Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

BMW X1

De BMW X1 wordt beschouwd als een SUV en biedt de kenmerkende eigenschappen van dit autotype, zoals verhoogde rijhoogte en ruimte. De prijs van een BMW X1 kan variëren, afhankelijk van de uitvoering en eventuele extra opties. Het is raadzaam om de officiële BMW-website of een lokale dealer te raadplegen voor actuele prijsinformatie. Wat betreft de wegenbelasting hangt het tarief af van verschillende factoren, waaronder de motorinhoud en de provincie waarin je woont. Bij de aankoop van een BMW X1 is het belangrijk om te letten op zaken als de staat van onderhoud, kilometerstand, opties, garantie en de prijs-kwaliteitverhouding.


BMW X1 te koop bij Louwman

Wil je een BMW X1 kopen? Wacht dan niet langer want bij Louwman is de BMW X1 te koop, zodat je jouw droomauto kunt kopen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte BMW X1, Louwman biedt diverse modellen aan die te koop zijn. Ontdek ons ruime aanbod en vind de BMW die bij jou past. Bezoek Louwman vandaag nog en maak je droom werkelijkheid door een BMW X1 te kopen bij Louwman.


Gloednieuwe BMW X1 van 2023

De BMW X1 2023 is nu beschikbaar om te bestellen bij Louwman. De BMW X1 hybride 2023 is beschikbaar vanaf € 50.721.  De nieuwe BMW X1 2023 prijs is competitief binnen zijn segment. Deze veelzijdige en mooiere BMW X1 biedt een geperfectioneerd exterieur en volledig aangepast interieur. Naast benzine- en diesel varianten worden later dit jaar ook Plug-in Hybrid en volledig elektrische BMW iX1 modellen verwacht. Met veel opties en pakketten, waaronder adaptieve LED-koplampen en het BMW Curved Display, biedt de nieuwe BMW X1 2023 comfort en luxe. Het interieur is ruimer en moderner, met comfortstoelen en uitgebreide veiligheidsopties. De nieuwe BMW X1 kan besteld worden met diverse motoruitvoeringen, zoals benzine, diesel, hybride en binnenkort ook volledig elektrisch. De standaarduitvoering is al luxer dan ooit, met geavanceerde software en een gemoderniseerd navigatiesysteem. Louwman biedt de mogelijkheid tot proefritten en heeft alle uitvoeringen en optiepakketten beschikbaar. Ontdek de nieuwe BMW X1 en bestel nu bij Louwman voor een ultieme rijervaring.

Nieuwe BMW X1 modellen

BMW X1 Benzine:

- BMW X1 sDrive18i met 100 kW / 136 pk

- BMW X1  xDrive23i met 160 kW / 218 pk


BMW X1 Diesel:

- BMW X1  sDrive18d met 110 kW / 150 pk

- BMW X1  xDrive23d met 155 kW / 211 pk


BMW X1 Hybride:

- BMW X1  xDrive25e met 180 kW / 245 pk

- BMW X1  xDrive30e met 240 kW / 326 pk

Louwman biedt ook de volledig elektrische BMW iX1. Ontdek de brede mogelijkheden en luxe in de nieuwe BMW X1 en bestel vandaag nog bij Louwman voor een fantastische rijervaring.

De voorloper van 2022

De nieuwe BMW X1 U11, die in 2022 werd gelanceerd, nam het stokje over van zijn geliefde voorganger. De BMW X1 2022 biedt een automatische transmissie, waarbij de handbak volledig is verdwenen. Alle benzinemotoren, behalve de 18i met 136 pk, worden bijgestaan door een elektromotor. De 20i en 23i zijn mild hybride, terwijl de 25e en 30e plug-in hybrides zijn. Voor diesel opties is alleen de 18d een "stand alone" motor, terwijl de 20d en 23d mild hybride varianten zijn. Voor wie volledig van fossiele brandstoffen wil overstappen, is er de volledig elektrische BMW iX1, die zelfs kan worden uitgerust met blauwe accenten om de milieuvriendelijke keuze te benadrukken. De 2022 BMW X1 biedt meer ruimte dan zijn voorganger en heeft een hoogwaardig interieur dat bijdraagt aan de kenmerkende BMW-beleving. Helaas is achterwielaandrijving geen optie voor deze X1, en de BMW X1 2022 prijs is aan de hogere kant, voornamelijk door de optionele pakketten.


