Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 
HomeMitsubishiSpace Star
 

Mitsubishi Space Star

Het dynamische design van de Mitsubishi Space Star inspireert u om op reis te gaan. Een pittig karakter, soepel rijcomfort, milieu vriendelijke prestaties én een goede wegligging zonder enige concessie. De Space Star heeft het allemaal. En dat vanaf slechts € 11.390,-!

Bekijk de Private Lease prijzen
v.a. € 11.390,-

Krachtig en modern design

De Mitsubishi Space Star is een mix sportieve en verfijnde styling, voor een optimaal rijplezier. Het krachtige en moderne design is onder meer terug te zien in 15 inch lichtmetalen velgen die gepolijst zijn in two tone black & silver. Maar ook de stijlvolle Bi-Xenon koplampen met LED-stadslicht en de achterlichtunits met LED-technologie versterken het luxe design en verbruiken daarnaast minder energie.

Ruimtelijk en verfijnd interieur

Naast het fraaie design is de verfijnde styling ook terug te vinden in het interieur. De Mitsubishi Space Star biedt een royale binnenruimte, vrij zicht rondom de auto, ergonomische stoelen én in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en hoofdsteun. Zo kunt u uw plek achter het stuur helemaal naar uw hand zetten. De binnenruimte biedt maximaal comfort voor alle inzittenden van elk postuur en voor iedere rit! De 60:40 neerklapbare achterbank zorg voor een praktische achterbank en zo creëert u makkelijk extra bagageruimte.

Auto Stop & Go

AS&G, oftewel Auto Stop & Go is een van de vele technologieën in de Mitsubishi Space Star die er voor zorgen dat het brandstofverbruik én de CO²-uitstoot vermindert wordt. Het systeem zorgt ervoor dat wanneer u wacht, zoals bijvoorbeeld bij een spoorwegovergang of een stoplicht, de motor automatisch uitschakelt zodra deze stationair draait. De motor slaat onmiddellijk weer aan zodra u uw voet van het rempedaal af haalt. Dit zorgt ervoor dat het brandstofverbruik geminimaliseerd wordt. Daarnaast kunt u met de Eco Drive Assist direct zien hoe zuinig u met uw Space Star rijdt. Hoe meer groene blokjes , hoe schoner u rijdt!

Zuinig zonder concessies

Optimaal rijplezier, milieuvriendelijk en dat zonder concessies. De Space Star kan omschreven worden als een compacte alleskunner. Daarnaast is deze Mitsubishi ook erg zuinig. Zowel de 1.0-liter als de 1.2-liter MIVEC-uitvoering heeft slimme technologie en de schoonste motor. De 1.0-liter motor met  een 5-versnellingsbak en Auto Stop & Go levert 71 pk/52 kW en verbruikt daarbij slechts 4,0 liter/100 km. De 1.2-liter ook met Auto Stop &Go levert 80 p /59 kW en verbruikt hierdoor slechts 4,1 liter/100km. Deze prestaties maken de Mitsubishi Space Star tot de zuinigste van zijn klasse!

Maak een proefrit    Vraag een offerte aan
mitsubishi space star neus grijs
mitsubishi space star velg
mitsubishi space star stuur wiel
mitsubishi space star sportief pook
mitsubishi space star dashboard tellers

Voorraad Mitsubishi Space Star

1.0 Cool+ Voorraadvoordeel!
Benzine / Handgeschakeld / 10 km
2020
€ 12.445
1.0 Cool+ Voorraadvoordeel
Benzine / Handgeschakeld / 10 km
2020
€ 12.445
1.0 Cool+
Benzine / Handgeschakeld / 21479 km
dec-2018
€ 9.700
1.0 Cool+ | Navigatie | DEMO VOORDEEL
Benzine / Handgeschakeld / 445 km
jan-2020
€ 13.445
1.2 Life
Benzine / Handgeschakeld / 22596 km
mrt-2017
€ 9.945
1.2 Life
Benzine / Handgeschakeld / 51904 km
mrt-2017
€ 9.995