Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats
1
auto's gevonden
 • Avensis
 • Toyota
Verwijder filters

Toyota Avensis

De Toyota Avensis is dynamisch en ruim. Het interieur is slim ingedeeld en zorgt voor meer dan voldoende ruimte voor alle passagiers. Een afspraak buiten de deur, naar kantoor of op pad met het hele gezin? De Toyota Avensis is er voor u in iedere situatie!

De Toyota Avensis te koop bij Louwman

Inmiddels zijn er geen nieuwe Toyota Avensis’ meer leverbaar. De reden hiervoor is de opkomst van de SUV’s geweest (zoals de Toyota RAV4) en de introductie van de Toyota Corolla Touring Sports. Deze auto heeft de Toyota Avensis vervangen. Maar ondanks dat deze auto niet meer nieuw geproduceerd wordt, kunt u uiteraard wel een occasion van de Toyota Avensis aanschaffen.

Bij Louwman hebben we verschillende Avensis’ op voorraad. Dat maakt dat u zelf de keuze kunt maken uit de kleur van de auto, het bouwjaar van de auto, het aantal kilometers dat de auto op de teller heeft staan, of u een automaat wilt of een handgeschakelde auto en ga zo maar door. Dit zijn allemaal zaken waar ook de prijs van een Toyota Avensis vanaf hangt. Alle Toyota Avensis modellen die we bij Louwman leverbaar hebben op dit moment kunt u bekijken op deze pagina.


Verschillende modellen van de Avensis

De Toyota Avensis is vanaf het begin beschikbaar als vierdeurs sedan of vijfdeurs stationwagen. De vijfdeurs station krijgt in eerste instantie de naam Toyota Avensis Wagon. In 2015 krijgt deze auto na wat aanpassingen de naam Avensis Touring Sports. Een stuk flitsender dan voorheen!

Een auto als de Avensis is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een wat grotere familie auto. In 1997 wordt de eerste Toyota Avensis geproduceerd en door de jaren heen is de auto in verschillende nieuwe uitvoeringen op de markt gebracht.


Over de Toyota Avensis station

Laten we beginnen met de Avensis stationcar. De stationwagen van de Avensis kwam uit in 1997. Op dat moment is de Avensis een hele hippe, vernieuwende auto. De Avensis verkoopt vanaf het eerste moment heel erg goed in Europa. De stationwagen is eigenlijk de tweede generatie Toyota Caldina. De Avensis is verkrijgbaar in vier verschillende motoren: drie benzines (1.6, 1.8 en 2.0) en een 2.0 turbodiesel motor.

Het bijzondere aan de Toyota Avensis was vanaf moment één de manier waarop veiligheid terugkomt in deze auto. De auto heeft onder andere een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijstrook, een groot licht dat automatisch aangaat wanneer nodig en verkeersbordenherkenning.


De Avensis sedan

De Toyota Avensis sedan is een ruime vierzits auto. Er is een Toyota Avensis sedan benzine of diesel uitvoering mogelijk. Grote voordelen van deze (gezins)auto zijn de ruimte op de achterbank, waardoor iedereen meer dan genoeg plaats heeft om comfortabel te zitten, de grote kofferbak én een Avensis sedan rijdt heel erg zuinig.


Toyota Avensis touring sports

De Toyota Avensis touring sports verving in 2015 de Toyota Wagon. De touring sports auto heeft een benzinemotor met een maximum vermogen van 147 pk. Het interieur van de touring sports is ten opzichte van zijn voorganger een stuk moderner geworden. Er zijn nieuwe stoelen in de auto gekomen en de geluidsisolatie is vele malen beter geworden dan voorheen. Naast het interieur heeft ook het exterieur een boost gekregen. De auto oog met zijn strakke, moderne lijnen een stuk sportiever dan voorheen.


De occasions van Avensis

Toyota is meermaals uitgeroepen tot het meest betrouwbare automerk wereldwijd. Dat betekent dat Toyota Avensis Occasions weinig storingen kennen én daardoor ook minimaal onderhoud nodig hebben. Zeker wanneer u een tweedehands auto koopt is dit iets belangrijks om rekening mee te houden.

Bij Louwman hebben we verschillende Avensis occasions beschikbaar. De prijs van de auto’s hangt met meerdere dingen samen. Bijvoorbeeld het aantal kilometers dat op de teller staat, het bouwjaar van de auto en welke technische snufjes de auto bevat.


De Toyota Avensis Verso

Ook de Toyota Avensis is beschikbaar in een Verso uitvoering. Het is een ruime, comfortabele MPV. De Avensis Verso is ontzettend degelijk en enorm betrouwbaar. Er is voldoende opberg-, bagage en passagiersruimte. Dat maakt dat de Verso de perfecte auto is voor (grote) gezinnen.

De Avensis Verso kwam in 2001 op de markt. De auto werd standaard geleverd met een handgeschakelde transmissie, maar een Toyota Avensis Verso automaat was als optie leverbaar (wel alleen op de benzineauto’s). 2 jaar later, in 2003, kreeg de Verso een kleine facelift. Technisch gezien werd er niets aangepast en bleef de auto hetzelfde als de vorige uitvoering.

Ontdekken en ervaren of de Toyota Avensis iets voor u is?

Wij bekijken dit graag samen met u! De aanschaf van een nieuwe auto is niet zomaar iets. Het gaat om veel geld, dus de keuze voor een bepaalde auto moet de juiste zijn. Mogelijk bent u er al uit welke auto u graag aan wilt schaffen. Of misschien is het nog een open boek en heeft u nog geen idee. In beide situaties zijn wij er om u advies te geven en te helpen bij het maken van een goede keuze.

Bij ons kunt u altijd een afspraak inplannen bij één van de vestigingen van Louwman. Samen met u gaan we op zoek naar de auto die precies bij u past. Heeft u een auto op het oog, maar staat deze auto niet in een Louwman vestiging bij u in de buurt? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor het plannen van een videogesprek, zodat u de auto toch alvast kunt bekijken.
 
sluiten
 
resultaten tonen