Onderdelen

Topkwaliteit voor topprestaties

Bijna is niet goed genoeg

Mercedes-Benz originele onderdelen zijn dankzij precies gedefinieerde specificaties en uitgebreide controleprocedures technisch altijd helemaal up-to-date.
Als u dat wenst, zorgen we ook meteen voor de professionele montage van de onderdelen. De uitmuntende pasvorm zoals de fabrikant het voertuig ontwikkeld heeft, zorgt voor een efficiënte montage van de originele Mercedes-Benz onderdelen.

De voordelen op een rij:
· Superieure kwaliteit, bewezen veiligheid en betrouwbaarheid.
· Speciaal ontwikkeld voor uw auto.
· Behoud van de rijeigenschappen en comfort.
· Een lange levensduur en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nagemaakte vervangingsonderdelen vormen een veiligheidsrisico

PartsPro

De PartsPro certificering van Louwman Mercedes-Benz staat borg voor een dienstverlening volgens de strengste Mercedes-Benz voorwaarden voor de zakelijke klant zoals:

· andere merkdealers
· niet merkgebonden garages
· autoschadebedrijven
· taxibedrijven
· transportbedrijven met onderhoud in eigen beheer

Voor deze klantgroep zijn er binnen onze organisatie 2 key accountmanagers, die het aanspreekpunt vormen voor vragen over onderdelentoepassing, tarieven, bestelmogelijkheden en actiematige aanbiedingen.

Bestellen van Mercedes-Benz onderdelen gaat eenvoudig online via het portaal WebParts. Indien u dat wenst verzorgen wij technische ondersteuning voor het gebruik van deze online bestelmogelijkheid. Voor het verwerken van uw bestelling staat een team van magazijnmedewerkers voor u klaar die dagelijks een belangrijke bijdrage leveren aan ondersteuning en een efficiënt logistiek proces. Verder is in overleg dagelijkse bezorging van de onderdelen mogelijk.

WebParts

Accessoires