een automaat qua verbruik lager is in kosten. Wanneer u gewend bent om in een automaat te rijden, is het lastig om over te stappen naar een handgeschakelde auto. Rijlessen kunt u dan ook het beste nemen in een auto waarin u zelf schakelt. Vervolgens is het goed om ook daarna eerst in een handgeschakelde auto te rijden en daarna pas in een automaat. Wanneer u vervolgens alsnog terug wilt gaan van automaat naar handgeschakelde auto, is dit een stuk makkelijker dan andersom.

De Verso-S van 2011

De Toyota Verso-S uit 2011 is een prima gezinsauto. De auto biedt veel ruimte, rijdt en zit comfortabel en is erg zuinig. De auto heeft een ronde neus en loopt naar achter toe hoger op. De achterkant is rechthoekig, wat resulteert in veel bagageruimte. De stoelen in de Toyota Verso-S bieden veel comfort. Ze zijn redelijk hoog, waardoor u gemakkelijk in- en uit de auto kunt stappen. De achterbank van de Verso-S is één geheel, maar toch is er meer dan voldoende ruimte om met z’n drieën achterin te zitten. De Toyota Verso-S is geproduceerd met één motor. Dit is een 4-cilinder benzinemotor en levert een vermogen van 99 pk.

De occasions van de Toyota Verso-S

Wilt u meer weten over een tweedehands Toyota Verso-S? Bij Louwman hebben we verschillende Toyota Verso-S occasions op voorraad. De auto’s hebben verschillende bouwjaren en de ene auto heeft meer kilometers op de teller staan dan een andere. Ook hebben we de auto beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Benieuwd naar ons aanbod? U kunt het bekijken op deze pagina!

Praktische informatie over de Verso-S

De Toyota Verso-S heeft een ongekend goed comfort. Is er een onderdeel kapot of wilt u de auto toch uitbreiden met Toyota Verso-S accessoires? Dat kan uiteraard! Denk aan nieuwe automatten, een armsteun of zonneschermen; er zijn veel losse accessoires te verkrijgen voor de Toyota Verso-S. Op die manier kunt u uw auto helemaal af maken!

Toyota Verso-S heeft geen hybride uitvoering

De Toyota Verso-S is alleen maar geproduceerd met een benzinemotor. Er is dus geen hybride uitvoering van de Verso-S beschikbaar. Toch heeft Toyota geprobeerd de auto zo zuinig mogelijk te maken. Zo is het vermogen van de auto gemiddeld, maar heeft de motor toch een iets kleinere inhoud dan gemiddeld. Daarnaast beschikt de auto over een goed start/stop-systeem en een schakelindicator, waardoor het verbruik van de auto verlaagd wordt.
 
sluiten
 
5 resultaten tonen