Filters
Meer filters
Op 27 april (Koningsdag) zijn al onze vestigingen gesloten. Uiteraard zijn onze online showrooms wel geopend. Klik hier voor het actuele aanbod.
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Mercedes Benz EQB

Als je op zoek bent naar een ruime maar compacte auto die volledig elektrisch rijdt, dan is de Mercedes Benz EQB een goede keuze. Je kan de auto ook wel zien als de elektrische versie van de GLB.

Deze auto is in 2019 door het Duitse automerk gelanceerd en wordt momenteel veelal gebouwd in Hongarije. Het is een meer betaalbare optie onder de elektrische auto’s. Koop de auto nieuw, als lease of rijdt de EQB als occasion.

De Mercedes Benz EQB te koop bij Louwman

Als je op zoek bent naar een volledig elektrische auto, dan slaag je bij Louwman hoe dan ook! Wanneer je kiest voor het Duitse automerk Mercedes-Benz, dan kies je automatisch voor luxe en ultiem rijgenot.

Een goede optie voor een volledig elektrische auto is de EQB. Louwman heeft verschillende varianten van de Mercedes Benz EQB te koop. Doordat ons aanbod regelmatig wisselt, adviseren we je om onze pagina goed in de gaten te houden.

De prijs voor een Mercedes EQB is afhankelijk. Wat jouw wensen en budget ook zijn, bij Louwman staan we voor je klaar! Wil je de auto lease rijden? Of mogelijk kies je liever voor een occasion. Dan bepalen we de prijs op basis van het bouwjaar, het aantal gereden kilometers en de technische specificaties van de auto. Benieuwd wat een nieuwe EQB gaat kosten? De consumentenadviesprijs ligt nu op 58.927 euro.

Mocht je veel rijden, vooral langere afstanden, maar toch milieubewust willen zijn, dan is een volledig nieuwe elektrische auto de beste optie. Wil je graag een auto die nieuw aanvoelt, maar een goedkopere prijs betalen? Kies dan voor lease of voor één van onze occasions. Louwman controleert occasions heel secuur, zodat deze vrij is van gebreken. Zo weet jij zeker dat je een auto meekrijgt die jarenlang in topconditie zal zijn.

Twijfel je nog welk model het meeste geschikt is in jouw situatie? Ons team van specialisten denkt graag met je mee over welke Mercedes-Benz bij je past.


Populaire uitvoeringen van de Mercedes EQB

De Mercedes EQB is een populaire keuze voor de liefhebber van luxe auto’s. Logisch, met het strakke ontwerp en zijn krachtige prestaties. Maar ook kan aan deze auto een derde zitrij toegevoegd worden, zodat je zeven zitplaatsen hebt. Verder beschikken alle EQB’s over een accu van 66,55 kWh. Maar welke populaire uitvoeringen zijn er van de Mercedes EQB? En welke past dan het beste bij jouw voorkeuren?

De Mercedes EQB is verkrijgbaar als Business line, en de AMG line kan ook niet ontbreken. Wat voor type bestuurder je ook bent, er zit zeker een perfecte versie voor jou tussen.

De meest populaire versie van deze auto is de EQB 300. Een goede balans tussen indrukwekkende prestaties en een goede prijs.

Mocht je op zoek zijn naar een elektrische auto met meer vermogen, maar wil je niet te veel geld opofferen, dan is de EQB 350 mogelijk de beste optie voor jou. Wil je op een nog hoger niveau rijden? De AMG line is sportief, stijlvol en een auto vol kracht.

De Mercedes-Benz EQB 300

De Mercedes EQB 300 is een luxe auto voor het hele gezin. Deze auto van Mercedes Benz kan elke uitdaging aan. Door de derde rij en zeven zitplaatsen kan heel het gezin mee. Doordat de achterbank 14 cm naar voren te schuiven is, past jong en oud op de derde zitrij. Mercedes stelt dat mensen tot 1 meter 80 op de derde zitrij plaats kunnen nemen.

De Mercedes EQB 300 4Matic heeft twee elektromotoren, waardoor deze auto tot 228 pk vermogen heeft.

Het exterieur van de Mercedes Benz EQB 300 is hoekig, maar strak. Scherpe randen zijn afgerond, wat goed wordt gemaakt met de zwarte en chromen sierelementen. Daardoor oogt de auto modern en is het design efficiënt. Verder heeft de auto een fijne, hoge instap. Je rijdt in stijl van A naar B.

Mercedes EQB 250

Als je een nieuwe auto gaat aanschaffen, wil je graag over alle informatie beschikken. Zo maak je de beste keuze. Kijk eens naar de vijfdeurs EQB 250. Deze voorwielaangedreven auto is sinds februari 2022 op de markt. En we zijn onder de indruk van dit lichtste EQB model.

Zo is comfort van de Mercedes EQB 250 subliem. Dat geldt voor de stoelen, maar ook voor de manier van rijden. Je glijdt als het ware over de weg met de EQB 250 van Mercedes. Daarnaast werkt alles praktisch. Het infotainmentsysteem is op meerdere manieren te besturen, zoals via touchpads op het stuur of via het middenconsole. Je kan ook je stem gebruiken om bijvoorbeeld de temperatuur aan te passen. Je bestuurt deze auto met gemak! Ook goed om te weten, de Mercedes EQB 250 business line heeft een iets betere actieradius dan de andere modellen. Zo ligt de range tussen de 433 en 496 kilometer.

Mocht je overtuigd zijn en de EQB 250 willen kopen, maar niet de nieuwprijs willen betalen, dan kan dat private lease of als occasion bij Louwman.

