HomeToyotaToyota Betaalplan
 

Toyota Betaalplan bij Louwman

Zorgeloos rijplezier en de keuze voor zekerheid met het Toyota Betaalplan

De aanschaf van een auto betekent vaak een grote financiële uitgave. Bij Van Dorst begrijpen we maar al te goed dat u uw geld liever vrij houdt voor andere zaken. Zo kunt u het totale bedrag voor uw nieuwe Toyota of occasion al verlagen door uw huidige auto in te ruilen. Daarnaast kunt u eveneens een vast slottermijn afspreken met het Toyota Betaalplan. Heeft u dan een auto in te ruilen of wilt u een eerste aanbetaling gedaan dan kunnen uw maandelijkse kosten lager zijn. Vraag hier uw offerte aan.

Bekijk nieuwe Toyota modellen

Financier uw nieuwe of gebruikte Toyota

Naast een nieuwe Toyota kunt u eveneens uw Toyota occasion bij ons financieren. Na de afgesproken looptijd mag de auto een leeftijd hebben van maximaal 15 jaar. En ook wanneer u zelf al op leeftijd bent is het Toyota Betaalplan een optie. Bekijk hieronder de kenmerken:
  • Vaste looptijd van 12 t/m 90 maanden.
  • Vaste maandlast.
  • Vaste rente.
  • Mogelijk voor auto's tot 15 jaar.
  • Mogelijk voor klanten in de leeftijd tot 78 jaar.
  • Bij overlijden worden het uitstaand saldo kwijtgescholden (bij contracten afgesloten voor de leeftijd van 65).
Wilt u meer informatie over het Toyota Betaalplan? Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden of bekijk de brochures over het Toyota Betaalplan en de Dienstenwijzer. Het aanbieden van een consumenten financiering is gebonden aan Europese en Nederlandse richtlijnen. Deze richtlijnen zijn opgsteld om u als consument te beschermen.

Algemene voorwaarden Toyota Betaalplan Dienstenwijzer