Onderhoud bij Louwman Mercedes-Benz

Direct een werkplaatsafspraak plannen

Onderhoudstarieven

mercedes onderhoudstarieven

APK

Drie of vier jaar na de eerste toelating, afhankelijk van of u benzine of diesel tankt, moet de auto verplicht gekeurd worden. Bij de Algemene Periodieke Keuring wordt gecontroleerd of het voertuig voldoet aan de veiligheids- en milieueisen. De APK kost € 29,95 en neemt ongeveer een uur in beslag. Is uw auto bij Louwman Mercedes-Benz in onderhoud en bent u in het bezit van de Louwman Service Card, dan is de APK gratis. Na de controle door de APK-keurmeester ontvangt u te allen tijde een transparant reparatieadvies indien van toepassing en een uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Maak hier direct een afspraak voor de APK.
 
Meer over APK

Service Experience

SterOnderhoud

Met SterOnderhoud heeft u grip op uw onderhoudskosten. Simpelweg door de kosten van alle aanbevolen onderhoudsbeurten te spreiden en via maandelijkse betaling te voldoen. U kiest zelf de looptijd en bepaalt daarmee ook uw maandbedrag.
 
Meer over SterOnderhoud

Winterbanden

Louwman Mercedes-Benz winterbanden

Garantie

Iedere Mercedes-Benz wordt 2 jaar lang gegarandeerd zonder km beperking. Voor hybride- en elektrisch aangedreven modellen is dit zelfs 8 jaar met een maximum van 100.000 tot 160.000 km. Mocht u extra zekerheid wensen, overweeg dan SterGarantie. Op occasions heeft u standaard 6 maanden garantie met de mogelijkheid die uit te breiden tot 12 maanden. Op reparaties wordt 24 maanden garantie zonder km beperking geboden. Bent u in onderhoud bij ons als Mercedes-Benz dealer? Dan bent u verzekerd van de Mobilo pechhulpservice. Mocht u onverhoopt schade rijden dan herstellen wij die volgens de Mercedes-Benz Merkerkend Schadeherstel condities. U hebt 4 jaar garantie op de schadereparatie en 2 jaar op de gebruikte originele Mercedes-Benz onderdelen.
 
Meer over garantie