Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Schadeherstel

Grote plaatwerkschade

Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen zorgt ervoor dat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uit ziet, maar ook voldoet uw Mercedes weer aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.


Kleine plaatwerkschade


Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Uw Mercedes-Benz dealer heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. De tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Vraag uw dealer eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt. Dit tegen een aangename prijs.


Ruitschade


Een ongewenste ster in uw voorruit wordt met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is Louwman Mercedes-Benz het aangewezen adres.

Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto. Het correct functioneren van de regensensor is bijvoorbeeld mede afhankelijk van de montage kwaliteit van de voorruit.

Na garantie in onze Mercedes-Benz Merk-erkende Schadewerkplaats wordt uw reparatie 4 jaar gegarandeerd en ontvangt u 2 jaar garantie op de gebruikte originele Mercedes-Benz onderdelen.

Repair & Reconnect

 
Louwman