Oudere, maar nog steeds fijne modellen van de BMW X1

De BMW X1 is beschikbaar in verschillende jaargangen, waaronder de BMW X1 2016 en de BMW X1 2017, met kenmerkende BMW-styling en zo heb je bij deze variant nog de keuze uit een handgeschakelde of automatische BMW X1. De keuze uit automaat of handgeschakeld is er niet meer vanaf de BMW X1 2022. BMW heeft besloten dat ze vanaf 2022 geen BMW X1 en zo ook geen BMW X1 hybride 2022 meer op de markt brengen met een handgeschakelde transmissie.  De BMW X1 2018 en BMW X1 2019 zijn razend populair en dat kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. De krachtige benzine- en dieselmotoren leveren voldoende vermogen voor goede prestaties op de weg. Hoewel de ophanging wat stug is en de auto wat onrustig kan aanvoelen, past dit bij het sportieve karakter van BMW. De besturing is zwaar maar precies, en de auto blijft stabiel in bochten. Het interieur voldoet aan de hoge BMW-standaarden, met comfortabele stoelen en een goede zitpositie. De beschikbare ruimte is ruim voldoende, zowel voor passagiers als bagage. Ondanks dat de BMW X1 het kleinste model is in de X-familie, zou je dat niet snel denken wanneer je in de auto zit. In 2020 werd een herziene versie geïntroduceerd, de BMW X1 2020 scheelt niet veel met zijn voorgangers maar met bijgewerkte styling en verbeterde technologie is het een goede keuze. De BMW X1 2021 is een voortzetting van het geüpdatete model, met weer verdere verbeteringen op het gebied van prestaties en interieurafwerking. 

Ons aanbod van BMW X1 occasions

Bij Louwman hebben we een uitgebreid aanbod van BMW X1 occasions. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar BMW X1 tweedehands model, dan ben je bij Louwman aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen van de BMW X1. Of je nu op zoek bent naar een benzine- of diesel variant, bij Louwman vind je de perfecte occasion BMW X1 die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Bekijk ons aanbod van BMW X1 occasions en vind jouw ideale tweedehands BMW X1 bij Louwman.

De fijne elektrische uitvoering van de X1

De nieuwe elektrische BMW X1 variant, de BMW iX1, wordt gelanceerd in Nederland als de afgeladen Launch Edition. De  BMW X1 elektrisch heeft een prijs van ongeveer €55.000. De BMW iX1 xDrive30 heeft twee elektromotoren die samen 313 pk leveren, een actieradius van 413 tot 438 kilometer en accelereert in 5,6 seconden naar 100 km/u. De reguliere iX1 iDrive30 zal later verkrijgbaar zijn voor €57.000.


Hybride BMW X1 

Er zijn twee BMW plug-in hybride modellen beschikbaar in de BMW X1-reeks: de X1 xDrive25e en de X1 xDrive30e. De X1 xDrive25e is uitgerust met een 136 pk sterke 1.5 driecilinder benzinemotor en een 109 pk elektromotor op de achteras. Het totale systeemvermogen bedraagt 245 pk, met een elektrische actieradius van 83 tot 92 kilometer. De BMW X1 hybride prijs verschillen per model maar voor de BMW X1 xDrive25e begint het bij €50.955. De tweede BMW X1 hybride, de BMW X1 xDrive30e, is krachtiger. De BMW X1 hybrid xDrive30e heeft een 150 pk sterke 1.5 driecilinder benzinemotor en een 177 pk elektromotor op de achteras, wat resulteert in een totaal systeemvermogen van 326 pk. De elektrische actieradius van de X1 xDrive30e is 81 tot 88 kilometer. De vanafprijs voor dit model bedraagt €54.609.

Ook beschikbaar als occasion

De BMW X1 hybride is ook beschikbaar als occasion. U kunt op zoek gaan naar een BMW X1 hybride occasion om te profiteren van de voordelen van een hybride aandrijving tegen een lagere prijs. Bij Louwman hebben we de BMW X1 Hybride tweedehands ook beschikbaar. 

Interesse in BMW X1 bij Louwman?

Heeft u interesse in de BMW X1? Bij Louwman bent u aan het juiste adres. Als BMW X1 dealer kunnen wij u helpen bij het vinden van uw ideale X1-model. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom om de BMW X1 zelf te ervaren.

De BMW X1 heeft al een geschiedenis van meerdere generaties, waarbij momenteel de derde generatie beschikbaar is. Voor wie op zoek is naar een betaalbare optie, zijn er tweedehandse BMW X1 modellen uit de eerste en tweede generatie beschikbaar. Deze modellen waren onder andere verkrijgbaar met vermogens van 150 pk en 136 pk. In de huidige generatie van de BMW X1 zijn er ook krachtige varianten, zoals de X1 xDrive30e met een indrukwekkend vermogen van 326 pk. Voor wie op zoek is naar een meer brandstofefficiënte optie, biedt de plug-in hybride BMW X1 xDrive25e een uitstekende keuze. Bij het vergelijken van de BMW X1 met concurrenten zoals de Audi Q3 is het belangrijk om rekening te houden met de individuele voorkeuren en vereisten.
 
sluiten
 
resultaten tonen