Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 

Mercedes-Benz Vito

Robuust en betrouwbaar.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

Mercedes-Benz Vito

Met de Mercedes-Benz Vito krijg je alles wat je van een bestelauto mag verwachten en meer. De Mercedes-Benz Vito Tourer is ideaal voor het vervoeren van personen. Je kan plaats bieden aan acht personen, exclusief jezelf als bestuurder. Ben je op zoek naar een praktische auto om goederen mee te nemen, dan kies je voor de uitvoering als gesloten bestelwagen. De Mercedes-Benz Vito is zuinig in gebruik en brengt jou en je passagiers veilig naar de bestemming. De Vito is ook leverbaar als 100% elektrische eVito.

Bekijk aanbod
Mercedes-Benz Vito

Mercedes-Benz Vito occasion

Stap vol vertrouwen in een gebruikte Vito dankzij Mercedes-Benz Certified. Ontdek onder andere de volledige voertuighistorie, geniet van 24 maanden garantie en profiteer van 6 maanden en 10.000 km rijden zonder onderhoud. Ontdek het aanbod en kies voor een Mercedes-Benz Vito met de zekerheid van Certified.
4,38 m2Laadruimoppervlak
6,0 m3Laadruimvolume
783 - 1.171 kgLaadvermogen
Mercedes-Benz Vito occasion

Ruimte voor al je zakelijke activiteiten

Als je voor de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen kiest, dan heb je een groot laadvermogen ter beschikking. Maar er zijn meer dingen die belangrijk zijn bij een auto. Je wil ook een auto die het visitekaartje is van jouw bedrijf en waar iedereen zich veilig in voelt. Met al deze voorwaarden is rekening gehouden bij de Mercedes-Benz Vito, zodat je met een gerust gevoel op weg kan.

Grote deuropeningen

Breed te openen achterdeuren of royale achterklep vormen een belangrijk aspect bij het laden en lossen. Je wil op een eenvoudige manier goederen in- en uitladen. Hier is bij het ontwerp dan ook volledig rekening mee gehouden, met grote deuropeningen en een lage laaddrempel.

Een extra relingsdrager

Om alle bagage van de passagiers mee te kunnen nemen is het bevestigen van een extra relingdrager een goede oplossing. Hierdoor kan je bijvoorbeeld ski's of fietsendragers bevestigen. De relingdrager is afsluitbaar en gemaakt van aluminium. Daarnaast past het helemaal in de stijl van de auto, zodat het een geheel vormt met de carrosserie.

Stijlvolle accessoires

Om de Mercedes-Benz Vito het robuuste uiterlijk te geven, is er bij het ontwerp veel aandacht gegeven aan de externe accessoires. De buitenspiegels zijn verwarmd en kunnen makkelijk versteld worden. De verchroomde grill aan de voorkant benadrukt het ontwerp van de auto en de bumpers zijn in de kleur van de auto leverbaar, voor een uniforme aanblik.

Een comfortabel interieur

Zoals gezegd wil je de passagiers een aangename rit aanbieden, maar ook als bestuurder wil je comfortabel zitten. Zeker als je de auto dagelijks gebruikt voor zakelijke ritten. Met de ergonomische autostoelen hoef je je daar geen zorgen over te maken. Maar het comfort komt niet alleen van de stoelen.

Eenvoudig schakelen

Dankzij de handgeschakelde zesversnellingsbak kan je met de Mercedes-Benz Vito Tourer eenvoudig schakelen. Dit is onder andere te danken aan de hydraulische koppelingsbediening. Het bevordert het  rijgemak en het vermindert daarbij ook het brandstofverbruik. Optioneel is er de keuze voor een uitvoering met automatische transmissie.

In hoogte verstelbaar stuurwiel

Om de juiste houding achter het stuur te hebben, is het stuurwiel in hoogte verstelbaar. Met een hendel aan het stuur stel je eenvoudig een ergonomische zithouding in. Je kan het stuurwiel 4,8° in hoogte verstellen en tot 60 mm in lengte.

Minder tanken onderweg

Je ritten zijn economisch en efficiënt dankzij de grote brandstoftank in de Mercedes-Benz Vito. Dat betekent dus geen zorgen onderweg dat je regelmatig moet stoppen om te tanken. De brandstoftank heeft een volume van ongeveer zeventig liter.

Koop een Mercedes-Benz Vito bij Louwman Bedrijfswagens

De Mercedes-Benz Vito of de 100% elektrische eVito koop je het fijnst bij Louwman Bedrijfswagens. De nummer 1 op het gebied van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens. 

Bekijk aanbod
Koop een Mercedes-Benz Vito bij Louwman Bedrijfswagens

Ervaar de Mercedes-Benz Vito.