Dec 18, 2014

Louwman Group heeft voornemen tot overname Van Dorst Automotive


De familiebedrijven Louwman Group en Van Dorst Automotive maken vandaag bekend dat zij recent een principeovereenkomst hebben bereikt over de verkoop van de aandelen van Van Dorst Automotive aan Louwman Group.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Remco
Den Haag, 18 december 2014

De familiebedrijven Louwman Group en Van Dorst Automotive maken vandaag bekend dat zij recent een principeovereenkomst hebben bereikt over de verkoop van de aandelen van Van Dorst Automotive aan Louwman Group. De transactie zal naar verwachting worden afgewikkeld begin 2015. De directie van Van Dorst Automotive zal de komende tijd ongewijzigd en met kracht de verdere ontwikkeling van de dealergroep binnen Louwman Group aansturen.

Jac van Dorst: “Omdat er in het gezin geen opvolging is en iedere ondernemer ook een horizon heeft, is de voorgenomen overdracht van Van Dorst Automotive aan de orde gekomen. Ik ben ontzettend blij en trots om mijn bedrijf en al mijn medewerkers voor de lange termijn een goede toekomst te kunnen bieden. Het huidige team wordt in de gelegenheid gesteld om ons mooie bedrijf verder uit te bouwen in het belang van onze klanten. Ik heb alle vertrouwen in de Louwman Group, waarmee ik al meer dan 40 jaar nauw heb samengewerkt. Ik verwacht dan ook dat de overname op korte termijn kan worden afgerond.”

Eric Louwman: “Gedurende een decennialange samenwerking met Van Dorst is een prima relatie ontstaan met een loyale en op een gezonde basis acterende ondernemer. Wij zijn dan ook verheugd over de voorgenomen toevoeging van deze kerngezonde onderneming aan de Louwman Group. We hebben er alle vertrouwen in dat de expertise van beide ondernemingen versterkend zullen werken voor onze klanten.”

Het behoeft geen nadere toelichting dat wij u vanzelfsprekend en uitermate graag van dienst blijven op de voor u vertrouwde wijze! Wij zien u dus graag weer in één van onze vestigingen.

Jac van Dorst & uiteraard mede namens alle Van Dorst medewerkers.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u deze te allen tijd stellen via het mailadres [email protected]
Subtitel: 
Louwman400x200.jpg
Afbeelding_in_de_tekst: 0
Tags: Louwman,overname,
YouTube_code: