Peugeot Louwman Accessoires
 

Top 10 Accessoires

Top 10 Accessoires

De ontwerpers van Peugeot verleggen grenzen op het gebied van design. Om uw Peugeot nóg uitgebreider te maken heeft u de keuze uit onze Top 10 Accessoires! Kom daarom snel naar uw Louwman-vestiging en maak uw Peugeot nóg completer.

1. Trekhaak

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan komt een trekhaak wellicht van pas. Voor de caravan, de fietsendrager of aanhanger kunt u kiezen uit een vaste trekhaak of een trekhaak met afneembare kogel. Deze worden speciaal getest zodat wij de veiligheid kunnen garanderen die u van Peugeot verwacht. De elektronica en techniek wordt volledig afgestemd op uw Peugeot!

- Offerte aanvragen
Peugeot Louwman Accessoires Trekhaak

2. Automatten

U wilt uw Peugeot natuurlijk graag beschermen tegen beschadigingen het vuil dat wellicht aan uw schoenen blijft zitten bij het instappen. Daarom biedt Louwman uw originele Peugeot-mattensets aan. De pasvorm van de automatten zijn afgestemd op uw auto zodat deze niet gaat schuiven. Daardoor zijn de mattensets van Peugeot Louwman 100% veilig. Wij bieden u de ruime keuze van velours matten voor tot en met een rubber koffer bak mat achter.


- Offerte aanvragen

3. Lederen bekleding

Bent u op zoek naar nóg meer comfort en luxe? Bij Louwman kunt de bekleding van uw auto vernieuwen, maar ook uw nieuwe Peugeot kunt u voorzien van een nóg luxuezer interieur. U heeft de keuze zeer veel leder kleuren en stiksel, volledig op maat gemaakt voor u en uw Peugeot!


- Offerte aanvragen

4. Zonwering

Gaat u met uw Peugeot op weg naar de zon? Houdt uw auto, en het hoofd van uw medepassagiers koel met de zonwering van Peugeot. De zongordijnen van Louwman zijn speciaal op maat gemaakt voor uw auto! Dat merk én zie je direct!


- Offerte aanvragen

5. Middenarmsteun

Heeft u een lange reis in het vooruitzicht? Dan kan wat extra comfort natuurlijk geen kwaad. De middenarmsteun geeft net dat beetje extra comfort tijdens het rijden. Daarnaast biedt de armsteun ook een extra opbergruimte. Comfortabel en uiterst praktisch. De middenarmsteun is op maat gemaakt voor uw Peugeot waarmee u comfortabel op reis kunt.


- Offerte aanvragen

6. Navigatie update

Wanneer u op weg gaat naar uw vakantiebestemming is het handig om op de hoogte te zijn van de laatste wijzigingen die op uw route liggen. Kom daarom naar Louwman voor een update van uw navigatiesysteem. De kaart update hangt af van het type navigatie in uw Peugeot. Dit kan namelijk per model en bouwjaar verschillen. 

- Offerte aanvragen

7. Dakdragers en dakkoffers

Wanneer u op reis gaat is wat extra bagageruimte altijd fijn. Een Peugeot draagsysteem biedt u de mogelijkheid om wat extra bagage mee te nemen. De dakdragers dienen ervoor om de dakkoffer veilig op aan uw auto te bevestigen. Bij Louwman hebben wij altijd een geschikte dakdrager en dakkoffer voor uw Peugeot. Zo kunt u veilig op reis met wat extra opslagruimte!

U kunt hierbij kiezen uit:
Dakkoffer 110x80x40 280 liter    € 310,-   
Dakkoffer 139x90x39 330 liter € 390,-
Dakkoffer 196x78x45 420 liter € 433,-
Dakkoffer 232x70x40 420 liter € 490,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

8. Fietsendrager

Met een fietsendrager kunt u uw fietsen(en) gemakkelijk, snel én veilig mee nemen. Daarbij kunt u kiezen voor montage op de trekhaak, op een dakdrager of direct aan uw auto. Tijdelijk profiteert u van 20% korting op fietsendragers.

U kunt hierbij kiezen uit:
Fietsendrager Euroway G2 921 voor 2 fietsen    € 482,-   
Fietsendrager X-Press voor 2 fietsen € 69,-

Prijzen zijn inclusief BTW.

9. Smartphone houder en DashCam

Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken. Om er voor te zorgen dat u veilig op reis gaat hebben we een smartphone houder die perfect in uw Peugeot past, handig én comfortabel!

Met een DashCam kunt u prachtige autoroutes vastleggen, zodat hiervan u thuis nogmaals kunt genieten. Daarnaast is het ook uiterst praktisch. De DashCam registreert het verkeersgedrag van de andere weggebruikers. Daarom staat de DashCam altijd aan wanneer je rijdt. De beelden kunnen goed van pas komen na een ongeval, zodat u kunt aantonen dat u onschuldig bent. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn!

10. Velgen en wielplaten

Lichtmetalen velgen of wieldeksels geven uw Peugeot net wat meer uitstraling dan normaal. Louwman biedt u daarom Peugeot velgen en wielplaten aan die bij uw Peugeot nóg completer maken. Deze orignele Peugeot velgen beschikken niet alleen over de beste kwaliteit maar zijn ook uiterst veilig. De velgen zijn namelijk getest en technisch goedgekeurd door Automobiles Peugeot.

- Offerte aanvragen