HomeToyotaToyota Op Maat
 

Toyota Op Maat

De vrijheid om te kiezen met zekerheid!

Met Toyota Op Maat heeft u de vrijheid om te kiezen met de zekerheid van een vast maandbedrag! Een combinatie van keuze en zekerheid. U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt.

Wat is Toyota op Maat?

Met Toyota Op Maat stelt u zelf uw Toyota samen zoals u dat wilt, tegen een vast laag bedrag per maand. Een optimale combinatie van keuze en zekerheid.

U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt. En na de looptijd van 3 jaar bent u vrij om te beslissen of u uw Toyota wilt houden, wilt inleveren of dat u overstapt naar weer een nieuwe Toyota.

Dankzij de betrouwbaarheid van Toyota profiteert u van een gegarandeerde minimale inruilwaarde. Daardoor kan het zijn dat u niet het volledige aanschafbedrag van uw Toyota hoeft af te lossen. Daarnaast is uw maandbedrag lager, doordat u een slottermijn heeft.

Hoe werkt Toyota op Maat

Stap 1. Kies uw Toyota
U kiest het model dat u wilt rijden. Daarna geeft u aan hoeveel kilometers u verwacht te rijden en welk bedrag u kunt aanbetalen. De aanbetaling kan ook het inruilbedrag van uw huidige auto zijn. Met deze informatie berekenen we uw basis maandbedrag.

Stap 2. Kies uw opties en services
Maak het model van uw keuze compleet met de opties zoals een Skyview panoramisch dak, Climate Control, Toyota Touch & Go navigatie. Ook kunt u services toevoegen zoals een volledig onderhoudsabonnement, een winterbanden abonnement of een verzekering (Toyota Polis). Zo bepaalt u zelf hoeveel zekerheid u wilt en welk maandbedrag u wilt betalen.

Stap 3. Bereken uw maandbedrag
Op basis van de gekozen auto, de aanbetaling, de gekozen opties & services en de slottermijn wordt uw maandbedrag berekend. Door uw keuzes in de eerste twee stappen aan te passen kunt u zien wat het effect is op het maandbedrag. U heeft zelf de regie in handen.

Na de looptijd van 3 jaar heeft u maximale vrijheid

Het grote voordeel van het Toyota Op Maat programma is dat u niet het volledige aanschafbedrag bij ons hoeft af te lossen, omdat wij u een gegarandeerde inruilwaarde geven. Niet alleen is het te financieren maandbedrag hierdoor veel lager, u heeft tevens de volledige vrijheid om uw Toyota helemaal zelf samen te stellen. Na de looptijd van 3 jaar heeft u dan zelf de volgende keuzes:
  1. U blijft in uw Toyota rijden
  2. U levert uw Toyota bij ons in
  3. U stapt over naar een volledig nieuwe Toyota.

1. Blijven rijden
Wanneer u uw auto wilt houden, betaalt u de van te voren afgesproken laatste termijn (slottermijn) en rijt u met veel plezier verder in uw vertrouwde auto.

2. Inleveren
Als u uw Toyota wilt inleveren, kunt u de gegarandeerde inruilwaarde gebruiken om de laatste termijn (slottermijn) te voldoen

3. Nieuwe Toyota
We begrijpen goed dat u liever weer een nieuwe Toyota heeft. Dan kunt u de overwaarde (het verschil tussen de inruilwaarde en de slottermijn) gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe Toyota. Vervolgens bent u vrij om over te stappen naar elke andere gewenste Toyota. Zo kunt u iedere 3 jaar zorgeloos in een nieuwe Toyota van Louwman rijden.

De 7 voordelen van Toyota Op Maat

Nog even voor u op een rijtje gezet, alle voordelen voor u als u kiest voor Toyota Op Maat bij Louwman.
  • Zelf kiezen welke opties u op uw auto mee wilt financieren
  • Zelf kiezen van welke services u gebruik wilt maken
  • Altijd zekerheid door een vast laag maandbedrag op maat
  • na de looptijd van 3 jaar heeft u maximale vrijheid
  • Gegarandeerde minimale inruilwaarde
  • Concurrerend laag rentetarief
  • Genieten van 3 jaar fabrieksgarantie & Toyota Pechhulp
Simpeler kunnen we het niet voor u maken. Wel gemakkelijker uiteraard, want u kunt online al een offerte of een proefrit aanvragen voor het model van uw keuze. 

Maak een proefrit