Toyota presenteert: de nieuwe Land Cruiser

19 Dec, 2017
Tijdens de IAA Frankfurt Motorshow 2017 presenteert Toyota de nieuwe generatie Land Cruiser. Deze uitvoering is nog dynamischer en is iedere weg de baas.

Tijdens de IAA Frankfurt Motor Show 2017 introduceert Toyota de nieuwe Toyota Land Cruiser. De Land Cruiser die al ruim 65 jaar staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit, is nu nog beter en dynamischer. Deze auto kan de meest zware wegen aan en is perfect om mee off-road te rijden. Of er nou gereden wordt op in de woestijn, in de bergen of in het bos. Deze auto is iedere weg de baas. Binnenkort zal deze Land Cruiser ook bij Louwman te koop zijn.  

Dynamischer dan ooit

De nieuwe Toyota Land Cruiser is nu nog dynamischer. Deze uitvoering is voorzien van nieuwe, dieperliggende koplampen en koelopeningen aan de voorzijde die zo ontworpen zijn dat ze optimaal beschermd zijn tegen bijvoorbeeld uitstekende takken. De ruime bodemvrijheid en de ladderchassis zorgen ervoor dat er met de Land Cruiser op ieder terrein gereden kan worden. Hiermee maakt de Land Cruiser zijn terreincapaciteiten meer dan waar.

Baas over ieder terrein

De nieuwe generatie Land Cruiser behoudt zijn onderscheidende grille met verticale, brede spijlen met chroomkleurige accenten. Hij heeft nieuwe koplampclusters en een motorkap met diepe uitholling. Dit zorgt ervoor dat het zicht recht naar voren en naar beneden een stuk beter is. Dit is voordelig wanneer er op zwaar terrein wordt gereden. Ook de voorschermen zijn verhoogd als oriëntatiepunt voor de bestuurder tijdens het manoeuvreren in bijvoorbeeld onoverzichtelijk terrein of stedelijke gebieden. De nieuwe Toyota Land Cruiser is dan ook ieder terrein de baas.

Nog gebruiksvriendelijker

De nieuwe Land Cruiser heeft een geheel nieuw interieur. Zo heeft het model een 4,2-inch TFT-kleurendisplay en een multimedia-systeem met touchscreen die lager geplaatst is. Dit verbetert de leesbaarheid. Ook kan er voor verschillende kleuren interieur gekozen worden. Zo heeft dit model de kleuren zwart met donker hout-look accenten, het Ivory beige interieur met lichte hout-look accenten of het Brown Redwood als keuze voor het interieur. Ook is er keuze uit tien verschillende carrosseriekleuren. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het nieuwe Midnight Emerald Blue, Vintage Brown en Avant-Garde Bronze metallic.

De Land Cruiser is te koop in 3- of 5-deurs variant. Bij de 5-deurs variant kan er ook gekozen worden voor een derde zitrij. Deze zitrij kan afhankelijk van de uitvoering, handbediend of elektrisch in de vloer kan wegzakken. Deze dynamische Land Cruiser is leverbaar vanaf 15 november 2017. Het model is al te koop vanaf € 69.575 rijklaar en inclusief BTW en BPM. Kom vanaf november naar Louwman voor een proefrit.