Mercedes-Benz Sprinter

Betrouwbaar en flexibel.

  • Direct naar:
  • Specificaties
  • Exterieur
  • Interieur

Mercedes-Benz Sprinter

Ben je op zoek naar een goede en comfortabele bedrijfsauto? Dan heb je in de Mercedes-Benz Sprinter een betrouwbare oplossing. Want deze veelzijdige auto is er in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een model dat bij jouw wensen en werkzaamheden past. Het is een veilige auto om personen te vervoeren. Of een praktische oplossing voor het vervoeren van goederen. Met de gesloten bestelwagen, de Tourer of de uitvoering met chassiscabine met open laadbak is er altijd een auto die bij jou past. De Sprinter is ook leverbaar als 100% elektrische eSprinter.

Bekijk aanbod
Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes-Benz Sprinter occasion

Ontdek de Mercedes-Benz Sprinter als Certified model en geniet van betrouwbare kracht en maximale zekerheid. De volledige historie van deze modellen is bekend en de eerste 6 maanden of 10.000 km zijn onderhoudsvrij. Daarnaast geniet je van de zekerheid van maximaal 2 jaar garantie. Bekijk het Mercedes-Benz Sprinter Certified aanbod en wees welkom voor advies op maat.
5,539 m2Laadruimoppervlak
11 m3Laadruimvolume
2.079 mmLaadruimhoogte
Mercedes-Benz Sprinter occasion

Een bedrijfsauto met veel mogelijkheden

Bij het uitvoeren van je werkzaamheden wil je een bedrijfswagen die volledig afgestemd is op jouw behoeften. Met de Mercedes-Benz Sprinter Tourer neem je veilig en comfortabel passagiers mee. Voor het vervoeren van bouwmateriaal kies je voor de Sprinter Gesloten Bestelwagen of Chassiscabine met open laadbak. Welk model je ook kiest, uiteindelijk zijn een paar zaken belangrijk. Deze kunnen doorslaggevend zijn in de keuze voor de Mercedes-Benz Sprinter.

Betrouwbaar en flexibel vervoer

Zeker als je passagiers vervoert, is veiligheid en betrouwbaarheid een voorwaarde om te kiezen voor de Mercedes-Benz Sprinter Tourer. Maar comfort is ook belangrijk. Om die reden is de Tourer dan ook verkrijgbaar in drie carrosserielengten en twee dakhoogten. Zo is er voor elk type vervoer en iedere doelgroep de juiste uitvoering.

Een indrukwekkende verschijning

Het oog wil ook wat, dus als je kiest voor de Mercedes-Benz Sprinter weet je dat je onderweg zal opvallen. Dankzij de ergonomisch ontworpen cockpit maakt de auto een zelfverzekerde indruk. Daarnaast heb je vanuit de cabine altijd een uitstekend zicht op de weg.

Kies voor een uitvoering op maat

Kenmerkend voor de Mercedes-Benz Sprinter is dat de bedrijfswagen aan vrijwel iedere lengte kan worden aangepast. Je kan dus een auto op maat bestellen, die volledig voldoet aan de eisen om jouw werkzaamheden uit te voeren. Dat geldt niet alleen voor de Tourer, maar ook voor de gesloten bestelwagen. Zeker als je in de bouwsector werkzaam bent, is de Sprinter de ideale basis voor een op- of ombouw.

Het interieur van de Mercedes-Benz Sprinter

Van Mercedes verwacht je hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen als het om de carrosserie en de motor gaat, maar ook als we praten over het interieur. De Sprinter voldoet aan alle voorwaarden op het gebied van veiligheid en comfort. Dat is niet alleen het geval bij de uitvoeringen waar je goederen in vervoert, maar ook voor de Tourer voor het personenvervoer. Dankzij de sterke motor heb je geen enkele moeite om je vlot en veilig door het verkeer te bewegen, ongeacht of je zwaar beladen bent of dat de auto vol zit met mensen en bagage.

Handgeschakeld of automaat

De verschillende uitvoeringen van de Mercedes-Benz Sprinter zijn allemaal verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of als automaat. Voor welke uitvoering je ook kiest, je hebt het voordeel van de toegepaste SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction). Daarmee voldoet de Sprinter aan de Europese uitlaatgas-norm.

Passagiersvervoer op maat

Afhankelijk van het aantal mensen dat je wenst te vervoeren, kun je het aantal stoelen in de Tourer aanpassen. Je kan de stoelen eenvoudig ontgrendelen en verwijderen om meer bagageruimte te creëren. Wil je de zitcapaciteit optimaal benutten, dan plaats je de stoelen net zo eenvoudig weer terug.

Assistentie voor onderweg

De Sprinter beschikt over de modernste technologie als het gaat om ondersteuning in het verkeer. Denk aan een parkeerassistent en een Drive Away Assist. Dankzij de ingebouwde camera heb je 360° zicht rond de auto. Onderweg profiteer je van Active Lane Keeping Assist om in het rijvak te blijven. Zo breng je je passagiers veilig naar de plaats van bestemming.

Koop een Mercedes-Benz Sprinter bij Louwman Bedrijfswagens

Voor de Mercedes-Benz Sprinter of de 100% elektrische eSprinter ben je aan het juiste adres bij Louwman Bedrijfswagens. Geniet van advies op maat, persoonlijk contact, een ruim aanbod, diverse financieringsmogelijkheden en inrichting op maat. Koop je je bedrijfswagen online? Dan wordt hij gratis geleverd.

Bekijk aanbod
Koop een Mercedes-Benz Sprinter bij Louwman Bedrijfswagens

Ervaar de Mercedes-Benz Sprinter.