Kia XCeed PHEV

Mooi en praktisch

Kia XCeed PHEV

Ga de uitdaging aan en ontdek de Kia XCeed plug-in hybrid. Een auto die uitgerust is met de modernste technieken die allemaal bijdragen aan ontspannen, veilig en duurzaam rijplezier. De Kia XCeed PHEV is verkrijgbaar in een groot assortiment lakkleuren, zodat u altijd een auto rijdt die helemaal bij u past. Of dat nu Quantum Yellow, Lunar Silver of Blue Flame is.

De Kia XCeed PHEV is door zijn duurzame techniek niet alleen geschikt voor de dagelijkse ritten tussen wonen en werken, maar het is ook een heel prettige auto voor langere ritten tijdens familie uitstapjes.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
141 PKVermogen
265 NmKoppel
32 g/kmCO2 uitstoot
Specificaties op basis van Kia XCeed 1.6 GDi PHEV DCT6 DynamicPlusLine.
Kia XCeed PHEV

Een eigen karakter en uiterlijk

Dat de Kia XCeed PHEV een crossover is, valt niet direct op. Dat maakt dan dat de XCeed een heel eigen karakter heeft. Want in het ontwerp vindt u ook de mooie belijning van een coupé-uitvoering terug. U rijdt in een auto die niet valt onder een standaard uiterlijk en daarmee valt u zeker op.
 
 
 

Details maken het verschil

Behalve de geheel eigen belijning vindt u ook de geprononceerde SUV-stijl wielkasten en de opvallende 18” lichtmetalen wielen bij de Kia XCeed PHEV. U rijdt in een auto die er niet alleen sportief uitziet, maar ook een tikkeltje brutaal. Maar dan wel op een stijlvolle manier.

Ledverlichting

De opvallende en typerende styling van de Kia XCeed PHEV wordt nog eens benadrukt door de unieke Z-vormige led-koplampen. Ook de led-mistlichten zijn standaard. Deze lampen benadrukken het indrukwekkende silhouet van de Kia XCeed PHEV nog eens extra.

Standaard met automaat

Extra ontspannen rijden ervaart u ook in de Kia XCeed PHEV dankzij de 6-traps DCT Automaat die standaard geleverd wordt. De soepelheid van de automaat werkt feilloos samen met de plug-in hybrid aandrijflijn. Dat levert dan weer het voordeel van een laag verbruik op, zonder dat er ingeleverd wordt op de sportieve prestaties van de auto.
  • Details
  • Ledverlichting
  • Standaard met automaat

Een samenspel van veiligheid, luxe en comfort

Tijdens het rijden in de Kia XCeed PHEV ervaart u niet alleen de perfecte stroomlijn van het ontwerp. U geniet ook extra onder het rijden dankzij de hoogwaardige afwerking van het interieur en de toepassing van de verschillende technologieën. Alle functies op het dashboard zijn overzichtelijk weergegeven, zodat u onderweg niet afgeleid wordt.
 
 
 

Ruim en flexibel

Als u op zoek bent naar een auto die niet alleen duurzaam rijdt, maar ook voldoende bagageruimte biedt, dan is de Kia XCeed PHEV ideaal. De achterbank is namelijk zelfs in drie delen (40:20:40) in te klappen. U kiest dus voor de combinatie van ruimte die u op dat moment nodig heeft. Totaal heeft u 1243 liter ter beschikking. Mocht dat echt niet voldoende zijn, dan kunt u nog een aanhanger aankoppelen dankzij het trekgewicht van 1300 kg.

Eenvoudig opladen

Het oplaadpunt van de auto is aan de voorkant van het voertuig aan de bestuurderskant onopvallend in de carrosserie verwerkt. Dat maakt het opladen extra gemakkelijk. Tijdens het opladen kunt u van buiten de auto op het dashboard de laadstatus aflezen. In de speakergrille in het dashboard geven led-lampjes het batterijniveau en de laadstatus aan.

Keuze in elektrisch rijden

Met de Hybrid/Electric (H/EV) switch naast de transmissiehendel is het gemakkelijk om te kiezen wat u wilt: volledig elektrisch rijden of hybride? U kiest met deze modus bijvoorbeeld om in de stad volledig elektrisch te rijden en geen brandstof te verbruiken. U heeft hierbij een bereik van maar liefst 48 kilometer. Het voordeel is dat de auto zelf overschakelt naar de hybridemodus als uw accu leeg raakt.
  • Ruim en flexibel
  • Eenvoudig opladen
  • Keuze in elektrisch rijden

Maak persoonlijk kennis met de Kia XCeed PHEV

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Kia XCeed PHEV of wilt u meer informatie over een occasion? Kom dan langs in één van onze filialen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Vind uw vestiging
Maak persoonlijk kennis met de Kia XCeed PHEV

Ervaar de Kia XCeed PHEV

In de showroom bij Louwman

Mogelijk interessant voor u:

Verwacht per 11-11-2024
1.0 T-GDi GT-Line Edition
2024 / Benzine / 9.500 km
€ 32.940