Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

Grootste actieradius in dit sigment

De RAV4 Plug-In Hybrid

De  RAV4 Plug-In Hybrid weet als geen ander de stoere looks en prestaties van een terreinauto te combineren met de compacte maten en het rijgedrag van een hatchback. Niet voor niets is de RAV4 een van de best verkopende Toyota modellen ter wereld.

De RAV4 Plug-in Hybrid combineert  volledig elektrisch rijden met de krachtigste Hybride technologie waarmee u verder én schoner rijdt.  De combinatie van een 2.5 High Power Plug-in Hybrid motor en een intelligente All-Wheel Drive (AWD-i) staat garant voor veel grip en een vermogen van 306 pk en heeft de RAV4 Plug-In Hybrid de grootste actieradius in dit segment! Doe hier de kentekencheck en bereken uw inruilwaarde.

Nu standaard 10 jaar garantie op elke nieuwe Toyota. Lees hier meer.

Offerte aanvraag
306 PKVermogen High Power Hybrid AWD
6 seconden0-100 sprint High Power Hybrid AWD
1l/100 kmBrandstofverbruik
De RAV4 Plug-In Hybrid

Interieur

De RAV4 Plug-In Hybrid vertaalt zijn ruime en stoere uitstraling ook door naar het interieur. Het dashboard is opgetrokken uit kwalitatief hoogwaardige soft-touch materialen en het laag geplaatste instrumentenpaneel draagt in combinatie met de hoge zitpositie bij aan het goede zicht naar buiten.

Uitrusting

Kenmerkend en verfijnd, met alle voorzieningen voor inzittenden om het zich zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. De Toyota RAV4 Plug-In heeft een hoogwaardig interieur, bijzonder slim ingedeeld en vol met moderne technologie. De standaarduitrusting van de RAV4 Plug-In Hybrid omvat al veel comfortverhogende zaken en is uit te breiden met bijvoorbeeld een panoramisch schuifdak en het JBL-audiosysteem. Naast Apple CarPlay™ en Android Auto™* om muziek te luisteren en telefonisch bereikbaar te zijn, beschik je in de RAV4 Plug-in Hybrid over de MyT app. Hiermee kan je onder meer het laadniveau van de accu checken, het opladen programmeren en voor vertrek zelfs het interieur koelen of verwarmen

Ruimte

Een goed overzicht en een hoge zitpositie met alle ruimte voor de inzittenden, zowel voor- als achterin. In het interieur vindt u diverse slim verborgen opbergvakken voor al uw losse spullen. Op de royale achterbank hebben de passagiers meer dan voldoende hoofd- en beenruimte. Nog verder naar achter vindt u de brede bagageruimte met een volledig vlakke laadvloer.

EV Modus

Met de vier standen van de Drive Selector schakel je moeiteloos van hybride aandrijving naar volledig elektrisch rijden. In de standaard ingestelde EV modus heeft de RAV4 Plug-in Hybrid een volledig elektrische actieradius van maximaal 75 km/u* met een snelheid tot 135 km/u. Is de accu eenmaal leeg, dan spreek je het vermogen van de efficiënte hybride aandrijflijn aan om jouw bestemming te bereiken.

Exterieur

Een uniek en verfijnd voorkomen. De Toyota RAV4 Plug-In Hybrid is een echte SUV, krachtig en indrukwekkend met zijn robuuste looks. Het model combineert dit stoere karakter met dynamische lijnen en een eigentijdse vormgeving.

Kom verder

De Toyota RAV4 Plug-In Hybid is een SUV die verder gaat dan de rest. Dankzij het innovatieve onderstel biedt het model dynamische rijeigenschappen, een laag gewicht en rijplezier zonder daarbij in te leveren op de SUV-kwaliteiten wanneer de wegen minder begaanbaar zijn.

Plug-In Hybride aandrijflijn

De RAV4 Plug-in Hybrid verenigt onze meest krachtige hybride technologie met de mogelijkheid om verder en schoner te kunnen rijden op elektrische energie. Onder de elegant gelijnde carrosserie schuilt hybride technologie van de vierde generatie. Zijn vooruitstrevende aandrijflijn met krachtige lithiumion accu zorgt voor snelle acceleraties en de grootste actieradius in dit segment.

Veiligheid

De Toyota RAV4 beschikt over de meest complete veiligheidsuitrusting in het segment. Het Toyota Safety Sense 2 veiligheidspakket omvat o.a. voetgangersdetectie, adaptieve cruise control, grootlichtassistent, Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning.

Ervaar de Toyota RAV4 Plug-In Hybrid