Filters
Meer filters
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Mercedes Benz C-klasse

De rijdynamiek staat bij auto’s in de Mercedes C-klasse voorop. U heeft de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren die zuiniger én soepeler zijn dan ooit bij de laatste uitvoeringen van de C-klasse. Ook qua veiligheid zit het helemaal goed: de C-klasse scoorde vijf sterren op de Euro NCAP-crashtests, wat de maximaal haalbare score is.


De Mercedes Benz C-klasse te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we de Mercedes C-klasse te koop staan in verschillende uitvoeringen. Ons auto aanbod wisselt regelmatig. Er komen extra auto’s in de verkoop of er worden juist auto’s verkocht. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, en in het speciaal een Mercedes C-klasse, is het goed om deze pagina in de gaten te houden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken en wij het in de gaten kunnen houden of er een auto te koop komt die past bij u.

Wanneer u graag een Mercedes C-klasse wilt kopen, bent u uiteraard nieuwsgierig naar de prijs ervan. De prijs van een auto is afhankelijk van een aantal verschillende zaken. Uiteraard is er prijsverschil tussen een nieuwe auto en een occasion, omdat een occasion gebruikt is. Daarnaast hangt de prijs bij een occasion onder andere af van het bouwjaar (hoe jong of oud is de auto?) en het aantal kilometers dat de auto al gereden heeft.

De zoektocht naar een nieuwe auto kan ontzettend lastig zijn, dat begrijpen we. Naar wat voor type auto bent u op zoek? Wat vindt u belangrijk in een auto? En hoe gaat u de auto gebruiken? Allemaal vragen die door uw hoofd spoken. Belangrijke dingen om rekening mee te houden, stuk voor stuk. De antwoorden op deze vragen helpen u in de keuze voor een nieuwe of andere auto. Bij Louwman denken we hierover graag met u mee. Onze specialisten weten waar ze op moeten letten en komen samen met u tot een goede keuze. Zodat u uiteindelijk in een auto rijdt waarvan u jarenlang plezier heeft.


Populaire uitvoeringen van de C-klasse

Door de jaren heen heeft het Duitse automerk Mercedes diverse uitvoeringen binnen de C-klasse op de markt gebracht. Voorbeelden daarvan zijn de Mercedes C-klasse AMG, de Mercedes C-klasse coupé en de Mercedes C-klasse station.


De sportieve Mercedes Benz C-klasse AMG

De Mercedes Benz C-klasse AMG is de sportieve versie van de populaire C-klasse van Mercedes. De AMG-uitvoering is voorzien van een krachtige motor en is ontworpen om het rijplezier te verhogen. De auto is uitgerust met een motor die in staat is om hoge snelheden te behalen én een indrukwekkende acceleratie te bieden. Daarnaast is de C-AMG voorzien van verschillende technologieën die het rijden gemakkelijker en veiliger maken, zoals adaptive cruise control, parkeerassistentie en rijstrookassistentie.

De Mercedes C-AMG is een opvallende verschijning. De auto is voorzien van een sportief design en voor het interieur is gebruik gemaakt van luxe materialen als leer en hout. Wanneer u op zoek bent naar een sportieve en krachtige, maar bovenal ook comfortabele auto, is de Mercedes Benz C-klasse AMG wellicht een goede keuze voor u.

Mercedes Benz C-klasse coupe en station

De Mercedes C-klasse coupé is een stijlvolle auto met een krachtige motor en een dynamisch design. De C-klasse coupé rijdt ontzettend fijn, wat komt doordat de auto van alle gemakken is voorzien. De auto is voorzien van een groot display, heeft ingebouwde rijassistentie en goede veiligheidssystemen en een 360°-camera.

Daarnaast is er de Mercedes Benz C-klasse stationwagen. Een ruime en comfortabele auto die geschikt is voor het vervoer van personen en bagage. De stationwagen is uitgerust met tal van technologieën die het rijden gemakkelijker en veiliger maken.