De EQB 350

Een ander populair model is de vierwielaangedreven Mercedes-Benz EQB 350 4Matic. Deze auto heeft met 292 pk het meeste vermogen van de EQB-familie. Verder accelereert de EQB 350 in 6,2 seconden naar 100 kilometer per uur. Het stuurwiel garandeert voldoende precisie, waardoor je soepel door bochten rijdt.

Wanneer past de Mercedes EQB 350 bij jou? Ook deze SUV is leverbaar met zeven zitplaatsen en een derde zitrij. Ideaal voor grote, jonge gezinnen. Of ondernemers die regelmatig meerdere passagiers vervoeren. Ongeacht waar je de auto veel voor gebruikt, het is aangenaam om de Mercedes EQB 350 te rijden. Dat komt ook mede doordat het exterieur zo is gebouwd dat luchtvering extra comfort en stabiliteit biedt tijdens het rijden.

Een nieuwe Mercedes EQB 350 heeft een prijs vanaf € 68.266.

Specificaties van de EQB Mercedes

Zoals we dat van Mercedes gewend zijn, heeft de EQB een tal van specificaties. Laten we samenvatten welke dat allemaal zijn.

De EQB is beschikbaar met twee soorten aandrijflijnen, namelijk voorwielaangedreven of vierwielaangedreven.

Het verbruik van de EQB is 18,3 tot 19,2 kWh per 100 kilometer. Nu vraag je je misschien af waarom er geen trekhaak op de EQB zit. Dat komt doordat er bezorgdheden zijn over de veiligheid, door de derde zitrij en de accu. Rijd je de EQB met vierwielaandrijving, dan mag deze auto maximaal 1.800 kg trekken.

Het vermogen van de EQB is afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Dit bereik ligt tussen de 228 tot 292 pk.

Verder is een standaard EQB voorzien van meerdere functionaliteiten. Denk aan parkeersensoren, een achteruitrijcamera en inparkeerautomaat. Ook beschikt de auto over cruise control, keyless entry/start, dakrails en elektrische buitenspiegels met verwarming en richtingaanwijzer. Ook automatisch noodremmen en lane-keeping assist helpen bij een veilige rit.

De technologische voorzieningen maken het rijden in een EQB nog veiliger en aangenamer. Het infotainmentsysteem geeft je toegang tot streaming audio diensten, uitgebreide navigatiediensten, handsfree bellen en nog veel meer.

Hoe ziet de auto er vanbinnen uit?

Voor maximaal comfort wil je niet alleen dat je nieuwe auto fijn rijdt. De binnenkant is misschien nog wel belangrijker.

De Mercedes EQB heeft een interieur wat is ontworpen om zowel comfortabel als verfijnd te zijn. Zo zijn de stoelen voorzien van lederen bekleding. Ook zijn ze maximaal verstelbaar. De armsteunen zijn bijvoorbeeld achterin opklapbaar. Je hebt dus altijd voldoende beenruimte, zowel voorin als achterin.

Met de automatische airconditioning regel je gemakkelijk het klimaat in je auto, op zowel warme zomerdagen als koude ochtenden in de winter. Ook het stuur kan je naar wens verwarmen, of juist koelen. En met het MBUX-multimediasysteem heb je alles wat je onderweg nodig hebt tot je beschikking. Zo heb jij altijd een aangename rit.

Verder vind je in het interior van de Mercedes EQB roségoudkleurige elementen. De aangebrachte designaccenten, zoals buiselementen in aluminiumlook versterken het indrukwekkende en hoogwaardige totaalbeeld van de EQB. Elke rit weer.

Wanneer je een nieuw model aanschaft, dan is deze uit te breiden met nog een extra zitcomfortpakket. Ook zijn er verschillende zwarte, zilveren en rode sierelementen toe te voegen.

Andere kenmerken van de EQB

Welke andere kenmerken zijn handig om te weten over de EQB? Laten we eerst kijken naar hoe groot de auto is. De afmetingen van de Mercedes EQB bedragen een lengte van 4,684 meter lang, 1,834 meter breed en 1,667 meter hoog. Dat maakt de auto zeer ruim. Je hebt altijd voldoende plek. Voor welke gelegenheid dan ook.

De Mercedes EQB heeft een actieradius van 423 kilometer. Zo rijd je zorgeloos lange afstanden. Daarbij helpt het regeneratieve remsysteem om energie te besparen, wanneer je afremt of een berg oprijdt. Zo wordt je actieradius vergroot. Verder heeft de auto een gemiddelde accucapaciteit van 69,7 kWh.

De Me Connectivity app ondersteunt je bij het aantal te rijden kilometers. Daarin kan je op ieder gewenst moment de maximale actieradius achterhalen, maar ook vind je zo het snelste laadstation.

Occasions van de EQB Mercedes

Mocht je de Mercedes EQB graag als lease of occasion kopen, dan kan dat bij Louwman! Zo hebben we altijd verschillende uitvoeringen van de EQB als occasion in ons aanbod. Via onze pagina vind je onze actuele voorraad.

Wanneer je kiest voor een elektrische Mercedes als occasion, dan kies je ook voor een vriendelijke prijs. Zo wordt de prijs voor een Mercedes Benz EQB occasion bepaald op basis van de uitvoering en het bouwjaar. Verder kijken we naar het aantal gereden kilometers. Hoe meer kilometers, hoe goedkoper de auto. Daarnaast kijken we naar de technische specificaties en extra’s waarmee de auto is uitgerust.

Bij Louwman verzekeren we je ervan dat het voelt alsof de occasion een nieuwe auto is. Alle tweedehands modellen die we inkopen, checken we secuur op eventuele gebreken. Zo rijdt jij weg met een auto waar je jarenlang plezier van hebt. En waar je natuurlijk veilige kilometers mee maakt. Ook als private lease.
 
sluiten
 
resultaten tonen