Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie
 

Vito acties

 

Ontdek hier de acties op de Mercedes-Benz Vito

Profiteer nu van de beste acties op de comfortabele Mercedes-Benz Vito:

  • Gratis automaat
  • 9G-TRONIC automaat voor slechts € 500,- op de nieuwste Vito
  • Inruilvoordeel tot € 2.000,-
  • Extra rentevoordeel
  • Unieke Vito POWER Edition

Nóg meer comfort in uw Vito: nu met gratis automaat.

Mercedes-Benz Vito gratis automaat
De keuze voor optimaal comfort is tijdelijk wel héél eenvoudig. Wanneer u kiest voor een Vito uit voorraad ontvangt u namelijk een gratis 7G-TRONIC PLUS automaat t.w.v. € 1.995,-1.

De voorraad is beperkt, dus profiteer direct!

Naar de voorraad

De nieuwste Vito. Nu met 9G-TRONIC automaat voor slechts € 500,-

Met de nieuwste Vito is comfortabeler, veiliger en innovatiever dan ooit. De nieuwe 9G-TRONIC automaat sluit hier perfect op aan en is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 500,-2.

Hiermee profiteert u van een voordeel van maar liefst € 1.720,-!

Proefrit aanvraag

Inruilvoordeel tot € 2.000,-

Mercedes-Benz Vito
Profiteer tijdelijk van dubbele inruilwaarde op de Mercedes-Benz Vito. Wanneer u uw oude bestelwagen inlevert, ontvangt u bovenop de waarde hiervan niet € 1.000,-, maar € 2.000,- inruilvoordeel!

Taxatie aanvraag

Extra rentevoordeel op een nieuwe Mercedes-Benz Vito

Profiteer nu van extra rentevoordeel op de Mercedes-Benz Vito gecombineerd met een ServiceCare product3. Zo combineert u een lage rente met alle voordelen van ServiceCare om uw Vito in topconditie te houden. U stapt al in een nieuwe Vito vanaf € 18.990.


Proefrit aanvraag

De Vito POWER Edition

Mercedes-Benz Vito
Ontdek de unieke POWER Edition: een extra sportieve en gelimiteerde uitvoering op basis van de krachtige Vito 119 CDI en 124 CDI. De POWER Edition valt op dankzij de sportieve striping, achterspoiler en fraaie 18 inch lichtmetalen velgen. Optioneel is er de keuze voor 19 inch velgen. 

U profiteert nu van maar liefst € 2.700 korting op de adviesprijs van deze uitvoering. De POWER Edition is per direct te bestellen bij onze VanPro Centers vanaf € 39.995 (excl. BTW/BPM)4.

Neem contact met ons op
1. 7G-TRONIC PLUS automaat gratis op Vito Gesloten Bestelwagens 114CDI, 116CDI en 119CDI met achterwielaandrijving uit voorraad. Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen exclusief BTW. Geldig in combinatie met inruilpremie op Vito. Niet geldig in combinatie met andere acties, fleets, Vito Lease Editions en Vito Tourer.
2. Deze actie is geldig t/m 31-3-2021 en geldt uitsluitend voor Vito Gesloten Bestelwagen 114CDI, 116CDI en 119VDI.
3. Rentetarief 4,99%, gebaseerd op Netto Financiële Lease, looptijd 60 maanden. Aanbetaling btw + 25% van de consumentenprijs excl. btw, slottermijn 25% van de consumentenprijs excl. btw. Alleen geldig in combinatie bij afname van een ServiceCare product. Rentetarief zonder ServiceCare 5,99%. Minimale financiering € 5.000. De MBFS rente actie van 4,99% kan niet worden gecombineerd met de duurzaamheidspremie en is niet geldig i.c.m. speciale edities: EQV Business Solution, eVito TR Lease Edition, Business Solution etc.. Aanbod onder voorbehoud van acceptatie door Mercedes-Benz Financial Services. Vraag naar de voorwaarden bij uw Louwman Mercedes-Benz dealer.
4. Zolang de voorraad strekt.