HomeGarantieGarantie op Lexus occasions
 

Garantie op Lexus occasions

De gerespecteerde onderzoeken van het J.D. Power instituut tonen het keer op keer aan: op het gebied van klantentevredenheid en storingsgevoeligheid komt Lexus overtuigend uit de bus. Dergelijke resultaten illustreren de kwaliteit en duurzaamheid van onze auto’s. Ook bij uw Lexus dealer vindt u daarvan het bewijs. Want daar zijn vele auto’s in onderhoud met kilometerstanden die voor de meeste auto’s uitzonderlijk zouden zijn. Maar voor een Lexus heel normaal.

Lexus fabrieksgarantie

Een groot deel van ons aanbod Lexus occasions is voorzien van Lexus fabrieksgarantie. Een Lexus is gebouwd voor jarenlang ongestoord rijplezier. Om dat te onderstrepen heeft elke nieuwe Lexus standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Kan deze vorm van zekerheid u niet lang genoeg duren? Dan bestaat de mogelijkheid om uw garantie te verlengen.

Waarom Lexus Extra garantie?

Met Lexus Extra garantie komt u niet voor onverwachte financiële tegenvallers te staan. Reparaties aan bijvoorbeeld de motor of elektrische installatie worden immers gratis hersteld. Daarmee verlengt u de garantieperiode van uw Lexus met nog eens 1 of 2 jaar.

Geen eigen risico, geen rekening

Heeft u tijdens de garantieperiode een keer een probleem? Laat uw persoonlijke Lexus Card aan één van onze Lexus dealers zien en wij lossen het probleem voor u op:

  • zonder eigen risico
  • geen onverwachte reparatiekosten
  • extra zekerheid
  • overdraagbaar, dus gunstige invloed op de waarde van uw Lexus bij verkoop

Het enige wat wij van u vragen is dat uw Lexus wordt onderhouden door uw Lexus dealer van Louwman.

Lexus Select

De zekerheid van een nieuwe auto, met de voordelen van een gebruikte. Dat is in het kort de belofte van Lexus Select. Een programma aan zekerheden en privileges dat het bezit van een Lexus tot een bijzonder genoegen maakt. En uw investering in een Lexus tot een veilige en verantwoorde beslissing. Diverse occasions van Louwman worden geleverd met Lexus Select.

Lexus kwaliteits- en veiligheidscontrole

Iedere Lexus die wordt aangeboden in het Lexus Select programma, wordt zeer grondig geïnspecteerd door een gekwalificeerde Lexus technicus. Op basis van een uitgebreide checklist die een waarborg vormt voor de kwaliteit, zekerheid en veiligheid van de auto. Dit geldt alleen als uw Lexus niet ouder is dan 6 jaar/ 160.000 km

Twee jaar Lexus Select garantie

Mocht u, binnen 24 maanden na aflevering van uw Lexus, met een onverwachte reparatie worden geconfronteerd dan wordt deze kosteloos verholpen. Binnen deze garantieperiode is de maximum te bereiken kilometerstand 200.000 km. Normale slijtage en het gebruikelijke onderhoud vallen uiteraard niet onder deze garantie.

Omruilgarantie

We zien graag dat u volledig tevreden bent met uw Lexus. Heeft u bij nader inzien toch bedenkingen bij uw keuze, dan mag u de auto binnen veertien dagen of 1.500 km omruilen voor een andere Lexus. Wij vertellen u graag meer over de voorwaarden van deze bijzondere tevredenheidsgarantie.

Ready-to-go

Elke gebruikte Lexus in de showroom verkeert in perfecte staat. Dat laten we u graag zien, maar liever nog, ervaren. Daarom is elke Lexus beschikbaar voor een overtuigende proefrit. Laat u ons weten met welke auto u graag uitgebreid wilt kennismaken, dan zetten we deze graag voor u klaar.

Red Carpet Treatment

Is uw Lexus toe aan een bezoek aan de werkplaats, dan halen we deze in de meeste gevallen graag even bij u op. We laten dan een vervangende Lexus bij u achter en ruilen deze na afloop weer bij u om. Zonder kosten! Bovendien kunt u kiezen voor een vaste servicemonteur die uw auto als geen ander kent. Het interieur en exterieur van uw Lexus wordt keurig gereinigd na elke servicebeurt. U ontvangt tevens twee keer per jaar het fraaie Lexus Magazine in de brievenbus.

BOVAG garantie

Elke Lexus bij Louwman wordt verkocht met minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Met BOVAG Garantie heeft u garantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren. De voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond. Lees hier meer over BOVAG Garantie.

Betrouwbare kilometerstand

Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt.

Vragen?

Vragen over garantie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.