Filters
Meer filters
Op tweede pinksterdag zijn onze vestigingen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Plan alvast je afspraak.
 • Type  
 • Acties
 • Merk/Model
 • Transmissie
 • Brandstof
 • Km-stand
 • Filters
 • Meer filters
 • Sorteren
 • Prijs
 • Carrosserie
 • BTW verrekenbaar
 • Kleuren
 • Bouwjaar
 • Energielabel
 • Trefwoord
 • Opties
 • Plaats

Toyota Auris

Toyota Auris Bent u op zoek naar een goede gezinsauto? De Toyota Auris is een compacte auto uit de middenklasse. De Toyota Auris is ontzettend betrouwbaar en super veilig. Om maar een voorbeeld te noemen: de auto beschikt over maar liefst negen airbags. De Auris is een auto met een mooie verhouding tussen de prijs en de kwaliteit.

De Toyota Auris te koop bij Louwman

Bij Louwman hebben we de Toyota Auris te koop in verschillende uitvoeringen. De meeste auto’s zijn hybride en beschikken over een automaat. De auto’s die wij bij Louwman te koop hebben staan zijn allemaal occasions. De reden daarvoor is dat de Auris geproduceerd werd tot 2019, waardoor de auto momenteel niet meer beschikbaar is als nieuw. De prijs van een Toyota Auris bij Louwman start ruim onder de €10.000,-. Afhankelijk van onder andere het aantal kilometers dat op de teller staat en het bouwjaar van de auto, bepalen we de prijs. Wilt u een Auris kopen? Dan bent u bij Louwman aan het juiste adres! Wij hebben veel verschillende Toyota Auris hybrid te koop staan. We vinden het heel belangrijk dat u een auto aanschaft waar u jarenlang plezier van heeft. Daarom bekijken we samen met u hoe u de auto wilt gebruiken. Gaat u dagelijks rijden of minder dan dat? En is de auto bedoeld voor korte afstanden en woon-werk-verkeer of ook voor lange afstanden? Het is belangrijk om het antwoord op deze vragen te weten wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe auto. Zo kunnen we samen met u bepalen welke auto geschikt is in uw situatie.

De verschillende uitvoeringen van de Auris

De Toyota Auris is niet meer nieuw leverbaar, maar met een Toyota Auris occasion rijdt u een praktische auto voor het hele gezin. De Auris is in twee uitvoeringen op de markt gekomen: de hatchback en de station (ook wel Toyota Auris Touring Sports genoemd). De Auris is in 2019 vervangen door de Toyota Corolla.

Over de Toyota Auris station

De tweede en laatste generatie van de Toyota Auris is ook beschikbaar als 5-deurs stationwagen. De Toyota Auris station heeft een tijdloos design en een hele zuinige 1.8 hybride motor. De Toyota Auris Touring Sports 1.8 hybrid was vanaf het eerste moment heel populair in Nederland, maar ook in heel Europa. Het sportieve uiterlijk en het praktische van de Toyota Auris Touring Sports zorgden hiervoor.

De Toyota Auris hatchback

In 2007 kwam de eerste generatie van de Toyota Auris op de markt. Deze generatie was alleen beschikbaar als hatchback. De Toyota Auris hatchback heeft een lengte van meer dan 4 meter en de auto heeft een bagage inhoud van 761 liter wanneer de achterbank is opgeklapt. Meer dan voldoende ruimte om met deze auto op vakantie te gaan, boodschappen te doen of andere dingen te vervoeren. Ook de tweede generatie van de Toyota Auris kwam beschikbaar als hatchback, naast de Tourings Sports uitvoering (de station). De eerste generatie kwam op de markt in 2007 en de tweede in 2013. De Toyota Auris is beschikbaar als 3- en 5-deurs hatchback.

Populaire modellen van de Auris

De Toyota Auris kwam in 2007 voor het eerst op de markt. De eerste uitvoering was meteen al een enorm zuinige gezinsauto. En dat is ook teruggekomen in de Toyota Auris 2008, Toyota Auris 2009, Toyota Auris 2010, Toyota Auris 2011, Toyota Auris 2012, Toyota Auris 2013, de Toyota Auris 2015 en ga zo maar door. De Toyota Auris werd nieuw gemaakt tot 2019. De Auris werd vanaf het eerste moment aangeschaft als comfortabele en veilige gezinsauto. De Toyota Auris valt onder de meest betrouwbare auto’s ooit. Het is een mooie auto met genoeg ruimte voor de passagiers én veel bagageruimte. De hybride versie van de auto is standaard voorzien met automaat. Deze uitvoering heeft een 1.8 liter benzinemotor in combinatie met een elektromotor. Dit resulteert in een relatief laag verbruik voor deze auto én een lage CO2-uitstoot.

Toyota Auris occasions

Wanneer u op zoek bent naar een Toyota Auris occasion of specifiek naar een Toyota Auris hybrid occasion, bent u bij Louwman op de juiste plaats. Ons aanbod van occasions wisselt regelmatig. Houd daarom deze pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de auto’s die we op dit moment in ons aanbod hebben. Waarom kiezen voor een occasion? De occasions die tegenwoordig te koop staan doen niet onder aan een nieuwe auto. Deze auto’s kunnen net zo lang meegaan als een gloednieuwe auto, terwijl het financieel vaak een stuk aantrekkelijker is om een occasion aan te schaffen. Wanneer u een occasion aanschaft bij Louwman, voelt deze auto voor u als nieuw aan. We zorgen ervoor dat we de auto in zeer goede staat en uiteraard helemaal schoon aan u afleveren. Zo kunnen we garanderen dat u nog jarenlang plezier gaat hebben van uw nieuw aangeschafte auto. De Toyota Auris hebben we beschikbaar in verschillende prijsklassen. Dit is afhankelijk van het aantal kilometers dat op de teller staat, het bouwjaar van de auto en alle technieken die de auto bevat. Doordat we de auto voor u beschikbaar hebben in verschillende prijsklassen, kunt u zelf kiezen waar u naar op zoek bent.

Praktische informatie over de Auris

Wanneer u een nieuwe auto wilt gaan aanschaffen, is het goed om te weten hoe de auto rijdt, maar ook hoe u het beste om kunt gaan met de betreffende auto. Heeft u de Toyota Auris op het oog? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan de bandenspanning van de Toyota Auris, maar ook of adaptive cruise control is inbegrepen bij de Toyota Auris en of er dakdragers mogelijk zijn op de auto. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat het verbruik van de betreffende auto is. Het verbruik van de Toyota Auris hybrid ligt een stuk lager dan het verbruik van het verbruik van een auto met alleen een benzine- of dieselmotor. Het verbruik van een hybride auto kan tot wel 55% lager liggen ten opzichte van een auto die rijdt op benzine of diesel. De CO2-uitstoot van deze auto’s ligt een stuk hoger.

Is de Toyota Auris iets voor u?

De Toyota Auris is een enorm veilig, comfortabele en betrouwbare gezinsauto. Als dit is wat u zoekt, is deze auto mogelijk iets voor u. De passagiers hebben veel ruimte en ook de bagageruimte is enorm, zodat u altijd alles wat u maar wilt mee kunt nemen. Wilt u de Toyota Auris graag in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak in één van onze vestigingen! Online kunt u per vestiging bekijken welke auto’s we waar op voorraad hebben staan, maar u mag hiervoor ook altijd contact opnemen met ons om dit na te vragen.
 
sluiten
 
resultaten tonen