Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota

Toyota is één van de grootste autoproducenten ter wereld. Voor het ontstaan van dit automerk gaan we terug naar het jaar 1937. Toen werd Toyota Motor Corporation opgericht in Japan. Het merk Toyota werd in 1963 voor het eerst geïntroduceerd in Europa. Dit was in Denemarken.

Toyota staat voor sterke, haast onverwoestbare auto’s. Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen houdt het merk rekening met de nieuwste technieken die mogelijk zijn in auto’s. Ze blijven doorontwikkelen en willen voorstander zijn op het gebied van vernieuwing.

Vind de Toyota die bij u past

Het doel van Toyota is een duurzame vooruitgang bewerkstelligen. Dit komt naar voren in alles wat ze doen en alle keuzes die ze maken. Die duurzame vooruitgang maken ze voor iedereen bereikbaar. Ze willen dat iedereen zich vrij kan bewegen. Of u nu jong of oud bent, sportief en ondernemend of juist liever relaxt. Die keuze maken ze niet alleen voor nu, maar juist ook voor de toekomst.

Het automerk kiest voor vooruitgang. Dat komt terug in de nieuwe of vernieuwde auto’s die ze op de markt brengen. Tussen alle verschillende Toyota modellen zit er altijd een auto die bij u past. In ieder marktsegment zijn Toyota’s te vinden. Kleine stadsauto’s, gezinsauto’s tot wel zeven zitplaatsen, grote jeeps en zelfs 4x4 auto’s die ieder onverhard terrein aan kunnen.

Wilt u graag een Toyota kopen? Dan is het van groot belang dat u kiest voor een Toyota auto die bij u past. Inmiddels heeft Toyota ontzettend veel verschillende Toyota modellen op de markt gebracht. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto, kunt u het beste contact opnemen met een Toyota dealer als Louwman. Zeker wanneer u nog niet precies weet voor welke Toyota u wilt gaan. Samen met een dealer die een Toyota dealership heeft, kunt u een goede keuze maken uit alle verschillende Toyota’s. Zo kiest u een auto die bij u past en waarvan u jarenlang plezier heeft.


Toyota occasions

Doordat Toyota al zoveel verschillende modellen auto’s op de markt heeft gebracht én dit al tientallen jaren doet, zijn er veel Toyota occasions in omloop. Ideaal, want zo heeft u wanneer u een occasion wilt aanschaffen de keuze uit een groot aantal auto’s. Een occasion van Toyota is vaak een stuk voordeliger geprijsd dan een nieuwe auto. Dit komt doordat de auto al gebruikt is, terwijl u hier in veel gevallen eigenlijk niks van merkt.

Wat, naast de prijs, andere voordelen zijn van het kopen van een Toyota tweedehands? Juist doordat de prijs lager ligt, kunt u voor hetzelfde budget kiezen voor een auto uit een hogere klasse. Of kiezen voor een auto in dezelfde klasse, die uitgebreidere specificaties heeft. Daarnaast heeft u een occasion veel sneller tot uw beschikking. Wanneer u een nieuwe auto aanschaft, kan het in veel gevallen zo zijn dat u nog maanden moet wachten totdat de auto klaar is.

Dat de prijs van een tweedehands Toyota lager ligt dan de prijs van een nieuwe auto heeft te maken met een aantal punten. Uiteraard komt dit doordat de auto eerder gebruikt is door iemand anders. Daarnaast hangt het samen met het bouwjaar van de auto en het aantal kilometers dat op de teller staat. Dit zijn allemaal zaken die van invloed zijn op de prijs. Aan de hand daarvan wordt de prijs van een Toyota tweedehands bepaald.


Nieuwe Toyota kopen

Schaft u liever een geheel nieuwe Toyota aan? Het grote voordeel hiervan is dat u de auto helemaal naar uw eigen wens en smaak kunt samenstellen. U kunt zelf de kleur kiezen van de auto, het interieur en alle opties die u op de auto wilt hebben. Daarnaast heeft de auto mogelijk minder onderhoud, omdat een occasion al een stuk ouder kan zijn. Maar wanneer u kiest voor een occasion die nog niet heel oud is, is het onderhoud dat u aan de auto heeft vergelijkbaar met een nieuwe auto.

Als u kiest voor een nieuwe auto, kunt u kiezen uit alle Toyota nieuwe modellen. De Toyota modellen uit 2022 en uit de jaren daarvoor zijn voorzien van de laatste technieken die Toyota op de markt heeft gebracht. Zo profiteert u van alle luxe en comfort die u mag verwachten van een nieuwe auto.


Hybride rijden met Toyota

Toyota staat bekend om de hybride techniek en is voorloper in hybride auto’s ten opzichte van concurrenten. In een Toyota hybrid komt het beste van twee werelden samen. In de Toyota hybride zit zowel een benzinemotor als een elektromotor. Beide motoren kunnen afhankelijk van elkaar functioneren. Toyota noemt dit de ‘Full Hybrid’ technologie, waar andere automerken een ‘Mild Hybrid’ technologie hebben. Toyota is hierdoor het meest zuinige automerk van heel Europa.

Inmiddels zijn er veel verschillende Toyota hybride modellen op de markt. Denk aan de Toyota Corolla Hybrid, Toyota RAV4 Hybrid en de Toyota Auris Hybrid. Een Toyota hybrid kan tot 115 kilometer per uur volledig elektrisch rijden. Een groot voordeel, want zo verbruikt u geen brandstof, rijdt u zonder CO2 uitstoot en ontzettend comfortabel.


Rijd elektrisch met Toyota

Toyota heeft inmiddels vier vormen van elektrisch rijden geïntroduceerd met alle verschillende auto’s: hybride, plug-in hybride, waterstof of geheel op batterij. Zo kunt u wanneer u elektrisch wilt rijden altijd kiezen voor een vorm die bij u past én een elektrische Toyota die bij u past.

Inmiddels zijn er al 15 Toyota modellen op de markt die elektrisch rijden. Zo maakt Toyota het voor iedereen toegankelijk om elektrisch te rijden. Of u nu kiest voor een stadsauto of een grote gezinsauto; u kiest de manier van rijden.

Al in 1997 introduceerde Toyota de eerste hybride elektrische auto. In de jaren daarna heeft het automerk zichzelf gekroond tot machthebber op het gebied van elektrisch rijden.
 
sluiten
 
resultaten tonen