Kia e-Soul Cargo

100% elektrische besteller

 • Direct naar:
 • Specificaties
 • Duurzaam & praktisch
 • Exterieur
 • Brochure

Kia e-Soul Cargo

Compact en duurzaam. Daarmee vatten we de Kia e-Soul Cargo in een paar woorden samen. Maar met deze simpele opsomming doen we de bestelauto ook direct te kort. Want deze stoere auto is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook een praktische auto die u voor allerlei activiteiten in kunt zetten. Boven op dat praktische, is de auto ook nog van allerlei moderne technieken voorzien. Dus bent u op zoek naar een auto die elektrisch rijdt en die er ook nog eens robuust en stijlvol uitziet, dan moet u zeker bij de Kia e-Soul Cargo zijn.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
452 KMActieradius (WLTP)
1 m3Laadruimte
30 minutenSnelladen tot 50%
Specificaties gebaseerd op Kia e-Soul Cargo met 64kWh batterij.
Kia e-Soul Cargo

Compact, maar ruimtelijk

De Kia e-Soul Cargo oogt van buitenaf compact. De vrolijke noot wordt benadrukt door de verschillende kleurencombinaties die u kunt kiezen, zoals Inferno Red, Cherry Black of Space Cadet Green. Maar laat u niet misleiden door dit aantrekkelijke uiterlijk. Achter de deuren schuilt een zee van ruimte die ideaal is voor het vervoeren van goederen. Er is dus meer dan alleen de mooie lakkleur.
 
 
 

Lichtmetalen velgen

Het pittige uiterlijk van de Kia e-Soul Cargo wordt nog benadrukt doordat de auto karakteristieke 17 inch lichtmetalen velgen heeft. Dat ziet er niet alleen mooi uit bij stilstand, ook onder het rijden schitteren de velgen u tegemoet.

Een praktische achterklep

U gaat de Kia e-Soul Cargo waarschijnlijk ook gebruiken om goederen te vervoeren. Het is dus goed om weten dat de achterklep van de auto zo ruim is dat u eenvoudig uw lading in en uit kunt laden. Dat scheelt een hoop extra handelingen tijdens uw werkzaamheden.

Het oplaadpunt stijlvol verwerkt

Het oplaadpunt van de auto is volledig opgenomen in het design van de Kia e-Soul Cargo. Op subtiele manier is het aan de voorkant van de auto verwerkt. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het opladen gewoon door kunt gaan met het laden en lossen van de achterbak, omdat u geen rekening hoeft te houden met uitstekende kabels.
 • Lichtmetalen velgen
 • Praktisch gemak
 • Opladen

Duurzaam en zakelijk rijden

De Kia e-Soul Cargo kiest u natuurlijk niet alleen voor zijn sympathieke uiterlijk. De actieradius is ook van belang. Met de 64kWh versie rijdt u dan ook in één keer 452 kilometer. Daarnaast heeft u bij de aanschaf van deze auto ook nog meerdere fiscale voordelen die de moeite van het bekijken waard zijn, zoals de Milieu-investeringsaftrek of de Kleinschaligheidsinvesteringsafstrek.
 
 
 

Verschillende uitvoeringen

Hoewel de Kia e-Soul Cargo vanuit de standaard uitvoering al een zeer complete auto is, kunt u natuurlijk altijd kiezen voor nog iets meer luxe in de vorm van opties. Pas de auto aan met een Dynamic Line voor onder andere extra dakrails of kies de Executive Line met bijvoorbeeld dode hoek detectie.

Extra zuinig in de stad

In een drukke stad is het soms hollen of stilstaan. Met het regeneratief remsysteem wint u bij iedere kleinste rembeweging al energie terug. En het ‘one pedal driving’ systeem zorgt er zelfs voor dat de auto vanzelf afremt als u het stroompedaal loslaat. Dat maakt rijden in de stad extra zuinig en ontspannen.

Indrukwekkende laadruimte

In de Kia e-Soul heeft u 1000 liter laadruimte en dat is ideaal als u voor uw eigen onderneming regelmatig pakketjes of andere goederen wilt vervoeren. De breedte tussen de wielkasten is 1040 centimeter, de breedte direct achter de voorstoelen is 1300 centimeter. De laadlengte bedraagt 1230 centimeter.
 • Uitvoeringen
 • Extra zuinig in de stad
 • Laadruimte

Bent u ook toe aan een Kia e-Soul Cargo?

De voordelen van het rijden in deze fijne bestelauto kunt u nu ook zelf ervaren. Maak een afspraak in één van onze filialen om een proefrit te maken. Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.

Vind uw vestiging
Bent u ook toe aan een Kia e-Soul Cargo?

Ervaar de Kia e-Soul Cargo

Bij Louwman Kia