Op 27 april (Koningsdag) zijn al onze vestigingen gesloten. Uiteraard zijn onze online showrooms wel geopend. Klik hier voor het actuele aanbod.
 

Mercedes-Benz C-Klasse

Cabrio 180 AMG Nightpakket
Mercedes-Benz C-Klasse
Mercedes-Benz Certified
Mercedes-Benz C-KlasseMercedes-Benz C-KlasseMercedes-Benz C-KlasseMercedes-Benz C-KlasseMercedes-Benz C-KlasseMercedes-Benz C-Klasse
+32 foto's

Mercedes-Benz C-Klasse

Cabrio 180 AMG Nightpakket
Koopprijs

€ 62.945

BTW is verrekenbaar

Afleverpakketten

Louwman MB Certified
Gratis
Louwman MB Premium (meest gekozen)
€ 995
Totaal
€ 62.945
BTW is verrekenbaar

Belangrijkste kenmerken

Bouwjaar
2023
Kenteken
S050BD
KM-stand
12.609
Brandstof
Benzine
Carrosserie
Cabriolet 2-drs
Transmissie
Automaat
Kleur
Donker 197 - Obsidiaanzwart metallic
Max vermogen
157 pk
Energielabel
E

Omschrijving

Dakloos rijden, kan het nog mooier? In deze uitstekende cabrio valt de zomer vanzelf binnen. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De AMG Line Exterieur verfraait het uiterlijk met verschillende sportieve accenten. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het...

Dakloos rijden, kan het nog mooier? In deze uitstekende cabrio valt de zomer vanzelf binnen. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De AMG Line Exterieur verfraait het uiterlijk met verschillende sportieve accenten. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, warmtewerend glas, comfortpakket met softtop cabriodak, AMG-stijl sportinterieur, zwarte hemelbekleding, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, adaptieve remlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u trefzeker ter plekke! Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Ook lederen sportstuur, Burmester surround sound systeem, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze Mercedes-Benz is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. In deze Mercedes-Benz vinden we verder een actief stadsremsysteem en voetgangersbescherming

Gaat deze zomer voor u het dak eraf? Neem contact op en check deze cabrio!

Het gevoel van rijden in een cabrio is met niets te vergelijken. Probeer het zelf en stap in! Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de Mercedes-Benz C-Klasse Cabrio is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. Sportief, stoer en net even anders dan anders, mede dankzij de AMG Line Exterieur. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is jouw stoel behaaglijk warm. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, windscherm, comfortpakket met softtop cabriodak, AMG-stijl sportinterieur, zwarte hemelbekleding, verstelbare lendensteunen, adaptieve remlichten, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De high-end technologie van het high performance audiosysteem staat garant voor geluid van het hoogste niveau. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: Comand online navigatiesysteem, digitale radio, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter je. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Bij slecht weer heb je alle aandacht nodig voor de weg. Daarom regelt de regensensor de wiscapaciteit op je voorruit. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, Burmester surround sound systeem, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Deze Mercedes-Benz is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met je mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in jouw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Ook helpen het actief stadsremsysteem en voetgangersbescherming, jouw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze zomer ook open rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een proefrit met deze auto.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn Louwman.

100 jaar geleden zijn we begonnen met een passie om mensen te bewegen. Wij zijn een familiebedrijf dat zich niet laat leiden door de waan van de dag en altijd kiest voor lange termijn relaties met klanten, leveranciers en personeel.
Wij begrijpen dat het laten onderhouden, repareren of kopen van een auto al spannend genoeg is. Dat doen wij daarom zonder fratsen, gebaseerd op vertrouwen. We kiezen er bewust voor om alles wat we doen buitengewoon goed te doen. We kunnen daarvoor bouwen en vertrouwen op onze mensen. Dat is de reden dat onze klanten graag bij ons terugkomen.

Onze belofte aan jou is dat wij mobiliteit leuker, beter en makkelijker maken. Voor iedereen, een leven lang, in elke situatie en met elke vorm van vervoer. Mobility for life.


Meer informatie

Modelreeks: jan 2022 - 2024
Modelcode: A205
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.155 kg
Bekledingcode: 641
APK: Nieuwe APK bij aflevering
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 240 - € 272 per kwartaal

Bekijk volledige omschrijving
Sluit volledige omschrijving
Uitrusting & opties
Specificaties
  • 218Achteruitrijcamera
  • 403Airscarf
  • P31AMG Line Exterieur
  • P29Amg line interieur
  • Audio installatie premium
  • 810Burmester® surround sound system
  • P50Cabriolet comfortpakket
  • 531Comand online
  • Y05designo rode veiligheidsgordels
  • 537Digitale radio

