Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Onderhoud bij Louwman Mercedes-Benz

Direct een werkplaatsafspraak plannen

Service Experience

APK

Drie of vier jaar na de eerste toelating, afhankelijk van of u benzine of diesel tankt, moet de auto verplicht gekeurd worden. Bij de Algemene Periodieke Keuring wordt gecontroleerd of het voertuig voldoet aan de veiligheids- en milieueisen. De APK kost € 29,95 en neemt ongeveer een uur in beslag. Is uw auto bij Louwman Mercedes-Benz in onderhoud en bent u in het bezit van de Louwman Service Card, dan is de APK gratis. Na de controle door de APK-keurmeester ontvangt u te allen tijde een transparant reparatieadvies indien van toepassing en een uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Maak hier direct een afspraak voor de APK.
 
Meer over APK

Winterbanden

Louwman Mercedes-Benz winterbanden

Garantie

Iedere Mercedes-Benz wordt 2 jaar lang gegarandeerd zonder km beperking. Voor hybride- en elektrisch aangedreven modellen is dit zelfs 8 jaar met een maximum van 100.000 tot 160.000 km. Mocht u extra zekerheid wensen, overweeg dan SterGarantie. Op occasions heeft u standaard 6 maanden garantie met de mogelijkheid die uit te breiden tot 12 maanden. Op reparaties wordt 24 maanden garantie zonder km beperking geboden. Bent u in onderhoud bij ons als Mercedes-Benz dealer? Dan bent u verzekerd van de Mobilo pechhulpservice. Mocht u onverhoopt schade rijden dan herstellen wij die volgens de Mercedes-Benz Merkerkend Schadeherstel condities. U hebt 4 jaar garantie op de schadereparatie en 2 jaar op de gebruikte originele Mercedes-Benz onderdelen.
 
Meer over garantie

Onderhoudstarieven

mercedes onderhoudstarieven

SterOnderhoud

Met SterOnderhoud heeft u grip op uw onderhoudskosten. Simpelweg door de kosten van alle aanbevolen onderhoudsbeurten te spreiden en via maandelijkse betaling te voldoen. U kiest zelf de looptijd en bepaalt daarmee ook uw maandbedrag.
 
Meer over SterOnderhoud