De nieuwe E-Klasse

Limousine, Estate, Coupe & Cabrio bij Louwman Mercedes-Benz

  • Private Viewing
  • Plug-in Hybrid
  • Highlights
  • Details
  • Prijzen

De nieuwe E-Klasse zal u verrassen. Dynamischer, eleganter en luxueuzer dan ooit.

Private Viewing (covid-proof)

Een dynamischer karakter. In alle opzichten.

Helemaal klaar om elke uitdaging, ongeacht hoe groot die ook moge zijn, eenvoudig de baas te blijven. Ontdek de voortreffelijke eigenschappen van de nieuwe E-Klasse Limousine. Dynamischer, eleganter en luxueuzer dan ooit tevoren.

Boek uw Private Viewing

MBUX

In de cockpit van de nieuwe E-Klasse Limousine wordt u direct verwelkomd door twee grote, digitale displays met het intelligente infotainmentsysteem MBUX, waarmee u vrijwel alles in de auto intuïtief kunt bedienen.

Wij nemen uw graag mee door Mercedes-Benz User Experience (MBUX)
Boek uw Private Viewing

Coupé & Cabriolet

De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse is nog net zo veelzijdig als u van hem gewend bent. Mede dankzij zijn carrosserievormen: Naast de succesvolle all-rounder, de Limousine, biedt hij ook zeeën van ruimte als Estate tot uiterst sportief met de Coupé en Cabriolet. Daarnaast verwachten wij van de Estate de All-Terrain uitvoering snel in onze showrooms.

Boek uw Private Viewing

Achterzijde

Ook de achterzijde van de nieuwe E-Klasse Limousine mag er wezen. De gespierde vormgeving, moderne velgen en volledig nieuwe, in tweeën gedeelde led-achterlichten zorgen voor een duidelijk zichtbare, sportievere vormgeving.
 
 
 

Stap in en geniet van elk detail.

De nieuwe E-Klasse Limousine beschikt over heel veel comfortfeatures waarmee uw welbehagen naar een nieuw niveau wordt getild. De ENERGIZING-pakketten bieden heel veel mogelijkheden om te ontspannen, bijvoorbeeld met muziek en geluid, sfeerverlichting en
 
 
 

Energizing

Comfortabel op uw bestemming aankomen. De ENERGIZING-pakketten bieden heel veel mogelijkheden om te ontspannen, bijvoorbeeld met muziek en geluid, sfeerverlichting en massagestoelen. De afzonderlijke functies zijn gebundeld tot pakketten en kunnen naar gelang uw stemming worden opgeroepen.

Boek uw Private Viewing

Zitcomfort

Met het zitcomfortpakket zit u altijd perfect. Hiermee kunt u met een druk op de knop of met de hand de bestuurders- en voorpassagiersstoel helemaal instellen zoals u dat wilt. Ook de viervoudig verstelbare lendensteun zorgt voor topcomfort omdat daarmee kan worden gesteld dat de rugleuning zich perfect aan de natuurlijke welving van uw ruggengraat aanpast.

Boek uw Private Viewing

Burmester

De unieke Burmester® sound systems zorgen in de nieuwe E-Klasse Limousine voor een eersteklas, ruimtelijk geluid. Op de stoelen voor en achter kan het geluid zelfs voor de individuele zitplaatsen worden geoptimaliseerd, zodat u nóg intensiever van audio kunt genieten.

Boek uw Private Viewing
  • Energizing
  • Zitcomfort
  • Burmester

Voor elke levensstijl

Plug-in Hybrid

De nieuwe E-Klasse is natuurlijk ook beschikbaar als Plug-in hybrid. Met 49-58 km elektrisch bereik / AC laden 7,4 kW / Batterijcapaciteit 13,5 kWh / Verbruik 1,2-1,9 l/100 km (WLTP)

Ontdek hier meer over de EQ-Power range

E 53 4MATIC+ Coupe & Cabrio

De gefacelifte modellen van de Mercedes-AMG E-Klasse-familie zijn nu te bestellen bij Louwman Mercedes-Benz. De widescreen cockpit, het nieuwe AMG Performance-stuur en het MBUX-infotainmentsysteem met AMG-specifieke functies en displays onderstrepen het lidmaatschap van de AMG-familie. De E 53 4MATIC+ coupé & cabrio zijn goed voor 320 kW/435 pk.

E 63 S 4MATIC+ Limousine & Estate

de E-Klasse is met zijn superieure motor een van de centrale modellen die de merkkern van Mercedes-AMG vormen. De vernieuwde voorkant in jet-wing-design met drie grote, functionele luchtinlaten en frontsplitter beïnvloedt de algemene verhoudingen van het voertuig en vermindert ook aanzienlijk de lift aan de vooras. De E 63 S 4MATIC+ limousine & estate zijn goed voor 450 kW/612 pk.
 
 
 

Zo goed past de nieuwe E-Klasse in uw leven.

De nieuwe E-Klasse is uitermate geschikt voor de dagelijkse praktijk.
Dankzij zijn veelzijdigheid is het model de perfecte metgezel voor elke levensstijl.

Boek uw Private Viewing