Reinigende services

Aircoreiniging

100% SCHONE LUCHT.

Uw longen verwerken elk uur tot wel 500 liter lucht. Maar alle lucht die u inademt gaat eerst door het aircosysteem. Het is dus belangrijk dat dit systeem goed schoon is en vrij van bacteriën, schimmels en ziektekiemen die gezondheidsklachten kunnen veroorzaken.


Uw gezondheid.

Zo’n 60% van de aircosystemen is verontreinigd. Vooral als u (of een van uw passagiers) gevoelig bent voor allergieën of astmatische klachten hebt, raden wij u aan om uw airconditioning regelmatig compleet te laten reinigen. Alle middelen die de dealer voor de reiniging gebruikt zijn ECARF-gecertificeerd, dus vrij van allergieopwekkende stoffen.


Airco Cleaning (PLUS).

Wij zorgen er met Airco Cleaning voor een grondige reiniging van de airconditioning grondig en verwijderen daarbij bacteriën, schimmels en ziektekiemen op de verdamper. Zo verdwijnen ook eventuele nare geurtjes. Met Airco Cleaning PLUS gaat Louwman Mercedes-Benz nóg een stap verder. Dan worden ook de behuizing van het interieurfilter, de omliggende kanalen gereinigd en het filter - dat pollen en fijnstof uit de lucht filtert - vernieuwd. Zodat de lucht in uw interieur weer 100% schoon is.


Airco Onderhoud.

Liever een all-in onderhoud? Naast de Airco Cleaning wordt met speciale diagnose-apparatuur een complete controle uitgevoerd van de airconditioning van uw Mercedes-Benz. We controleren de temperatuur en druk. Indien nodig vullen we koelvloeistof (tot 100 gram) en/of compressorolie bij.

Airco Cleaning of Airco Cleaning PLUS?


Airco Cleaning PLUS


Slechts € 219,-


  • Integrale reiniging van het aircosysteem.

  • Inclusief reiniging van de verdamper en de luchtleidingen.

  • Vervanging van het interieurfilter.

  • Reiniging van het filterhuis en de omliggende luchtleidingen.

  • Gebruik van ECARF-gecertificeerde reinigingsmiddelen.

  • Inclusief visuele en functionele controle van het aircosysteem.brandstofsysteemreiniging

emissie service

Met behulp van emissie service wordt, voorafgaand aan het verversen van de motorolie tijdens het onderhoud, de motor inwendig gereinigd. Bovendien zorgt een toevoeging aan de motorolie voor een nog lagere inwendige wrijving. Dit voorkomt een eventuele verhoging van het brandstofverbruik, draagt bij aan een soepele motorloop en heeft een positieve invloed op de levensduur. Er treedt namelijk minder slijtage op.

Een emissie service kost € 49,95