Interieur & Comfort

  • P29Amg line interieur
  • P50Cabriolet comfortpakket
  • 51UInterieurhemel stof zwart
  • 873Stoelverwarming voor
  • 740Stoffen kap in zwart
  • 287Achterbankleuning in delen neerklapbaar (40/20/40)
  • Achterbank neerklapbaar
  • Airbag bestuurder
  • Airco (automatisch)
  • Aluminium interieur afwerking
  • 580Automatische airconditioning THERMATIC (links en rechts bedienbaar)
  • 440Cruisecontrol
  • Cruise control
  • 4U9Gedeeltelijk automatische bagageruimteafscheiding
  • 882Interieurdetectie
  • 876Interieurverlichtingspakket
  • 294Knieairbag bestuurderszijde
  • Kunstlederen/stof bekleding
  • 859Mediadisplay
  • L5CMultifunctioneel sportstuurwiel in leder
  • Nappaleder stuurwiel
  • Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
  • Sportstuur
  • Stuurwiel multifunctioneel
  • U26Vloermatten in zwart met opschrift 'AMG'
  • Voorstoelen verwarmd
  • P65Zitcomfortpakket

Exterieur

  • P50Cabriolet comfortpakket
  • 60448,3 cm (19 inch) vijfdubbelspaaks lichtmetalen AMG-velgen
  • K11Adaptieve remlichten
  • Aluminium delen exterieur
  • 249Binnen- en linker buitenspiegel automatisch dimmend
  • Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
  • 500Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • Buitenspiegels met verlichting
  • Full-LED koplampen
  • Koplampen adaptief
  • Lichtmetalen velgen
  • Lichtmetalen velgen multi-spaaks 19"
  • Metaalkleur
  • 345Ruitenwisser met regensensor
  • 776Wielkastverbreding voor AMG velgen
  • P65Zitcomfortpakket

Veiligheid

  • 218Achteruitrijcamera
  • Audio installatie premium
  • Y05designo rode veiligheidsgordels
  • 234Dodehoekassistent
  • 273Uitstap waarschuwingsassistent
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • 258Actieve remassistent
  • 628Adaptieve grootlichtassistent plus
  • K11Adaptieve remlichten
  • Airbag(s) knie
  • Airbag(s) side voor
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Anti Blokkeer Systeem
  • U10Automatische uitschakeling voorpassagiersairbag
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • 475Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • 440Cruisecontrol
  • Cruise control
  • Elektronisch Stabiliteits Programma
  • Grootlicht-assistent
  • U01Indicator voor veiligheidsgordels achteraan
  • 294Knieairbag bestuurderszijde
  • LED dagrijverlichting
  • Parkeer assistent
  • 235Parkeerassistent met PARKTRONIC
  • Parkeersensor achter
  • Parkeersensor voor
  • Premium Pack
  • Regensensor
  • U29Remsysteem met grotere remschijven vooraan
  • 345Ruitenwisser met regensensor
  • Verkeersbord detectie
  • 513Verkeersbordenassistent

Infotainment

  • Audio installatie premium
  • Navigatiesysteem full map
  • Audio installatie
  • Multimedia-voorbereiding
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
  • 274Telefoonantenne

Overige opties

  • Bekleding half leder / alcantara
  • 403Airscarf
  • P31AMG Line Exterieur
  • 810Burmester® surround sound system
  • 531Comand online
  • 537Digitale radio
  • 889KEYLESS GO automatische voertuigontgrendeling
  • P55Nightpakket
  • P44Parkeerpakket
  • 877Sfeerverlichting
  • 14USmartphone-integratiepakket
  • 464Volledig digitaal combi-instrument
  • 677AGILITY CONTROL-onderstel met selectief dempingssysteem, verlaagd
  • 288AIRCAP automatisch windschermsysteem
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • AMG-styling
  • 956AMG Line Plus
  • U47AMG spoiler lip
  • 772AMG styling
  • 17UAndroid Auto
  • 551Anti-diefstalsysteem
  • 16UApple CarPlay
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bots waarschuwing systeem
  • 916Brandstoftank met grotere inhoud 66 liter
  • 968COC-document Euro 6 zonder deel 2
  • 362Communicatiemodule (LTE) voor het gebruik van Mercedes me connect-services
  • Connected services
  • Dab
  • U09Dashboard en bovenkant portieren in lederlook ARTICO
  • 5U4Diamond grille
  • 431DIRECT SELECT schakelpaddles
  • 309Dubbele bekerhouder in de middenconsole voor 2 x 750 ml
  • B59Dynamic select
  • B10Fuel tank system for eu6d-norm
  • 270GPS Antenne
  • 8U8ii-Size kinderzitsbevestiging
  • U25Instaplijsten verlicht
  • 893KEYLESS GO-startfunctie
  • Keyless start
  • 642Led-Intelligent Light System voor linkse besturing
  • Lendesteunen (verstelbaar)
  • 351Mercedes-benz noodoproepsysteem
  • Nekverwarming
  • 611Omgevingsverlichting
  • 30POpbergpakket
  • Radio
  • Sfeerverlichting
  • P49Spiegelpakket
  • Sportonderstel
  • 998STRC - Steuercode Umstellung WLTP mit RDE
  • 802Technische modificatie
  • 448Touchpad
  • 927Uitlaatgasreiniging Euro 6
  • U60Veiligheid: Voetgangerprotectiesysteem
  • Verlaagde carrosserie
  • U22Viervoudig verstelbare lendensteun
  • Volledig digitaal instrumentenpaneel
  • Windscherm
Bekijk alle opties
Sluit alle opties
  • Cilinderinhoud
    1.497
  • Aantal cylinders
    4
  • Max. vermogen
    157 pk

