Vanaf december dit jaar kunnen we genieten van excellente Japanse gastvrijheid

19 Dec, 2017
Vanaf december dit jaar kunnen we genieten van excellente Japanse gastvrijheid
Wij hebben nog nooit zo uitgekeken naar de feestdagen: Lexus LS 500h.

Luxury limousine Lexus LS 500h leverbaar december 2017

De nieuwe high-end hybride limousine van Lexus is de LS 500h. Gerealiseerd met de extreme precisie van de vakmannen van het merk met de elegantie van coupédesign in gedachten. Lexus heeft recentelijk de prijzen van hun topmodel vrijgegeven. Zo begint de 'Luxury Line' bij € 116.995,- en loopt het op tot € 156.995,- voor de All Wheel Drive 'President Line'.

Exeptionele luxe

De LS 500h biedt buitengewoon gemak. Mede door het Vehicle Dynamics Integrated Management systeem wat verbeterde tractie, veiligheid en wendbaarheid effectueert. Voor dit laatste is de Lexus ook uitgerust met vierwiel aandrijving. Zelfs semi-autonoom rijden is mogelijk door Lexus CoDrive.

Lexus’ vakmanschap

De nieuwe LS toont de expertise waartoe de ambachtslieden van Lexus in staat zijn. Van de buitengewone hand gevouwen portierbekleding, die afgeleid is van origami, tot het Kiriko-glas. Al met al kost het vervaardigen van enkel het deurpaneel vijf uur de tijd. Een exeptioneel designelement van de Lexus LS.

Zo riant als in de nieuwe LS zat je nog nooit

Geniet achterin van ongekend comfort in de exclusieve Ottoman-zetel. Welke naast de meeste beenruimte ooit in een Lexus en Japanse Shiatsu-massage biedt. Alsof dat nog niet genoeg was kunnen de voetensteun en ruim verstelbare rugleuning niet ontbreken. Ook aan de passagiers voorin is gedacht. Zij kunnen de voorstoelen op maar liefst 28 manieren verstellen en genieten van verwarming, ventilatie en massagefunctie.

Wat technische specs

Een 3,5-liter V6 met twee ijzersterke elektromotoren maken 359 pk mogelijk. Daarbij komt de Lexus met het geavanceerde Multi Stage Hybrid systeem waardoor tot 140 km per uur volledig elektrisch kan worden gereden. De LS-rijder ervaart ook een zeer directe gasrespons van een 10-trapsautomaat.

Het toppunt van Japanse gastvrijheid

Halverwege december is de nieuwe Lexus LS 500h leverbaar met alle mogelijke opties. Denk aan onder andere aan het speciale Kiriko-glas met de op origami geinspireerde deurpanelen. Maar vergeet ook de aerodynamische achterspoiler en het Mark Levinson Surround Systeem niet. Je rijdt de LS 500h Luxury Line voor € 116.995,- en de Executive Line vanaf € 127.996,-. Daarnaast is er de President Line voor € 149.995 en natuurlijk de F-SPORT Line voor 126.995,-.