Kia e-Soul

100% elektrisch.

Kia e-Soul

Elektrisch rijden was nog nooit zo plezierig. Met de Kia e-Soul is een bijzondere uitvoering toegevoegd aan het assortiment van Kia. Niet alleen omdat deze crossover 100% elektrisch rijdt, maar ook omdat de auto er net even iets anders uitziet dan we gewend zijn. Dat belooft behalve een opvallend uiterlijk, ook een mooie rijervaring.

Laat u verleiden door het mooie ontwerp, de opvallende verlichting en de bijzondere lakkleuren. Met deze auto worden de ritten nooit saai, maar geniet u optimaal van uw omgeving en het voertuig waar u in rijdt.

Lees hier alles over de subsidie voor elektrische auto's in 2023.

  Proefrit aanvragenOfferte aanvraag
452 KMActieradius (WLTP)
204 PK/150 kWVermogen
7 jaarFabrieksgarantie
Specificaties op basis van Kia e-Soul met 64kWh batterij.
Kia e-Soul

Een vrolijke noot

De verschijning van de Kia e-Soul is al opvallend door de bijzondere kleuren. U heeft keuze uit 8 verschillende soorten, die stuk voor stuk fris ogen en perfect passen bij het unieke ontwerp. De moderne belijning benadrukt dit nog extra. Zo is de Kia e-Soul een verfrissende aanblik op de weg.
 
 
 

Ledverlichting

Het uiterlijk is niet het enige waar de Kia e-Soul mee opvalt. Ook 's avonds kunt u ervan uitgaan dat u gezien wordt met de led-koplampen. Terwijl u zich overdag geen zorgen hoeft te maken met de led-dagrijverlichting. Dat is niet het enige. Alle verlichting heeft led, zoals de mistlampen en de achterlichtunits. De zijknipperlichten in de buitenspiegels zijn ook optioneel verkrijgbaar in led.

Speciale velgen voor de e-Soul

Als u al onder de indruk bent van de mooie verschijning van de Kia e-Soul, dan wordt dat nog extra benadrukt door de velgen. Voor deze uitvoering zijn speciaal 17” lichtmetalen velgen ontworpen, die helemaal passen bij de stijl van de auto.

Compact voor minimale impact

Door de compacte afmetingen van de Kia e-Soul is de impact op het klimaat zo klein mogelijk gehouden. U rijdt in deze praktische auto die een totale lengte heeft van 4195 centimeter, een totale breedte van 1800 centimeter en een totale hoogte van 1605 centimeter.
  • Ledverlichting
  • Velgen
  • Compact

De nieuwste technieken

Bij het ontwerp van de Kia e-Soul is niet alleen gekeken naar de buitenkant. Ook aan het interieur is veel aandacht besteed. U wilt niet alleen het comfort van de auto ervaren door de krachtige motor of het vloeiende ontwerp. Een rustig en overzichtelijk interieur draagt ook bij aan een ultieme rijervaring.
 
 
 
 

Kia Advanced Drivers Assistance Systems (ADAS)

De Kia e-Soul is voorzien van het Kia Advanced Drivers Assistance Systems (ADAS). Dit is een hulpsysteem voor u als bestuurder, om u zo veilig mogelijk aan het verkeer te laten deelnemen. Zo houden ingebouwde camera's en sensoren uw medeweggebruikers in de gaten en wordt hierop geanticipeerd.

Beleef de muziek onder het rijden

In een auto met de naam Soul mag een goed audiosysteem natuurlijk niet ontbreken. Voor optimale muziekbeleving heeft de Kia e-Soul nog een extraatje: sfeerverlichting in de portierpanelen dat subtiel reageert op de beat in de muziek. U heeft keuze uit maar liefst acht kleuren en zes thema's. Alles is te bedienen via het split-screen navigatiedisplay.

Het gemak van elektrisch rijden

De Kia e-Soul heeft geen versnellingspook zoals u gewend bent, maar een gripvaste draaiknop. De parkeerrem is ook elektronisch en het instrumentenpaneel heeft een overzichtelijk 7” EV-infodisplay. Tijdens het opladen van uw auto kunt u de laadstatus aflezen op het dashboard, waarbij u ook een controlelampje ziet branden.

Comfort en gemak onder het rijden

Tijdens lange ritten is het belangrijk dat u lekker kunt zitten. Dat is met de stoelen van de Kia e-Soul geen enkel probleem. Zeker niet omdat zowel de stoelen van de bestuurder en de bijrijder, maar ook van de passagiers achterin voorzien zijn van stoelverwarming. U kunt daarnaast nog als optie kiezen voor stuurwielverwarming.
  • Veiligheid
  • Audio
  • 100% elektrisch
  • Comfort

Maak een afspraak voor een proefrit

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden van deze compacte auto of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de actieradius? Kom dan gerust langs voor een gesprek met een van onze medewerkers. U kunt kijken voor een occasion of voor een nieuw model.

Vind uw vestiging
Maak een afspraak voor een proefrit

Ervaar de Kia e-Soul

In de showroom bij Louwman