Technische specificaties

  • Cilinderinhoud
    1.497
  • Aantal cylinders
    4
  • Max. vermogen
    157 pk
  • Aantal versnel.
    9
  • Gewicht
    1.590 kg

Prestaties

  • Acceleratie 0-100 km/u
    8.9 sec.
  • Verbruik snelweg
    5.7 l/100km
  • Verbruik stad
    9.5 l/100km
  • Verbruik gecombineerd
    7.1 l/100km
  • Topsnelheid
    220 km/u
  • Tankinhoud
    66 liter
  • CO2 uitstoot
    163 g/km
  • Energielabel
    E

Afmetingen

  • Breedte
    181
  • Hoogte
    141
  • Lengte
    469
  • Max. toelaatbare massa
    565
  • Min. inhoud bagageruimte
    285
  • Max. inhoud bagageruimte
    285
  • Ledig gewicht
    1.590 kg
  • Max. aanhanger geremd
    1800
  • Max. aanhanger ongeremd
    750
  • Max. dakbelasting
    75
  • Wielbasis
    284
Bekijk alle specificaties
Sluit alle specificaties

Meer weten over

Je auto inruilen
We begrijpen dat het inruilen van jouw auto een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we een eerlijke prijs voor jouw auto en maken we het proces gemakkelijk en snel.

Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het inruilen van je huidige auto. Zij bepalen middels een taxatie de technische en optische staat van de auto. Op basis hiervan ontvang je een gegarandeerde inruilprijs.
Online een auto kopen
Is dit je gewenste auto? Kies voor gemak door deze volledig online te bestellen. We komen de auto op een door jou gekozen moment bij je thuisbrengen of je haalt deze op bij één van onze vestigingen. De betaling gaat eenvoudig via iDeal. Jouw geld komt eerst veilig op een derdengeldenrekening terecht, onder toezicht van Notarieel Betalen. De betaling is pas definitief als jij in de auto zit, 100% tevreden bent en met je vrijgeefcode de betaling definitief maakt.

Op deze manier ben je verzekerd van een gemakkelijke en zorgeloze aankoop van jouw auto.
Garantie en zekerheden
Mercedes-Benz Certified

Mercedes-Benz Certified

Kies voor maximale zekerheid Mercedes-Benz neemt alle onzekerheden die eventueel kunnen ontstaan bij het zoeken naar een occasion graag weg met het Certified label. Dit kwaliteitslabel is van toepassing op Mercedes-Benz occasions van maximaal 6 jaar oud en met maximaal 150.000km gereden. Op deze modellen zijn o.a. de volgende zekerheden van toepassing:

  • 24 maanden garantie
  • Gecontroleerd op 100 essentiële punten
  • Volledige onderhoudshistorie
  • Gegarandeerde kilometerstand
  • Mobilo Pechhulp 24/7
  • Complete inspectie
  • Inruil mogelijk
  • Mercedes me connectiviteit
  • Financieringsmogelijkheden
  • Proefrit altijd mogelijk
Meer informatie
NAP

Nationale Autopas

Bij elke Nederlands geleverde auto controleren wij de kilometerstand aan de hand van het NAP-systeem. Daarnaast controleren we de onderhoudshistorie door middel van het serviceboekje en/of het centrale werkplaats-systeem. Met het Nationale Auto Pas rapport (tellerkaart) weet u exact waar u aan toe bent. De tellerkaart wordt meegeleverd bij uw occasion.
BOVAG

BOVAG

Louwman Dealerbedrijven is aangesloten bij de BOVAG-organisatie dit betekent voor u dat u deze occasion kunt kopen met zekerheid en garantie van BOVAG.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij jullie ook leasen of financieren?
Jazeker, voor elke vorm van lease of financiering kun je terecht bij Louwman.

Wij bieden het leasen van een nieuwe auto voor particulieren aan in de vorm van private lease. Met Private Lease bij Louwman zitten alle autokosten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Als zakelijk rijder of voor je bedrijf kun je bij ons terecht voor Full Operational Lease, Financial lease en Short Lease. Wil je meer weten over zakelijke lease? Bekijk louwmanzakelijk.nl.
Kan ik mijn huidige auto bij jullie inruilen?
Dat kan zeker. Je kunt je auto altijd bij ons inruilen en bent dan ook van harte welkom bij één van onze vestigingen voor een vrijblijvende taxatie. Wil je geen auto aanschaffen maar wel uw auto aan ons verkopen? klik dan hier.
Hoelang heb ik garantie op een occasion?
We geloven in onze auto’s en geven daarom altijd 12 maanden BOVAG garantie. Zo weet je zeker dat je altijd met een veilige en betrouwbare auto de weg op gaat. Wil je liever nóg meer zekerheid? Informeer bij één van onze specialisten naar de mogelijkheden.
 
Mercedes-Benz C-Klasse