Verschillen tussen de Mercedes Benz C180 en 200

De Mercedes Benz 180 en de Mercedes Benz 200 verschillen van elkaar op verschillende vlakken. Denk aan de motor en het exterieur van de auto’s. Zo is de Mercedes C180 uitgerust met een 1.8 liter motor met een vermogen van 180 pk, terwijl de Mercedes C200 een 2.0 liter motor heeft met een vermogen van 200 pk. De Mercedes C200 heeft dus een krachtigere motor en is hierdoor in staat om hogere snelheden te behalen.

Daarnaast zijn er verschillen in het exterieur. Hoewel de auto’s dezelfde basis hebben, zijn er wel verschillen in het design. Zo heeft de Mercedes C180 bijvoorbeeld andere lichtmetalen velgen en een andere grille dan de Mercedes C200. Dit zorgt voor een verschil in uiterlijk tussen beide modellen.


Hybride Mercedes Benz C-klasse

De Mercedes Benz C-klasse hybride is de milieuvriendelijke variant onder deze auto’s. De hybride versie van de C-klasse is voorzien van een elektrische motor en een benzinemotor, wat betekent dat de auto zowel op elektriciteit als op brandstof kan rijden. Dit maakt het een zeer efficiënte en duurzame auto.

Hoeveel de hybride C-klasse wat duurder is in aanschaf dan de traditionele versie, kan het elektrisch rijden resulteren in aanzienlijke besparingen op de brandstofkosten op de lange termijn.


C-klasse benzine of diesel

De Mercedes C-klasse is zowel met een dieselmotor als met een benzinemotor op de markt gebracht. De keuze voor één van deze motoren hangt af van wat u als rijder belangrijk vindt. Een dieselmotor is over het algemeen een stuk zuiniger en heeft een lager verbruik dan een benzinemotor. Daartegenover staat wel dat de wegenbelasting van een auto met een benzinemotor een stuk lager is. Een auto met benzinemotor rijdt daarnaast voordeliger in de stad, terwijl een auto met dieselmotor ideaal is wanneer u vaak lange afstanden rijdt.


De Mercedes Benz C-klasse occasions

Bij Louwman hebben we veel verschillende occasions van de Mercedes C-klasse op voorraad. Is het voor u tijd om een nieuwe auto te kopen? Neem dan zeker een Mercedes C-klasse occasion in overweging.

Het voordeel van een occasion ten opzichte van een geheel nieuwe auto is dat een occasion over het algemeen een stuk scherper geprijsd is. En dat terwijl een occasion in sommige gevallen helemaal niet minder is dan een nieuwe auto. Bij Louwman checken we alle auto’s die we vervolgens als occasion verkopen, zodat de auto vrij is van mankementen. We vinden het belangrijk dat u een auto koopt die u mooi vindt en die bij u past, maar vooral een auto waarmee u veilige kilometers kunt maken. Wij willen dat u zichzelf veilig voelt in de auto.

De prijs van een Mercedes C-klasse occasion bepalen we aan de hand van een aantal zaken. Uiteraard bekijken we eerst wat het bouwjaar is van de betreffende auto en gaan we na hoeveel kilometers er op de teller staan. Daarnaast hangt de prijs onder andere af van alle technische specificaties en extra’s waarmee de auto is uitgerust.

Is de Mercedes Benz C-klasse iets voor u?

Een nieuwe auto aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. Auto’s verkopen is wel iets wat wij dagelijks doen. Wij hebben de kennis en ervaring om samen met u op zoek te gaan naar een passende auto voor u. Een auto die u veilig overal naartoe brengt en een auto die fijn rijdt en past bij uw wensen. Een auto waar u jarenlang plezier van gaat hebben!

Wilt u ontdekken of een Mercedes Benz C-klasse bij u past? Of misschien bent u er al uit dat het een Mercedes C-klasse wordt, maar weet u nog niet precies welk model of welke functies u allemaal nodig heeft. Plan dan een afspraak in om samen met één van onze adviseurs de auto te bekijken en alles te bespreken.

Mocht het zo zijn dat u een auto wilt die niet in die vestiging staat, dan kunnen we altijd een videogesprek inplannen. Op die manier kunt u de auto alsnog bezichtigen, zonder dat u ver hoeft te reizen om de auto te zien.
 
sluiten
 
resultaten tonen