Suzuki Swift is de occasion van het jaar 2017

19 Dec, 2017
De Suzuki Swift van de vorige generatie is verkozen tot occasion van het jaar 2017. Dit gebeurde naar aanleiding van het Nationaal Occasion onderzoek (NOO).

Naar aanleiding van het Nationaal Occasion onderzoek (NOO) werd de occasion van het jaar award uitgereikt. Deze award werd toegekend aan de Suzuki Swift van de vorige generatie. De Swift ontving de meeste punten van de vakjury en is hiermee de occasion van het jaar 2017. De Swift dankt zijn award onder andere aan het stabiele dealernetwerk van Suzuki.

Op 28 juni 2017 vond het AM-event Driving Business Remarketing plaats. Tijdens dit evenement werd de Occasion van het jaar-award overhandigd aan algemeen directeur Ted van Dam van Suzuki Nederland door juryvoorzitter en AM-hoofdredacteur Peter Brouwer. Belangrijke criteria die de Occasion van het Jaar bepalen, zijn marktaandeel, prijzen, marges en statijden. De betrouwbaarheid van de Suzuki-dealer werd als belangrijk aankoopargument van consumenten genoemd, evenals die van de Swift zelf.

Altijd positief in het nieuws

De Suzuki Swift is verkozen tot winnaar omdat het model in veel opzichten positief opvalt. Zo is Suzuki nooit negatief in het nieuws geweest en heeft het merk geen structureel technische problemen.

Meer rijplezier dan ooit

Sinds kort staat de nieuwste generatie Swift bij de Suzuki-dealer. Wederom een échte Swift. Met nog zuinigere en pittigere benzinemotoren dan de tweede generatie. En met een nog sportiever weggedrag en een moderner design met een 'zwevend' dak. De nieuwe Swift biedt meer rijplezier dan ooit dankzij het nieuwe lichtgewicht platform. Het is bovendien een Swift van deze tijd door de actieve veiligheidssystemen zoals Brake Support en de mogelijkheid van een uitgebreid multimediasysteem. De nieuwe Suzuki Swift is leverbaar vanaf € 15.499,-. Wil jij de nieuwste Suzuki Swift testen? Kom dan naar Louwman voor een proefrit.