Auto aanpassingen

 

Uw auto aangepast aan uw wensen!

Het kan zomaar voorkomen dat het autorijden u meer moeite kost dan voorheen.  Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u niet meer kunt autorijden, integendeel! In samenwerking met Welzorg Auto op Maat willen wij u graag weer op weg helpen. Daarom bestaat de mogelijkheid om uw (nieuwe) auto aan te passen aan uw persoonlijke behoeftes.  Zo kunt u veilig en zorgeloos autorijden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij helpen u graag op weg!

Veelvoorkomende aanpassingen

Wilt u uit huis kunnen om een gezellig dagje bij uw vrienden of familie te hebben? Of wilt u een dagje kunnen winkelen, naar het strand of juist naar het bos? Met een aangepaste (rolstoel)auto blijft u zelfstandig en mobiel! Een aantal veelvoorkomende aanpassingen aan een auto zijn:

  • Bediening aan het stuur van rem en gas
  • Kofferbaklift
  • Stoel op maat
  • Oprijplaat en vloerplaat
  • Rolstoelvergrendeling

Naast deze veelvoorkomende aanpassingen kunnen wij u, in samenwerking met Welzorg Auto op Maat, compleet adviseren over de mogelijkheden omtrent uw mobiliteit.

Aanpassingen voor nieuwe én gebruikte auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, maar is uw mobiliteit beperkt? Geen punt! Bij Louwman kunt u een nieuwe of gebruikte auto aanschaffen en aan laten passen geheel naar uw wensen en behoeftes. Dit kan bij ieder merk en model! Met jarenlange ervaring kunnen wij of Welzorg Auto op Maat u helpen met informatie advies én praktische tips die u direct kunt toepassen!

Naast het aanpassen van de (eigen) auto, behoren ook het kopen van een aangepaste nieuwe of tweedehands auto tot de mogelijkheden. U kunt daarbij kiezen uit verschillende financieringsmogelijkheden, zoals Private Lease.

Bekijk onze voorraad nieuwe en gebruikte auto's

Zit- en positioneringsadvies

Krijgt u last van uw rug tijdens het autorijden? Of voldoen de standaard stoelen in uw auto niet aan uw eisen? Wij bij Louwman kunnen u voorzien van persoonlijk, ergonomisch zitadvies. Heeft u specifieke vragen? Dan overleggen wij met de experts van Welzorg Auto op Maat om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo weet u precies of, en hoe u de juiste houding aanneemt in de auto om blessures te voorkomen. Is uw stoel niet naar wens? Dan behoort het leveren van aangepaste stoelen ook tot de mogelijkheden! Dit geldt voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw Louwman-vestiging.

Contactformulier