Welkom bij LouwmanWelkom bij Louwman
Drie jaar na de overname door Louwman Dealer Group is het tijd voor de volgende stap in de samensmelting van Van Dorst en Louwman. Een naamswijziging.

Van Dorst Automotive gaat verder onder de naam Louwman Dealerbedrijven

  • Vertrouwde kwaliteit & service
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een nog breder aanbod
  • Meest complete service
  • Service card
Sluit dit bericht
 
HomeOnderhoudOnderhoudsprijzen
 

Onderhoudsprijzen

Uw auto toe aan onderhoud? Handig om dan te weten wat een originele onderhoudsbeurt bij uw officiële dealer kost. Goed onderhoud aan uw auto is immers belangrijk. Het draagt bij aan de betrouwbaarheid en levensduur van uw auto.

Betrouwbaarheid

Onze merken Toyota, Lexus en Suzuki staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid. Vele klantenreviews en internationale autotests bewijzen dit keer op keer. Echter is goed onderhoud hier wel een voorwaarde voor. Ook onze merken kunnen namelijk niet zonder een regelmatige onderhoudsbeurt. Vooraf voorkomen van problemen is immers beter dan achteraf genezen.

Onderhoudsprijzen per merk

Klik onderstaand op het merk voor de onderhoudsprijzen van uw auto. Staat uw merk er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Werkplaatsafspraak maken

Meteen een afspraak maken

Tijd voor een onderhoudsbeurt of APK?

Maak online uw afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.