Coronavirus Voor uw en onze veiligheid nemen wij verschillende maatregelen rondom onze dienstverlening Meer informatie

De nieuwe EQC

Mercedes brengt elektrisch rijden naar een nieuw niveau

 • EQC
 • Verhaal
 • Ontdek
 • Exterieur
 • Interieur
 • Opladen

Enjoy Electric met Mercedes EQ

Mercedes-Benz EQC: De Mercedes-Benz gloednieuwe EQC 400 4MATIC, biedt een indrukwekkend bereik, snel opladen en het opwindende gevoel dat alleen het besturen van een Mercedes-Benz met zich meebrengt.
417kilometer puur elektrisch rijden
(stadsverkeer) [1]
40minuten oplaadtijd bij sneloplaadpunten*
0gram CO2-emissie
(gecombineerd)
[1] De opgegeven waarden zijn berekend op basis van de voorgeschreven meetprocedure. Het stroomverbruik en de actieradius werden vastgesteld aan de hand van VO 2017/1153/EG en zijn afhankelijk van de voertuigconfiguratie.

*Minimale oplaadtijd (van 10 naar 80 %) bij een publiek DC-oplaadpunt met een spanning van {X volt} en een vermogen van {X A}. De waarden hebben betrekking op een nieuwe accu bij een omgevings- en starttemperatuur van 23 °C zonder ingeschakelde extra nevenverbruikers, zoals stoelverwarming, displays en airconditioning.

De toekomst wordt bepaald door elektrische aandrijving.
En menselijke intuïtie.

De EQC straalt gemak en moderniteit uit, waarbij de functionaliteit van SUV en de elegantie van sportwagens worden gecombineerd. Een eerlijke esthetiek in een nieuw tijdperk van mobiliteit.

Clean en progressief design.

De designtaal van de EQC spreekt duidelijke taal wat wordt versterkt door unieke features zoals de Widescreen Cockpit, LED strip lichten voor en achter, en het zwarte radiator paneel.

Modern EQ velg design.

De speciaal voor EQ ontworpen velgen met energieke blauwe accenten geven een hedendaags randje aan een kenmerkend klassiek design.

AMG Line.

De aansprekende styling van AMG Line geeft het exterieur een fascinerende en dynamische uitstraling. Met de EQC maken de sportieve AMG-genen de overstap naar elektromobiliteit. De combinatie tussen het unieke design en unieke techniek vormt een duidelijk statement.

Zijn tijd ver vooruit.

Het ontwerp van de achterlichten van de nieuwe EQC dragen bij aan de vooruitstrevende designfilosofie. Inclusief een allesomvattende LED licht strip die van voren naar achteren reikt.
 
 
 
 

Ontdek de persoonlijkheden van de nieuwe EQC

De nieuwe EQC kan ook als optie worden geleverd met AMG Line.
Rüttchen EQC StandaarduitvoeringRüttchen AMG Line
Rüttchen EQC StandaarduitvoeringRüttchen AMG Line

Exterieur

De nieuwe EQC kan ook als optie worden geleverd met AMG Line.
 
 
 

Lichtdesign

De nieuwe EQC neemt iedereen in zijn directe omgeving direct voor zich in. Hiervoor zorgen de standaard MULTIBEAM LED-koplampen met een behuizing in zwart hoogglanzend, sierlijnen in energyblauw en EQ-lichtdesign. De markante led-lichtstroken voor en achter zijn vooral in het donker ware blikvangers.

Velgen

Bij de EQC hebben we alles opnieuw bedacht. Zelfs de velgen. Deze velgen zijn speciaal ontworpen voor de EQ en als optie leverbaar met blauwe EQ-details.

Voorzijde

Geavanceerde mobiliteit staat de nieuwe EQC letterlijk op het gezicht geschreven. Elementen zoals de koplampen en grille, die voorheen van elkaar gescheiden elementen van de voorzijde waren, zijn nu in een fascinerende black panel-grille versmolten. De MULTIBEAM LED-koplampen benadrukken de hightech-uitstraling van het model, samen met de sierlijnen in energyblauw en het speciale EQ-verlichtingsdesign.
 • Lichtdesign
 • Velgen
 • Voorzijde

Interieur

De nieuwe EQC kan ook als optie worden geleverd met AMG Line.
 
 
 

Augmented Video

MBUX's innovatieve Augmented Reality navigatiemogelijkheden leggen de verbinding tussen de virtuele en de echte wereld.
Het laat grafische navigatie- en verkeersinformatie zien die helpen het hoofd koel te houden bij complexe verkeerssituaties.

Intuitive Touch Control

De nieuwe EQC reageert op jouw aanraking.
Hij beschikt over een multimedia Widescreen Cockpit en een middenconsole welke bediend kan worden door middel van gebaren.

Natural Voice Control

Ontdek het volledig nieuwe bedienings- en aanduidingsconcept met natuurlijke, intuïtieve spraakbediening, zelflerende functies, aanraakgevoelige touch-oppervlakken en een widescreen cockpit met een extreem hoge resolutie
 • Augmented Video
 • Intuitive Touch Control
 • Natural Voice Control

Zo goed past de nieuwe EQC in uw leven.

De ruime EQC is uitermate geschikt voor de dagelijkse praktijk.
Dankzij zijn grote bagageruimtevolume is het model bovendien de perfecte metgezel voor langere ritten.
Registreer voor EQC updates